Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Îmi place Milka! cutie cadou - Crăciun (110 grame)

Îmi place Milka! cutie cadou - Crăciun (110 grame)

3,132 voturi
Stoc epuizat
38,99 Lei
  • Cele mai bune modele din propria creație
  • Cutie cadou unică din cel mai puternic material
  • Praline delicioase Milka cu umplutură de alune-nuga

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia personalizată Milka:
Ciocolata: ciocolata cu lapte alpin cu umplutura de alune-nuga
Forma: floare
Cantitate: 20 de bomboane de ciocolată
Greutate: 110 grame
Măsurători: 19,5 x 18 x 2 cm

Personalizare: fotografie, nume și mesaj personal
Imprimare: imagine perfectă și în culori

Atenție: Când temperatura exterioară este de 25 grade Celsius sau mai mare, nu vom putea garanta calitatea ciocolatei. Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs. de ciocolată, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Din motive tehnice nu este posibilă prelucrarea semnelor chirilice, turcești, asiatice, arabe, grecești, scandinave și speciale.

Faceți acest Crăciun extra special cu o cutie de cadouri Milka personalizată

Crăciunul înseamnă de obicei cadouri și o cantitate nesfârșită de ciocolată. Combinați-le pe cele două și aveți o cutie personală de cadou Milka. Personalizați-vă personal cadoul adăugând fotografia (sau fotografiile), numele și mesajul personal la alegere. Veți crea o surpriză de Crăciun unică și personală pentru bunica, tatăl dvs., nepoata sau colega dvs. preferată în cel mai scurt timp. Și cine știe, s-ar putea să vă împărtășească acele bomboane absolut divine. Un cadou delicios de Crăciun, făcut cu dragoste.

Cutia de Crăciun Milka conține o selecție de cele mai bune bomboane de ciocolată cu o umplutură moale de cremă de alune și nougat. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați o fotografie, să completați un nume și poate să scrieți un mesaj personal. Vom imprima apoi designul dvs. pe cutie, o imagine perfectă și în toată culoarea. Cutia personalizată de cadou Milka este, de asemenea, un cadou promoțional perfect. Așa că începeți să personalizați chiar acum, pentru că este aproape Crăciun!

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici