Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sticlă din sticlă cu nume

Baloane de sticlă personalizate - Roșu (2 bucăți)

1,101 voturi
Selectați culoarea
Cantitate
Optiuni de livrare
Personalizabil individual

Specificații cadouri

Mai multe informații despre baloanele de Crăciun din sticlă:
Suma: set de 2
Dimensiune: Ø 8 cm
Material: sticlă lucioasă de înaltă calitate (netransparentă)
Culori: auriu, argintiu și roșu
Personalizare: Cu un nume și / sau text
Gravură: tehnică laser de înaltă precizie
Locație: mijloc pe o singură față pe minge
Coroana: aur cu sfoară
Extra: bilele pot fi personalizate separat

Oferiți pomului de Crăciun o piesă de spectacol cu o bocină de Crăciun din sticlă personalizată cu un nume sau un text

Nimic nu bate mai bine decorați bradul cu cele mai frumoase baloane de Crăciun! Anul acesta, pentru o dată, dă-i decorațiunii tale de Crăciun o adevărată notă personală, cu o pandă de Crăciun personalizată cu text. Creați singur aceste crăciuni de sticlă de Crăciun. De exemplu, puteți alege un mesaj distractiv de Crăciun de la (mari) copii sau data primului Crăciun împreună. Super distractiv pentru cel mai bun prieten, vecin sau întreaga familie. Și să-ți spânzuri propriul pom de Crăciun plin de ei, evident.

Buchetul personalizat de Crăciun este realizat din sticlă de înaltă calitate și are o coroană de culoare aurie cu sfoară. Deci, puteți agăța bilele de Crăciun direct în copac, într-un loc de cinste. Odată ce veți fi creat un design festiv în cel mai scurt timp, vă vom gravat creația în pungă de Crăciun, cu drag și precizie. Așadar, podoaba personală de Crăciun va fi cu adevărat un cadou unic de Crăciun. Ești deja în spiritul Crăciunului? Începeți personalizarea imediat și creați un ornament unic de Crăciun pentru întreaga familie! Este posibil să se personalizeze fiecare obiect în parte.

Buchete de Crăciun pentru toți colegii tăi? Pentru cantități mai mari, luați legătura cu unitatea noastră de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici