Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun
Cutie cadou de ciocolată de lux - CrăciunCutie cadou de ciocolată de lux - CrăciunCutie cadou de ciocolată de lux - CrăciunCutie cadou de ciocolată de lux - CrăciunCutie cadou de ciocolată de lux - CrăciunCutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun

Cutie cadou de ciocolată de lux - Crăciun

Cantitate
137,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia de cadou cu bomboane de lux:
Marcă: ciocolată Geruba
Număr de bomboane de ciocolată: 25
Dimensiuni: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Imprimare: Înfășurare completă, perfectă pentru imagine și în culori
Personalizare: Cu o fotografie și / sau un text
Arome: de la căpșuni exotice cu piper negru până la mocca originală și caramel
Atenție: unele bomboane pot conține alcool

Ingrediente: zahăr, unt de cacao, masă de cacao, lapte praf, frișcă, sirop de glucoză, unt, alune, migdale, arahide, cafea, ceai, diverse arome, alcool, condimente, fructe confiate, nucă de cocos, orez pufos, miere, ghimbir, emulgator (lecitină din soia), vanilie (în cantități diferite).

Informații alergice : conține lapte / lactoză, nuci, soia, arahide.

Mai multe informații despre ciocolata Geruba:
Geruba lucrează exclusiv cu ciocolată certificată UTZ de la Callebaut, Belcolade și Valrhona. Deoarece fiecare etapă a procesului de fabricare a ciocolatei este atent monitorizată, ciocolata este de cea mai bună calitate. Ciocolata certificată UTZ provine de la fermieri care urmăresc comunitatea și mediul înconjurător, cu expertiză dedicată să o vadă de la fasole la ciocolată. Ciocolata este apoi folosită cu grijă, pasiune și măiestrie.

O cutie de cadou de lux pentru bomboane de Crăciun proiectată de dvs. este un cadou frumos pentru a merge sub brad

Căutați un cadou de Crăciun cu adevărat unic și personal? Aduceți un zâmbet pe fața tuturor cu această cutie cadou minunată de ciocolată. Cutia cadou nu este umplută doar cu cele mai gustoase bomboane de ciocolată Geruba, ci o proiectezi și tu. Oferiți cadoul dvs. de Crăciun o notă personală adăugând fotografia și / sau numele destinatarului pe etichetă. Este cadoul perfect pentru a trece sub brad, dar poate fi savurat și pe tot parcursul festivităților de Crăciun.

Cutia de cadou de lux proiectată de dvs. este umplută până la refuz cu bomboane de ciocolată Geruba. Aceste bomboane sunt realizate manual cu ciocolată din comerțul echitabil și sunt certificate UTZ. Vă puteți crea propria cutie de cadouri personalizată în doar câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un nume și / sau o fotografie la unul dintre desenele festive de Crăciun. Adăugați atingerea finală surprizei cu un mesaj minunat personalizat. Apoi imprimăm creația dvs. pe eticheta cutiei de cadouri. Repede, începeți cu personalizarea!

Vă gândiți să oferiți bomboane de lux ca cadou de Crăciun? Pentru cantități mai mari, luați legătura cu unitatea noastră de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici