Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Descoperiți ceasuri personalizate unice și transformați orice spațiu cu stil. Alegeți dintr-o gamă largă de modele și tipuri și creați un cadou de neuitat sau adăugați o notă personală casei dvs. cu ceasul de perete personalizat cu fotografia și/sau textul dvs.

4 Cadouri

Creați propriul ceas personalizat cu fotografie și/sau text

Când ne gândim să decorăm o casă, uităm adesea să acordăm atenția cuvenită pereților. Poate o cameră să fie considerată cu adevărat terminată fără un ceas frumos atârnat pe perete? Sunteți în căutarea unui ceas original și personalizat pe care să-l agățați în bucătărie sau pe care să-l oferiți cadou unei persoane din viața dumneavoastră care tocmai s-a mutat în casă nouă? Poate că sunteți în căutarea unui cadou care să uimească destinatarul și să îi trezească amintiri frumoase de fiecare dată când va verifica ora?

Concepeți-vă propriile ceasuri foto folosind fotografia (fotografiile), textul și designul dumneavoastră. Ceasurile YourSurprise sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, astfel încât puteți găsi întotdeauna un ceas care să se potrivească camerei și ocaziei.

Ceasuri personalizate pentru orice ocazie

Dacă vreți să-i faceți o surpriză unuia dintre părinți sau bunicii dumneavoastră, avem ceasuri personalizate pentru ocazii precum zilele de naștere până la ochiuri speciale pentru Ziua Mamei, Ziua Bunicilor, precum și ochiuri personalizate pentru profesori. Prietenul tău, un membru al familiei sau o cunoștință se mută și organizează o petrecere de casă nouă? Un ceas de perete personalizat este cadoul perfect pentru această ocazie specială. Îl puteți personaliza cu o fotografie de vacanță amuzantă sau cu o fotografie de familie, de exemplu.

Ceas de perete personalizat în formă de inimă

Vrei să dăruiești cuiva un ceas, dar vrei să adaugi un pic de dragoste în plus? Atunci cadoul potrivit este un un ceas personalizat în formă de inimă. Un ceas personalizat în formă de inimă este cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei sau pur și simplu pentru că doriți să surprindeți pe cineva. Știați că puteți adăuga nu doar o fotografie, ci și un text? Fie că este vorba de o declarație de dragoste sau de o demonstrație a afecțiunii tale, suntem siguri că vei putea găsi cuvintele potrivite pentru momentul respectiv. Iar dacă nu vă simțiți confortabil cu cuvintele, puteți opta oricând pentru un colaj foto amuzant!

Ceasuri de perete personalizate pentru copii

Un reloj foto personalizat este mai mult decât un accesoriu de casă grozav pentru camera de zi, dar reprezintă, de asemenea, un accesoriu distractiv pentru dormitorul unui copil. Personalizați-l cu un design amuzant, o fotografie și/sau un text. Ceasul este silențios, astfel încât copilul dvs. nu va fi deranjat de sunetul său în timpul somnului sau pe timp de noapte. Puteți personaliza ceasul pentru copii cu modele unice, cu dinozauri, animale, flori și multe altele! Alege-ți stilul preferat și personalizează-ți acum ceasul!

Cum să personalizați un ceas

Personalizarea ceasului dvs. este ușoară! Pur și simplu selectați șablonul care vă place, faceți clic pentru a deschide editorul nostru și alegeți unul dintre numeroasele noastre modele. Puteți include un nume, un text și chiar una sau mai multe fotografii în designul dumneavoastră! Vă vom expedia ceasul la adresa pe care o alegeți. Dacă doriți să faceți o surpriză destinatarului, trimiteți cadoul direct la adresa acestuia și adăugați la comandă o felicitare cu mesaj gratuit pentru a-l anunța cine i-a trimis cadoul.

Cât de mare este ceasul de perete?

Ceasul de perete personalizat cu fotografie și/sau text este disponibil în două versiuni: rotund sau în formă de inimă. Ceasul de perete personalizat rotund este disponibil în versiunea M, cu un diametru de 20,5 cm, sau în versiunea L, cu un diametru de 29 cm.

Ceasul în formă de inimă este, de asemenea, disponibil în două versiuni: M, care măsoară 21 x 20 cm, sau versiunea L, care măsoară 31 x 30 cm.

Din ce este confecționat ceasul?

Toate ceasurile noastre sunt confecționate din carton dur robust. Fiecare ceas include un cârlig de suspendare la îndemână pentru a-l atârna, împreună cu baterii. Astfel, vă puteți bucura imediat de ceasul foto personalizat sau puteți alege să îl trimiteți direct destinatarului.