Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Fă ca bradul de Crăciun să fie deosebit de special în acest an, folosind Globurile noastre de Crăciun care pot fi personalizate cu o fotografie și/sau un text. Un cadou unic pentru cea mai minunată perioadă a anului!

35 Cadouri

Cele mai bune baloane de Crăciun personalizate pentru pomul tău de Crăciun

Buchetele noastre personalizate de Crăciun cu propria fotografie sau nume sunt foarte populare. Indiferent dacă preferați baloane din sticlă, baloane transparente sau baloane din ceramică; personalizăm totul pentru dvs. cu un nume sau o fotografie, pentru a face ca fiecare Crăciun să fie cu adevărat special și unic.

Pe măsură ce nopțile se apropie și se apropie Crăciunul, gândurile noastre se îndreaptă în mod natural către decorațiuni festive care creează o atmosferă caldă și primitoare. Dar v-ați gândit vreodată la bucuria și la atingerea personală pe care decorațiunile de Crăciun personalizate le-ar putea aduce în casa dumneavoastră? Imaginați-vă încântarea de pe fețele celor dragi atunci când vor vedea globuri de Crăciun cu propriile lor fotografii sau decorațiuni din lemn gravate cu mesaje sincere. Este un mod unic de a sărbători sezonul, care vă diferențiază cu adevărat decorul.

Aduceți magia Crăciunului cu ppodoabe personalizate

V-ați gândit vreodată de ce Crăciunul este atât de magic? Să fie din cauza luminilor strălucitoare, a ferestrelor acoperite de zăpadă sau a cântecelor vesele care umplu aerul? Ei bine, noi credem că sunt atingerile personale care aprind cu adevărat spiritul Crăciunului. Și ce ar putea fi mai personal decât să vă creați propriile ornamente personalizate?

Ce tipuri de globuri de Crăciun personalizate există?

Există multe moduri de a vă personaliza propriile globuri de Crăciun. Bradul tău de Crăciun nu a arătat niciodată mai unic!

 • Globulețe transparente Crăciun cu o fotografie: Aceste globulețe vă permit să încapsulați amintirile dvs. preferate în sfera lor transparentă. Imaginați-vă că revedeți aceste amintiri la fiecare Crăciun, în timp ce le agățați în brad! Globulețele sunt disponibile începând de la 1 bucată.
 • Podoabe din ceramică cu o fotografie: Nu numai că aceste globuri sunt atrăgătoare, dar adaugă și o notă de eleganță bradului tău de Crăciun. Puteți alege să imprimați o fotografie pe suprafața ceramică, creând o amintire frumoasă și durabilă. Globulețele din ceramică sunt disponibile în culoarea albă, în seturi de 2, 4 sau 6 bucăți.
 • Globulețe din sticlă argintie sau roșie, gravate cu un nume sau un text: Acestea sunt o alegere cu adevărat elegantă. Alegeți-vă culoarea - argintiu pentru un aspect modern și cool, sau roșu pentru un Crăciun mai tradițional. Apoi, adăugați textul sau numele ales pe globulețe pentru o notă personalizată. Aceste globulețe sunt disponibile în seturi de 2 sau 4 bucăți.

Cu o gamă atât de largă de ornamente de Crăciun personalizate, bradul tău de Crăciun va fi la fel de unic și special ca și amintirile și oamenii pe care îi sărbătorește. Nu-i așa că este un gând minunat?

Cum îmi pot personaliza globurile de Crăciun?

Procesul este remarcabil de simplu, iar rezultatele sunt absolut uimitoare. Imaginați-vă bradul împodobit cu globulețe unice, fiecare dintre ele spunând o poveste, evocând o amintire sau pur și simplu purtând numele unei persoane dragi. Cu globuri de Crăciun personalizate, acest lucru poate deveni realitate.

 1. Selectați ornamentul: Începeți prin a alege globul pe care doriți să îl personalizați. Globulețele sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale. Globulețele din sticlă, ceramică sau chiar din plastic pot fi toate personalizate după bunul plac.
 2. Alegeți-vă designul: Decideți textul sau imaginea pe care doriți să o includeți pe globul dvs. Acesta poate fi un nume, un mesaj, o dată sau chiar o fotografie. Asigurați-vă că designul este clar și simplu pentru a asigura cele mai bune rezultate.
 3. Personalizați: Creați-vă designul în editorul nostru online. Ne vom asigura că este personalizat la o calitate înaltă și livrat la adresa aleasă de dvs.

Puteți crea globuri de Crăciun pentru propriul brad sau le puteți dărui familiei și prietenilor ca daruri unice de Crăciun.

Decorați sălile cu ornamente foto de Crăciun

Globulețele sunt, bineînțeles, decorul de Crăciun prin excelență, dar există o mulțime de alte decorațiuni de Crăciun personalizate.

 • Ornamente din lemn gravat: Aceste decorațiuni unice din lemn au forma unui glob 2D sau a unei stele și pot fi gravate cu un text și cu unul dintre modelele noastre frumoase.
 • Ornamente foto imprimate: Adăugați fotografiile dvs. preferate la ornamente de Crăciun unice din aluminiu. Acestea sunt disponibile în formă de stea sau de glob și au o panglică roșie pentru o notă suplimentară de eleganță!

Mai multe decorațiuni de Crăciun personalizate

Dacă doriți să aduceți spiritul festiv în fiecare parte a casei dvs., ce-ar fi să adăugați alte decorațiuni de Crăciun personalizate unice?

Globuri de zăpadă personalizate

Ți-ai imaginat vreodată că ți-ai luat amintirile tale preferate și le-ai încapsulat într-o țară magică a iernii? În formă de globuri clasice sau dreptunghiuri șic, aceste piese fermecătoare sunt minunate decorațiuni de Crăciun, pline de momente prețioase și de cei dragi. Globurile de zăpadă sunt un cadou minunat de Crăciun și un obiect decorativ fabulos de expus prin casă.

Ciorapi de Crăciun personalizați

Cui nu-i place să vadă un ciorap de Crăciun atârnat pe manta, plin de mici surprize, așteptând să fie descoperit? Acum imaginați-vă că acest ciorap are o notă specială: este personalizat cu numele dumneavoastră! Ciorapii de Crăciun capătă o dimensiune și mai magică atunci când sunt personalizați.

Ciorapii noștri personalizați de Crăciun sunt disponibili în două stiluri fabuloase: farmecul rustic al iutei și confortul clasic al bumbacului.

Calendar de Crăciun advent

Faceți numărătoarea inversă până la Crăciun și mai distractivă și mai interesantă pentru cei mici și cei mari! Răsfățați-vă pofta de dulce cu un calendar de Crăciun de ciocolată? Imaginați-vă că vă treziți în fiecare zi cu un deliciu delicios de ciocolată, din interiorul unui calendar advent făcut special pentru dumneavoastră.

Cu adevărat original: baloane de Crăciun cu fotografia ta

Adăugați o notă de finisare perfectă pomului dvs. de Crăciun cu aceste băuturi de Crăciun personalizate, transparente și distractive. Baloanele de Crăciun sunt fabricate din plastic și, prin urmare, sunt frumoase și rezistente.

Puneți fotografia dvs. preferată în interiorul baloanelor de Crăciun pentru a crea baloane de Crăciun personalizate cu adevărat unice. Selectează o fotografie cu partenerul tău (nou), familia ta, bunicii sau nepoata sau nepotul tău mic. Dacă nu poți petrece Crăciunul împreună, cel puțin poți avea în continuare familia ta în jurul tău în acest fel.

Chingiurile sunt, de asemenea, o idee minunată dacă doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou dulce de Crăciun. Trimiteți bunicuțelor și bunicilor baloane de Crăciun cu o fotografie a nepoților lor, trimiteți fratelui sau surorii dvs. o fotografie cu nou-născutul dvs. sau surprindeți-vă partenerul cu babe de Crăciun cu cea mai frumoasă fotografie a dvs.! Buchetele de Crăciun fac cadouri grozave și pentru prieteni.

Crearea băuturilor dvs. personalizate de Crăciun în editorul nostru online este ușoară: încărcați fotografia preferată, plasați-o în cerc și adăugați textul dorit. Previzualizarea va arăta cum va arăta baloanele de Crăciun. Dacă sunteți mulțumit de aspectul lor, confirmați-vă designul și vom începe să vă confecționăm baloanele de Crăciun!

Baloane de sticlă cu un nume

Dacă sunteți în căutarea unor baloane de sticlă frumoase? Personalizați-i cu numele ales. Alegeți dintre frumoase baloane de Crăciun roșii, aurii sau argintii.

Vă puteți personaliza baloanele de Crăciun în editorul nostru online. Alegeți dintre desenele noastre distractive și / sau adăugați propriul text. Vă gravăm textul personal în baloanele de sticlă folosind cele mai noi tehnici laser. Veți găsi o mulțime de modele grozave în editorul nostru online, care include un ren, vâsc, primul Crăciun al domnului și doamnei, o mașină cu un pom de Crăciun sau doar un text distractiv. Dacă îți sărbătorești primul Crăciun ca cuplu căsătorit anul acesta, surprinde-ți partenerul cu frumoase baloane de Crăciun din sticlă pentru a marca această ocazie.

Vedeta personalizată de Crăciun cu fotografia ta

În plus față de baloanele noastre de Crăciun, avem și baloane adorabile în formă de stea pe care le puteți personaliza și atârna în bradul dvs. de Crăciun. La fel ca în cazul baloanelor, puteți încărca fotografia dvs. preferată în editorul nostru online și puteți adăuga un text personal. Babița în formă de stea este fabricată din plastic robust, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ruperea acesteia.

Ornamente de Crăciun din aluminiu în formă de inimă sau stea

De asemenea, oferim frumoase ornamente de Crăciun din aluminiu în formă de inimă sau stea. Vă imprimăm cea mai preferată fotografie pe aceste ornamente și atașăm o panglică roșie dulce, astfel încât să puteți spânzura steaua în bradul dvs. imediat. Puteți adăuga propria fotografie și / sau text și vă puteți trata, sau puteți surprinde familia și prietenii.

Primele baloane de Crăciun ale bebelușului

Un cadou fantastic pentru noii părinți sau ca un cadou pentru bunici, mătuși și unchi; primele baloane de Crăciun ale bebelușului nostru. Dacă vă așteptați și doriți să le spuneți familiei și prietenilor dvs. într-un mod original, încărcați fotografia ultrasunetelor și puneți-o în interiorul baloanelor de Crăciun. Oferă cadourile băuturilor și așteaptă să apară acele zâmbete mari!

Mai multe decorațiuni de Crăciun

Dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni de Crăciun și mai bune, avem câteva sfaturi grozave pentru dvs.:

 • Globuri de zăpadă personalizate care prezintă fotografia ta
 • Hârtie de ambalat personalizată cu temă de Crăciun
 • Felicitare de Crăciun din lemn cu fotografia ta preferată
 • Fata de masa de Craciun cu fotografii