Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Mini brad personalizat in ghiveci

208 voturi
Stoc epuizat
123,99 Lei
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre bradul de Crăciun:
Dimensiuni: 40 x 20 x 10 cm
Întreținere: Nu uitați să udați copacul de cel puțin două ori pe săptămână.
Extra: inclusiv lumini, inclusiv baterii (două baterii de tip buton CR2025), inclusiv opt globulețe
Bradul este un produs natural, prin urmare dimensiunile pot varia.

Mai multe informații despre mâneca din jurul vazei:
Dimensiune: 39 cm x 9,5 cm
Materialul vasului: Hârtie (carton)
Finisaj: finisaj mat luxos
Imprimare: calitate cu culori clare
Personalizare: cu nume, fotografie și/sau text
Din motive tehnice, din păcate, nu este posibilă tipărirea caracterelor chirilice, arabe, orientale sau speciale.

Pe cine vei surprinde cu acest brad personalizat in miniatura?

Aștepți cu nerăbdare Crăciunul, cadourile sub brad, mâncarea bună și colindele de Crăciun? Cu acest pom de Crăciun real, inclusiv lumini și ornamente, vei recrea atmosfera perfecta. Copacul vine cu un manșon personalizat care înconjoară ghiveciul. Puteți personaliza cadoul cu un nume, fotografie și/sau text la alegere. Deveniți un adevărat elf de Crăciun și surprindeți-vă prietenii, familia sau colegii cu această surpriză veselă de Crăciun. Dar te poți răsfăța și cu numărătoarea inversă până la cea mai frumoasă perioadă a anului cu acest brad unic. Acest arbore este de calitate și provine direct de la o pepinieră olandeză. Un cadou care surprinde mai intai cand este desfacut si apoi cand este asezat in centrul camerei. Arborele este ambalat cu o pungă de reținere a umidității, astfel încât copacul să rămână proaspăt și de calitate. Puteți personaliza vaza astfel: adăugați un nume și/sau o fotografie în editorul nostru. Ne vom ocupa apoi de tiparirea proiectului tau pe maneca care inconjoara vaza, in cele mai stralucitoare si clare culori. Creează-ți propriul brad unic acum cu o vază personalizată. Vrei să oferi angajaților tăi un brad de Crăciun în miniatură? Pentru cantități mari vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări, vă vom ajuta cu plăcere.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici