Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

19 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Rame foto și imprimeuri personalizate

Fotografiile frumoase merită rame foto frumoase, astfel încât acestea să poată străluci ca atrăgătoare pe care le au în casa ta sau în casa persoanei iubite. Crearea propriei rame personalizate este rapidă și ușoară, făcându-l cadoul perfect pentru aproape orice ocazie. Pur și simplu selectați fotografia pe care doriți să o utilizați și mergeți de acolo!

Rame foto personalizate din sticlă

Ramele noastre foto din sticlă personalizate au o margine clasică neagră și o copertă foto din sticlă. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și în versiuni peisaj și portret. Ramele de sticlă sunt extrem de versatile, deoarece pot fi așezate pe o suprafață sau închise, în funcție de preferințele dvs. și de ceea ce funcționează pentru spațiu.

Rame foto articulate personalizate

Ramele noastre foto articulate personalizate au un aspect clasic și au spațiu suplimentar pentru a vă personaliza cu fotografiile sau textele la alegere sau pentru a adăuga unul dintre desenele noastre distractive. Cu o mulțime de modele oferite, de la modele generale la design pentru Ziua Îndrăgostiților, aniversări, nunți și multe altele, puteți crea rama foto articulată perfectă pentru orice ocazie.

Imprimare foto personalizată

Imprimările noastre foto personalizate sunt deosebit de speciale, așa că, dacă căutați ceva puțin diferit, sunteți în locul potrivit. Vă putem imprima fotografiile și / sau textul pe mai multe materiale diferite, cum ar fi aluminiu, acril sau Chromalux, sau chiar să creăm un glob de zăpadă personalizat pentru dvs.! Globurile noastre de zăpadă sunt cadouri minunate de Crăciun, dar oferim și globuri de zăpadă cu inimi, perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților și alte momente romantice sau sclipici, care sunt minunate pentru a aduce un pic de strălucire originală în orice ocazie și spațiu.