Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Lumânările creează o atmosferă caldă și romantică. Personalizează-ți lumânarea cu o fotografie și/sau un text și surprinde o persoană dragă.

10 Cadouri

Lumânări personalizate

Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru o petrecere casnică, împărtășanie, botez sau altă ocazie specială, o lumânare personalizată este perfectă! YourSurprise vă oferă opțiunea de a vă personaliza lumânarea cu fotografia și / sau textul la alegere. Lumânările noastre sunt disponibile pe bucată și au o schimbare rapidă.

Lumânare personalizată în sticlă

Puteți selecta dintre diferite lumânări, cum ar fi lumânări în sticlă sau o lumânare separată pe cont propriu. Lumânările din sticlă sunt rotunde și sunt disponibile în două dimensiuni; 10 x 10 x 10 cm și 8 x 9 x 9 cm. Lucrul grozav despre lumânarea din sticlă este că, odată ce lumânarea s-a ars, sticla poate fi folosită pentru altceva, cum ar fi adăugarea unei lumini de ceai, utilizarea acesteia ca suport pentru stilou sau schimbarea acesteia ca ghiveci de plante. Cu adevărat un cadou care poate dura foarte mult timp.

Vă oferim diverse modele pentru a alege. Puteți încărca o fotografie mai mare sau puteți adăuga un text mai mare. Alternativ, puteți adăuga fotografia dvs. la unul dintre desenele noastre distractive, cum ar fi un design care conține prima literă a numelui destinatarului, de exemplu.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou distractiv de Ziua Mamei, selectați dintre frumoasele noastre modele de Ziua Mamei și surprindeți-vă mama.

Lumânare tipărită

Oferim opțiunea de a vă imprima fotografia direct pe lumânare, cu următoarele dimensiuni disponibile; 9 x 10 cm, 13 x 7 cm și 19 x 10 cm. Fiecare lumânare arde între 40-60 de ore, în funcție de mărimea aleasă. Aceasta înseamnă că lumânarea poate fi savurată mult timp! Puteți alege să vă personalizați lumânarea cu o singură fotografie sau să creați un colaj. Sunt disponibile diferite modele, care vă permit să dați lumânării o temă și să o faceți potrivită ca cadou pentru, de exemplu, Crăciun, duș pentru bebeluși, nuntă sau aniversare.

Împărtășanie personalizată, botez, lumânare de Paște sau de venire

Dacă sunteți în căutarea unei lumânări originale pentru o împărtășanie, botez, Paște sau Crăciun, de ce să nu creați una singură? Editorul nostru online oferă diverse modele pentru fiecare dintre aceste teme, cu ilustrații drăguțe și texte dulci. Pur și simplu încărcați fotografia pentru a crea lumânarea personalizată!

Lumânare parfumată personalizată

Lumânările noastre parfumate fac cadouri fantastice de afaceri, favoruri și cadouri pentru încălzirea casei. Lumanarile parfumate sunt albe, au un miros de vanilie si stau in interiorul unei cutii. Puteți adăuga fotografia, sigla și / sau textul la alegere pe cutie, pe capac. Orice ai alege să adaugi, îl vom imprima pentru tine, creându-ți propriul cadou de lumânare parfumată. Lumânările parfumate sunt disponibile în seturi de 10, 20, 40, 60, 80 și 100.

Lumânare memorială personalizată

Mulți oameni aleg să folosească lumânările ca o modalitate frumoasă de a-și aminti memorii celor dragi care au murit, atât la înmormântare, cât și în casele lor. O lumânare memorială personalizată poate fi modalitatea perfectă de a vă oferi condoleanțe și de a anunța destinatarul că vă gândiți la ele.

Oamenii aleg adesea să creeze spațiu în casa lor pentru a-și aminti persoana iubită, adesea folosind o fotografie și o lumânare. Puteți adăuga căldură creând o lumânare cu fotografia persoanei dragi.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou atent pentru membrii familiei sau prieteni care au pierdut pe cineva, o lumânare în sticlă este o opțiune frumoasă. Paharul poate fi reumplut odată ce lumânarea a dispărut sau se poate adăuga o lumină de ceai. Această lumânare le permite celor în suferință să creeze un memorial special pentru persoana iubită.