Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare
Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bareCutie cadou personalizată M&M - General - 2 bareCutie cadou personalizată M&M - General - 2 bareCutie cadou personalizată M&M - General - 2 bareCutie cadou personalizată M&M - General - 2 bareCutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare

Cutie cadou personalizată M&M - General - 2 bare

70,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia cadou personalizată M&M:
Conținut: 2 batoane de ciocolată
Greutate: 315 grame
Arome: baton de ciocolată M&M's Crispy și bar de ciocolată M&M's Peanut
Dimensiuni: 19,5 x 18 x 2 cm
Personalizare: nume, fotografie și / sau siglă, mesaj personal
Imprimare: imagine perfectă și în culori

Din motive tehnice, nu este posibil să adăugați caractere chirilice, turcești, asiatice, grecești sau speciale.

Vă rugăm să rețineți: dacă temperaturile depășesc 25 de grade Celsius sau mai mult, nu putem garanta că veți primi cadoul de ciocolată în stare perfectă.

Ingrediente crocante M&M:
Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, grăsime din unt ( lapte ), lactoză , zer praf ( lapte ), făină de orez, lapte praf integral , făină de grâu integral, emulgator ( lecitină de soia , E471), făină de grâu malțit, amidon , grăsime de palmier, grăsime de karité, sirop de glucoză, sare, ulei de rapiță, stabilizant (gumă arabică), coloranți (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrină, agent de glazurare (ceară de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de sâmburi de palmier, aromă.
Alergeni: Poate conține urme de arahide, alune și migdale.

Ingrediente M&M's Peanut:
Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, arahide , grăsime din unt ( lapte ), lactoză , zer praf ( lapte ), lapte praf integral, emulgator ( lecitină de soia ), amidon, grăsime de palmier, grăsime de shea, sirop de glucoză, sare , stabilizator (gumă arabă), coloranți (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrină, agent de glazurare (ceară de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de sâmburi de palmier, aromă.
Alergeni: Poate conține urme de migdale, alune și grâu.

Surprindeți-i pe cei dragi cu o cutie cadou personalizată pentru M&M!

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru un chocoholic sau un fan al lui M&M, această cutie de cadouri personalizată a lui M&M, inclusiv două delicioase batoane de ciocolată M&M, este cadoul perfect! Fie că vreți să spuneți mulțumesc, să felicitați o persoană dragă sau să anunțați că vă gândiți la ele, această cutie cadou poate face totul!

Cutia dvs. personalizată de cadouri include 2 batoane de ciocolată gustoase M&M și este perfectă pentru orice ocazie! Personalizarea cutiei de cadouri este ușoară. Pur și simplu adăugați fotografia, numele, sigla și / sau mesajul personal la alegere în editorul nostru online! Vă vom imprima designul pe cutia cadou, perfectă pentru imagine și în toată culoarea. Creați-l acum!

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici