Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

32 cadouri

Ce spun clienții noștri

Quote icon

Mulțumită de produs.

Gabriela pe 23-5-2022

10 / 10
Quote icon

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata…

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10
Quote icon

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10
10.0

16 recenzii

Vezi toate

Cele mai drăguțe salopete personalizate pentru copii cu text, nume și / sau fotografie

Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru bebeluși , aveți tipărit un salopetă cu textul, numele și / sau fotografia la alegere. Oferim diverse culori și modele în sortimentul nostru, la care puteți adăuga propriul text (cum ar fi un nume) și / sau fotografie. Oferim o schimbare rapidă și livrare la adresa la alegere.

Salopetă personalizată cu text

Te gândești să oferi cuiva o salopetă cu un text? Mare idee de cadou! Puteți să vă personalizați romperul în editorul nostru online. Pur și simplu adăugați textul și fotografia la unul dintre desenele noastre sau creați-vă propriul design. Veți găsi o mulțime de modele drăguțe în editorul nostru, care conțin lucruri precum curcubee, nori, stele, inimi, balene, urși și multe altele. Oferim și modele excelente de text, dar puteți alege să adăugați propriul text, dacă preferați.

Diverse culori și dimensiuni

Fie că este vară sau iarnă, avem o salopetă pentru bebeluși pe măsură ce oferim salopete cu mânecă scurtă și lungă. Salopetele sunt disponibile în gri, alb, albastru deschis, roz deschis, fucsia și bleumarin, în dimensiunile 50/56 și 62/68. Toate salopetele noastre sunt tipărite intern în Zierikzee, Olanda, unde ne aflăm. Imprimăm salopetele folosind imprimante care oferă o imprimare color, de înaltă calitate. Acest lucru ne permite să oferim o întoarcere rapidă și livrarea la adresa la alegere.

Cadoul suprem pentru nou-născuți

Un salopetă pentru copii este un cadou minunat în sine, dar oferim opțiunea de a-l transforma în cadoul suprem pentru un nou-născut! De asemenea, oferim manechine personalizate, pături și bavete. Dacă combinați aceste cadouri pentru a crea un set de cadouri, aveți cadoul personalizat perfect pentru un nou-născut și un nou părinte. Dacă bugetul vă permite, puteți adăuga chiar și un urs personalizat cu numele și data nașterii nou-născutului.