Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou personalizată pentru dulciuri

Cutie cadou personalizata - Look-O-Look Sweets

69 voturi
Precomandă acest produs acum! Ne așteptăm să îl putem crea și expedia pentru dvs. în data de 28 iunie.
Umplere
Optiuni de livrare
  • Cutie de cadou umplută cu dulciuri delicioase
  • Cu propriul design
  • Perfect pentru orice ocazie

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia cadou personalizată cu dulciuri:
Marca: Look-O-Look
Conținut: 1 pungă de șireturi cu căpșuni Look-O-Look, 1 pungă de rulouri de căpșuni Look-O-Look, 1 pungă de șireturi din lemn dulce Look-O-Look 1 pungă de rulouri curcubeu Look-O-Look. Fiecare pungă conține 125 de grame.
Dimensiuni cutie cadou: 30 x 9,7 cm
Personalizare: cu fotografie, nume, text și/sau logo
Imprimare: imagine perfectă și în culori pline

Din motive tehnice, nu este posibil să adăugați caractere chirilice, grecești, asiatice, arabe sau speciale.

Ingrediente Look-O-Look Strawberry Laces:
Sirop de glucoza, faina de GRAU , zahar, sirop de glucoza-fructoza, acid citric, ulei de cocos, arome, ulei de floarea soarelui, concentrat de cartofi dulci, concentrat de morcovi, emulgator (mono- si digliceride din acizi grasi), unt de cacao, agent de glazura (ceara de carnauba). )
Alergeni: Conține cereale care conțin gluten, grâu

Ingrediente șireturile din lemn dulce Look-O-Look:
Melasa de trestie de zahar, faina de GRAU , zahar, sirop de glucoza-fructoza, dextroza, extract de radacina de lemn dulce (2,5%), ulei de cocos, sare, aroma, ulei de floarea soarelui, unt de cacao, emulgator (mono- si digliceride din acizi grasi), agent de glazura (ceara de carnauba)
Alergeni: Conține cereale care conțin gluten, grâu

Ingrediente Rulouri cu căpșuni Look-O-Look:
Zahar, sirop de glucoza, faina de GRAU, sirop de glucoza-fructoza, acid malic, acid citric, ulei de cocos, concentrat de cartofi dulci, concentrat de morcovi, ulei de rapita complet hidrogenat, aroma, unt de cacao
Alergeni: Conține cereale care conțin gluten, grâu

Ingrediente Roll-up-uri Look-O-Look Rainbow:
Zahăr, sirop de glucoză, făină de GRAU, sirop de glucoză-fructoză, acid malic, acid citric, ulei de cocos, aromă, ulei de rapiță complet hidrogenat, unt de cacao, concentrat de cartofi dulci, concentrat de morcov, coloranți (albastru strălucitor FCF, curcumină)
Alergeni: Conține cereale care conțin gluten, grâu

Surprinde-i pe cei dragi cu o cutie cadou personalizata cu dulciuri

Cine nu iubește un dulce care ajunge exact la locul potrivit între dulce și acru? Acest dulce tradițional este greu de rezistat, iar cutia noastră de cadou personalizată umplută cu rulouri delicioase Look-o-Look acre este deliciul gustos perfect pentru orice ocazie. Lucrul grozav la ea, pe lângă conținutul său delicios, este că cutia cadou poate fi personalizată cu fotografiile, numele și/sau mesajul la alegere pentru a crea un cadou cu adevărat unic!

Această cutie cadou include o pungă de rulouri cu aromă de căpșuni (125 de grame), o pungă de rulouri curcubeu acri (125 de grame), o pungă de șireturi de lemn dulce (125 de grame) și o pungă de șireturi cu aromă de căpșuni ( 125 de grame). Suficient pentru a-ți face gura apă! Personalizarea cutiei de cadou este ușoară. Pur și simplu adăugați fotografiile, numele și/sau textul la alegere în editorul nostru online. Vom imprima apoi designul dvs. pe cutia cadou, perfect imagine și în culori, înainte de a-l expedia la adresa dorită!

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri folosind formularul de contact din partea de jos a acestei pagini.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici