Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

🎄 E timpul să vă ocupați de cadourile personalizate de Crăciun! Comandă acum și surprinde-i pe cei dragi! 🎄

Inima de lemn a bunicii

140 voturi
Lemn de paulownia de înaltă calitate, cu finisaj de var
Mesajul tău a fost surprins într-o gravă minunată
O piesă de spectacol de înaltă calitate realizată cu dragoste

Specificații cadouri

Informații suplimentare despre inima de lemn:
Dimensiuni: 20 x 19,5 x 0,8 cm 
Culoare: alb spălat
Material: lemn cu cordon
Personalizare: text gravat
Extra: Lemnul este un produs natural, prin urmare cadoul dvs. poate diferi ușor de exemplul de fotografie.

Surprindeți-vă iubita bunică cu o inimă de lemn cu numele ei gravat în ea!

Cât de minunat ar fi să-i oferi bunicii tale un cadou care să-i amintească cât de mult o iubesc nepoții ei preferați în fiecare zi? Dă-i această minunată căldură din lemn pe care o poți grava cu un nume, text sau un design frumos. Bunica ta poate oferi inimii ei personalizate din lemn un loc frumos în casă, agățând-o sau ridicând-o. Este cadoul perfect pentru ziua ei de naștere, pentru a o surprinde de Ziua Națională a Bunicilor sau fără un motiv special. Cu această minunată inimă de lemn cu mesajul tău gravat în ea, bunica ta te va avea întotdeauna aproape de inima ei.

Inima de lemn este realizată din lemn masiv cu un strat dur de var. Acest lucru face ca designul dvs. gravat să arate și mai frumos! Inima personalizată pentru bunică are un finisaj neted, deci nu are margini ascuțite. Bunica ta poate găsi, de asemenea, locul perfect pentru aceasta, datorită șirului la îndemână, poți agăța inima personalizată de perete în cel mai scurt timp. Repede, începeți să creați o inimă de lemn personalizată pentru bunica acum!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Recenzii

Momentan, nu există recenzii scrise în această limbă

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici