Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Tub gumă de mestecat Mentos cu nume și fotografie

389 voturi
Stoc epuizat
62,99 Lei
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre tubul cu gumă de mestecat Mentos:
Bucăți de gumă: 100
Greutate guma de mestecat: 150 grame
Aromă: Mentos Mighty Mint (fără zahăr)
Dimensiuni tub: 8,7 x 6,5 x 6,5 cm
Personalizare: cu nume și fotografie
Amplasarea personalizării: în jurul vasului și pe capac
Imprimare: calitativă și complet colorată

Din motive tehnice nu este posibil să se utilizeze caractere chirilice, turcești, arabe, asiatice sau speciale.

Ingrediente:
Îndulcitori (xilitol, sorbitol, manitol, sirop de maltitol, aspartam, acesulfam-K, sucraloză), bază de gumă, arome, amidon, maltodextrină, stabilizator (glicerol), emulgatori (lecitină din soia, esteri zaharoză ai acizilor grași), ulei de nucă de cocos, îngroșare agenți (gumă de celuloză, gumă arabă), antioxidant (E321), ceară de carnauba.
Alergeni:
Conține soia.

Un tub cu gumă de mestecat Mentos cu nume și fotografie este o surpriză răcoritoare

Cine spune nu mentosanelor? Nimeni! De aceea, acest tub unic cu gumă de mestecat este cel mai bun cadou pentru orice ocazie. Puteți personaliza singur etichetele de pe tub adăugând fotografia și numele la alegere, făcându-l cu adevărat personal. Perfect ca mulțumire, cadou de ziua de naștere sau surpriză pentru obținerea de note bune. Dacă adăugați o siglă a companiei pe etichete, tubul de gumă de mestecat este un cadou minunat în scopuri comerciale. Sau te-ai putea răsfăța pe tine, desigur!

Tubul dvs. personalizat de gumă de mestecat Mentos include nu mai puțin de 100 de bucăți de gumă în aroma răcoritoare „Mighty Mint”. Delicios ca un deliciu pentru tine, dar și perfect pentru a-l împărtăși cu mama, partenerul sau colega preferată. Crearea propriului vas unic de gumă de mestecat este foarte ușoară. Pur și simplu adăugați fotografia și numele la alegere la binecunoscutul design Mentos. Vom imprima apoi designul dvs. în calitate superioară și în culori și îl vom așeza pe tub. Creați-vă acum cadoul răcoritor!

Doriți să plasați o comandă mare? Vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici