Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

9 Cadouri

Tricouri sport

Fie că vă place să alergați, să ridicați greutăți sau să jucați sporturi de echipă, tricoul potrivit face diferența. Tricourile noastre sport personalizate sunt fabricate din 100% poliester cu uscare rapidă, care îndepărtează umezeala de pe piele și asigură confortul pe toată durata antrenamentului. Acestea pot fi spălate la 40°C și pot fi folosite din nou și din nou.

Tricouri sport personalizate pentru bărbați

Tricourile noastre sport personalizate pentru bărbați sunt disponibile în mărimile de la S la XXL și în culorile alb și fucsia. Au mâneci raglan cu un design punctat și sunt cu uscare rapidă, ceea ce îi face să fie eleganți și confortabili la purtare. Fiecare tricou poate fi personalizat cu numele și/sau textul ales de tine, împreună cu unul dintre modelele noastre cool. Doar adăugați numele sau textul dorit și selectați designul preferat în editorul nostru online pentru a vă crea tricoul sportiv în cel mai scurt timp.

Tricouri de sport personalizate pentru femei

Tricourile noastre sportive personalizate pentru femei sunt disponibile în galben, alb și fucsia, în mărimi de la S la XXL. Confecționați din 100% poliester, aceștia sunt uscați rapid, eleganți și confortabili, indiferent de sportul tău preferat. Personalizează-ți tricoul de antrenament cu numele sau textul pe care îl alegi și cu unul dintre modelele noastre cool și surprinde-ți familia, prietenii sau colegii de echipă, sau pur și simplu fă-ți un cadou.

Tricouri de sport personalizate pentru copii

Micuților le place întotdeauna să alerge, așa că la YourSurprise avem tricouri sport personalizate perfecte și pentru ei. Lasă-i să se joace cu mama și/sau tata în propriul lor tricou sport galben, alb sau fucsia și privește-i cum se distrează. Tricourile se usucă rapid și elimină umezeala, sunt foarte confortabile și pot fi personalizate cu numele micuțului și cu unul dintre modelele noastre drăguțe. Disponibile pentru vârste cuprinse între 4 și 12 ani și pot fi spălate la mașină la 40°C, pot face față unei mici mizerii în timpul jocului.

Tricouri sportive pentru echipa ta

Dacă echipa ta sportivă caută tricouri noi sau dacă ai un eveniment sportiv corporativ și vrei să porți tricourile echipei tale, YourSurprise îți ușurează munca. Fiecare tricou poate fi personalizat cu numele sau textul dorit și poate fi expediat la adresa dorită de dumneavoastră. Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mai mare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru mai multe informații.