Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou personalizată M&M's

Personalizare
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre barurile M&M's în cutie cadou:
Continut: 2 batoane
Greutate: 315 grame
Arome: M&M'S Chocolate Bar Crispy și M&M'S Chocolate Bar Arahide
Dimensiuni: 19,50 x 18 x 2 cm
Personalizare: cu nume, fotografie sau logo și mesaj
Imprimare: clară și color

Ingrediente M&M'S Chocolate Bar Crispy 150g: Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, grăsime de unt (din lapte ), lactoză , zer praf (din lapte ), făină de orez, lapte praf integral, făină de grâu integral ( deci lecitifiant ) , E471), făină de grâu malț, amidon, grăsime de palmier, grăsime de shea, sirop de glucoză, sare, ulei de rapiță, stabilizator (gumă arabică), coloranți ( E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrină, agent de glazură ( ceara de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de miez de palmier, aroma.
Informații despre alergii: Poate conține urme de alune, alune și migdale.

Ingrediente M&M'S Chocolate Bar Arahide 165g: zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, arahide , grasime de unt (din lapte ), lactoza , zer praf (din lapte ), lapte praf integral , emulgator (amidon, lecitina de palmier), , grasime de shea, sirop de glucoza, sare, stabilizator (guma arabica), coloranti ( E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrina, agent de glazurare (ceara de carnauba), extract natural de vanilie, ulei de miez de palmier, aroma.
Informații despre alergii: Poate conține urme de migdale, alune și grâu.

Bine de știut: La temperaturi peste 25 de grade, din păcate nu vă putem garanta că veți primi cadoul de ciocolată în stare perfectă. Întrebări? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Din păcate, din motive tehnice, nu este posibilă procesarea caracterelor chirilice, turcești sau speciale.

Toată lumea va adora această cutie cadou personalizată M&M's

Este fratele sau sora ta un adevărat ciocolatic? Este un prieten în mijlocul unor examene importante și ar putea folosi un pick-me-up? Sau îl cunoști pe cel mai mare fan M&M’s care poate cita orice reclamă Roșu și Galben? Atunci această cutie cadou cu două batoane de ciocolată delicioase M&M's este perfectă pentru a oferi. Cutia cadou cu modelele M&M's este un gest foarte personal de a multumi, de a felicita sau de a anunta pe cineva ca te gandesti la ei.

Cutia ta cadou personala contine doua batoane M&M's irezistibil de gustoase. Deci perfect pentru orice ocazie! Proiectați foarte ușor ambalajul cutiei dvs. de cadou cu modele super cool M&M's. Încărcați o fotografie sau un logo frumos, numele destinatarului și adăugați un mesaj personal. Este atât de ușor! Vom imprima apoi designul dvs. pe ambalaj cu detalii clare și în cele mai frumoase culori. Ce mai astepti? Fă-ți rapid o copie unică!

Doriți să comandați această cutie cadou delicioasă cu ciocolată M&M's pentru angajați sau relații? Pentru cantități mai mari, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Recenzii

Momentan, nu există recenzii scrise în această limbă

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici