Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

3 Cadouri

O fotografie poate fi imprimată pe orice suprafață, chiar și pe gresie. Pânzele și tablourile sunt obiecte decorative frumoase, dar dacă sunteți în căutarea unui cadou care să lase o impresie de durată, un print de faianță este cadoul de care aveți nevoie. Doriți să imprimați cea mai frumoasă amintire din vacanța dumneavoastră sau doriți să prezentați o fotografie de la nunta dumneavoastră într-un mod diferit? Cu o țiglă decorativă puteți face acest lucru și multe altele. Trebuie doar să alegeți materialul pe care doriți să imprimați fotografia, să o încărcați în editorul nostru și noi o vom imprima pentru dumneavoastră.

Alegeți între ceramică sau carton dur

Pentru a vă afișa fotografia, puteți alege între două materiale diferite, în funcție de nevoile dumneavoastră. Plăcuța ceramică are aspectul unei plăci reale, pe care va fi imprimată personalizarea dvs. Alternativ, putem imprima fotografia dvs. pe carton dur, care are aceleași dimensiuni ca și placa, dar este mai groasă și mai ușoară. Plăcile decorative personalizate cu o fotografie au o dimensiune de 15x15.

Imprimarea plăcilor ceramice pentru orice ocazie

O placă ceramică personalizată este un cadou potrivit pentru orice ocazie. Imaginați-vă că vă surprindeți mama sau tatăl iubit cu o fotografie a nepoților dumneavoastră sau că îi transmiteți cuiva un mesaj special într-un mod ușor diferit. O fotografie pe o faianță poate deveni, de asemenea, o decorațiune unică pentru casă. Puteți să vă expuneți plăcuța la intrare pentru a-i întâmpina cu un aforism pe toți cei care intră pe ușă sau să creați un colaj de fotografii în dormitor. Plăcile sunt prevăzute cu un cârlig adeziv practic pe spate, astfel încât este foarte ușor să le agățați pe perete. În editorul nostru veți găsi o selecție mare de modele pentru fiecare persoană și ocazie, cum ar fi Ziua Mamei, Ziua Tatălui, o naștere, pentru nași și nașe, etc. De asemenea, puteți insera mai multe fotografii pentru a crea un colaj sau textul dorit. De asemenea, puteți insera mai multe fotografii pentru a crea un colaj sau un text la alegere.