Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Flori uscate decorative

Florile sunt genul de cadou pe care toată lumea îl apreciază și care este potrivit pentru diferite ocazii speciale. Spre deosebire de un buchet de flori proaspete, florile uscate au o durată de viață mai lungă și pot deveni un decor unic pentru casă sau birou. Știați că florile pot vorbi? Nu, nu la propriu, ci metaforic. Ele pot comunica multe lucruri: te iubesc, îmi pare rău, mulțumesc? Oferirea de flori uscate poate transmite dragostea ta pentru cineva, poate cu o ocazie specială, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, sau pur și simplu pentru a surprinde pe cineva fără niciun motiv stabilit în calendar. Este întotdeauna plăcut să vezi zâmbetul de pe fața cuiva la care ții, surprinzându-l. Cu YourSurprise puteți să vă creați propriul cadou de flori uscate și să îl trimiteți direct la adresa pe care o alegeți.

Buchet de flori uscate

Un buchet de flori uscate este genul de cadou care adaugă instantaneu o notă unică împrejurimilor dvs. și necesită puțină îngrijire. Acest lucru îl face cadoul perfect pentru persoanele care nu pot ține în viață nici măcar un cactus, dar apreciază parfumul și culorile unui buchet de flori. Un buchet de flori este un cadou unic și o piesă de decor colorată și parfumată. Doar puneți buchetul într-o vază frumoasă, alegeți un loc pentru a-l expune și gata, ați terminat! Veți primi, de asemenea, instrucțiuni de îngrijire împreună cu cadoul dumneavoastră, dar nu vă faceți griji, îngrijirea florilor dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușoară! Puteți alege între două buchete decorative diferite: cu o selecție de flori în nuanțe de roz sau un buchet mai colorat de flori uscate în nuanțe de albastru și portocaliu.

Împreună cu buchetul de flori uscate veți primi o felicitare pe care o puteți personaliza rapid și ușor online. Alegeți-vă designul preferat, potrivit pentru ocazia cu care doriți să surprindeți pe cineva, adăugați o fotografie și un text. Îl veți primi împreună cu buchetul de flori uscate.

Flori uscate decorative în vază

Îți place ideea unui buchet de flori, dar te temi că persoana care primește cadoul tău nu va avea o vază pentru a expune frumosul tău cadou? Am creat un cadou care nu numai că este neașteptat, dar devine și un element de decorare a casei personale. Vasele sunt așezate pe un suport din lemn pe care îl puteți personaliza cu un text. Personalizarea ta va fi gravată cu laser direct în lemn: tu alegi textul și fontul! Aici vă puteți da frâu liber creativității. Puteți introduce numele persoanei care o primește sau, în caz contrar, un mesaj frumos și special cu ceea ce doriți să comunicați sau cu ocazia pe care doriți să o sărbătoriți.

Florile uscate decorative cu suport din lemn gravat sunt disponibile și fără vază, ceea ce este ideal pentru cei cărora nu le plac vazele și paharele. 12 flori frumoase pe un suport din lemn pentru un efect uimitor. Bineînțeles, puteți personaliza standul cu un text la alegere. Ai la dispoziție 25 de caractere: folosește-le cu înțelepciune!

Trimiterea de flori la domiciliu

Să vii acasă cu un buchet de flori pentru persoana iubită sau să o surprinzi pe bunica ta dragă în vizită cu un buchet frumos de flori este un gând foarte dulce și special. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să fii prezent la un cadou livrat manual. Uneori, din cauza distanței sau a angajamentelor profesionale, poate fi necesar să cereți altcuiva să o facă în locul dumneavoastră. Cu YourSurprise, puteți alege destinatarul cadoului la finalizarea comenzii, iar noi vă vom livra florile uscate direct la persoana specială. Așa că nu trebuie să vă faceți griji în această privință. De asemenea, puteți adăuga o felicitare gratuită direct la cadou, pentru ca ei să știe că le-ați trimis-o.