Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

11 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Ceasuri de perete foto

Ai fotografii frumoase cu familia ta, luna de miere sau o zi de naștere, dar au dispărut toate într-o cutie, un dulap sau sunt uitate undeva în calculatorul tău? Este timpul să scoateți aceste fotografii și să retrăiți amintirile preferate! Luați cele mai frumoase fotografii și creați o piesă de decor atrăgătoare. Nu mai este nevoie să vă ascundeți ceasul, toată lumea are nevoie de el! Un ceas foto este o modalitate ușoară de a înveseli o cameră. Un ceas cu fotografie este cadoul perfect pentru casă sau nuntă, dar înțelegem dacă decideți să păstrați unul dintre aceste ceasuri foto unice.

Ceasuri de perete personalizate

Fiecare cameră are nevoie de un ceas în ea. Știm că nu doriți aceleași ceasuri ca toți ceilalți din bloc. Există o singură soluție pentru aceasta; creează-ți singur un ceas! Nu vă faceți griji dacă nu sunteți atât de priceput la computer, este extrem de ușor! Există multe modele diferite din care puteți alege pentru a face din ceasul personalizat o adevărată piesă de artă. Folosiți-vă propriile fotografii și adăugați un nume, o dată sau un mesaj. Ești la doar câteva clicuri distanță de a avea unul dintre aceste ceasuri personalizate unice în casa ta!

Ceas de birou

Cauți un ceas de birou pentru birou sau acasă? De ce ai alege încă unul plictisitor? Fă-ți ceasul de birou la fel de distractiv și colorat ca și cum ai vrea să fie job-ul tău! Puteți utiliza fotografiile preferate și pentru ceasuri. Lăsați creativitatea să curgă și creați un ceas de birou unic. Acesta nu este doar un cadou distractiv pentru o zi de naștere, ci și ca un cadou de afaceri. Folosiți sigla și / sau culorile companiei pentru a transforma ceasul de birou în cadoul perfect pentru a surprinde un partener de afaceri.

Decorare perete

Acum, că ai trecut prin tot efortul de a căuta fotografia perfectă pentru ceasul tău, probabil că ai un milion de alte idei pentru restul fotografiilor tale. Din fericire, avem multe alte opțiuni de decorare a pereților pentru a vă folosi cele mai frumoase și mai colorate imagini! Puteți avea fotografiile imprimate pe lemn, pânză sau aluminiu. A adăuga un pic de dragoste și atenție unui cadou nu a fost niciodată mai distractiv și mai ușor! Decorarea personalizată a pereților este cadoul perfect pentru Crăciun, o nuntă sau pentru petrecera de casă nouă.