Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușă
Preș ușăPreș ușăPreș ușăPreș ușăPreș ușăPreș ușăPreș ușăPreș ușă

Preș ușă

Mărimea
117,99 Lei
Comanda de afaceri
Cu imagine în cea mai frumoasă imprimare colorată
Fund de poliester și cauciuc absorbant de înaltă calitate
În mai multe dimensiuni, atât de potrivit pentru toate locațiile
Un cadou uimitor de încălzire a casei!

Specificații cadouri

Mai multe informații despre covoare
Dimensiuni: 75x50 cm
Grosime: 2 mm
Material: poliester absorbant cu fund din cauciuc
Utilizare: interior
Suplimentar:
- Respectă standardul de securitate la incendiu UL94
- Ușoara poate fi spălată manual

Imprimați-vă propriul text și fotografia pe un covoraș distractiv!

Bine ați venit pe toată lumea acasă cu un șervețel personalizat elegant! Fie că sunteți în căutarea unui pașaport cu doar un text (de bun venit) sau cu o fotografie a întregii familii, orice este posibil. Puteți să creați singur ușa și să imprimați pe ea un text și / sau o fotografie. Acest lucru face un accesoriu cu adevărat unic pentru casa ta, ceva ce nimeni altcineva nu are! Acest covor cu fotografie este foarte distractiv pentru propria ta casă, dar face și un cadou minunat pentru o casnică sau proaspăt căsătoriți!

Este incredibil de ușor să faci un șervețel personalizat. Dacă știți ce fotografie și / sau text veți folosi, sunteți practic gata. Alegeți unul dintre desenele distractive din editor și încărcați fotografia și adăugați propriul text. Ușoara are un aspect de pâslă și este fabricată din poliester de înaltă calitate. Șorțul se potrivește fiecărei camere și creează o ambianță minunată și confortabilă! Un covor cu logo face, de asemenea, o carte de vizită excelentă pentru ușa din față a companiei dumneavoastră.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici