Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Felicitari de Craciun personalizate cu fotografie - 10 felicitari

Felicitari de Craciun personalizate cu fotografie - 10 felicitari

302 voturi
Stoc epuizat
58,99 Lei
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre felicitări de Crăciun cu fotografie:
Tipul cardurilor: felicitări
Suma cardurilor: 10
Dimensiune: 18 x 13 cm
Orientare: orizontală
Imprimare: imagine perfectă și în culori
Personalizare: cu fotografie și / sau text
Extra: inclusiv 10 plicuri albe

Bine de stiut:
Trebuie să adăugați personalizarea dvs. o singură dată și apoi vom imprima acest lucru pe toate cele 10 cărți de Crăciun din set.

Adăugați felicitarul personal de Crăciun la o frumoasă felicitare de Crăciun cu fotografie

Îți place să trimiți felicitări personale de Crăciun, dar ai timp scurt pentru a le crea singur? Atunci aceste cărți foto de Crăciun sunt perfecte. Personalizarea acestora prin adăugarea propriei fotografii este rapidă și ușoară și vi se livrează. De ce nu adăugați o fotografie drăguță de familie, o fotografie drăguță a bebelușului sau o fotografie amuzantă a câinelui în coarne? Sau ai putea adăuga un desen dulce pentru copii. Felicitările tale de Crăciun vor fi cu adevărat unice anul acesta!

Cutia dvs. de carduri conține 10 felicitări și 10 plicuri potrivite. Tot ce trebuie să adăugați sunt ștampilele. Crearea propriului set de felicitări de Crăciun este foarte ușoară. Pur și simplu încărcați fotografia dorită în Editor și adăugați un nume sau un text pentru a finaliza creația, dacă doriți. Vom imprima apoi designul dvs. pe felicitările de Crăciun, imagine perfectă și în culori. Ce mai astepti? Începeți să personalizați acum!

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici