Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul Toblerone
Barul TobleroneBarul TobleroneBarul TobleroneBarul TobleroneBarul TobleroneBarul TobleroneBarul TobleroneBarul Toblerone

Barul Toblerone

mărimea
46,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o felicitare gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre ciocolata Toblerone personalizată:
Ciocolată: ciocolată cu lapte cu miere și nucă de migdale
Greutate: 200 gram
Dimensiuni: 27,5 x 4,5 x 4 cm
Personalizare: cu fotografie și text
Imprimare: clară și complet coloratăAtenție: Când temperatura de afară este de 25 grade Celsius sau mai mare, nu vom putea garanta calitatea ciocolatei. Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs. de ciocolată, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Din motive tehnice, nu putem prelucra caractere chirilice, turcești, asiatice, arabe, grecești sau speciale (diacritice).

Ingrediente: Zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, miere (3%), grasimi din lapte, migdale (1,6%), emulgator (lecitina de soia), albuș de ou, aromă.
Ciocolata cu lapte conține cel puțin 28% cacao.
Alergeni:Conține ouă, lapte, soia, migdale și poate conține urme de alte nuci.

O batonă de ciocolată Toblerone personalizată spune mai mult de o mie de cuvinte

Un baton de ciocolată Toblerone personalizată spune mai mult decât o mie de cuvinte Cauti un cadou delicios? Atunci acest Toblerone personalizat este perfect. Puteți personaliza învelișul dvs. adăugând fotografia și / sau textul la alegere. Cu această notă personală, batonul Toblerone este cadoul suprem pentru orice ocazie, cum ar fi mulțumiri, urări de însănătoșire, surprinderea unei persoane dragi sau ca un cadou pentru colegul tău preferat. Sau te-ai putea delecta cu acest delicios cadou de ciocolată, desigur!

Surpriza ta gustoasă include nu mai puțin de 200 de grame de delicioasă ciocolată cu lapte Toblerone cu miere și migdale. Învelișul are un design clasic Toblerone, la care puteți adăuga propria personalizare în cel mai scurt timp. Pur și simplu adăugați fotografia sau textul în Editor. Vom imprima apoi designul dvs. pe ambalaj, clar și în culori. Ce mai aștepți? Surprindeți-vă persoanele preferate cu acest cadou personalizat!

Vrei să faci o comandă mare? Vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici