Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Covoare personalizate

Ți-ai decorat casa și ți-ai creat spațiul viselor, dar există un lucru la care nu te-ai gândit: intrarea! Este primul lucru pe care îl văd oaspeții tăi când vizitează, iar un șervețel personalizat este modalitatea perfectă de a-i întâmpina în felul tău.

Covoare personalizate pentru fiecare casă

La YourSurprise, oferim covoare în diferite forme și dimensiuni. Fiecare ușă poate fi personalizată cu fotografia (fotografiile), numele (numele), textul, sigla și / sau designul la alegere. Cu o mulțime de modele interesante din care puteți alege, vă puteți crea ștergătura perfectă în cel mai scurt timp.

Ștergă personalizată ca cadou perfect pentru încălzirea casei

Covoarele noastre personalizate nu sunt doar excelente pentru propria casă, ci fac și cadouri minunate pentru casă pentru cei dragi. Indiferent dacă s-au mutat pentru facultate sau universitate, și-au cumpărat prima casă împreună sau se mută într-o casă de bătrâni, un șervețel personalizat le va pune cu siguranță un zâmbet mare pe față.