Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Mănuși de cuptor personalizate cu fotografie, nume sau sigla la alegere

Dacă sunteți în căutarea unei surprize originale pentru o persoană dragă căreia îi place să petreacă timpul în bucătărie, mănușile noastre personalizate de cuptor sunt perfecte! Este important pentru oricine lucrează în jurul cuptoarelor fierbinți să se ferească de căldură, iar mănușile bune de cuptor sunt esențiale. Mănușile noastre personalizate pentru cuptor din țesătură oferă o aderență fantastică atunci când ridicați vase fierbinți și tăvi de copt, creând un mediu de bucătărie sigur.

Mănuși de cuptor personalizate ca cadou pentru încălzirea casei

Când o persoană dragă se mută pentru prima dată în propriul lor loc, aducerea unui cadou de încălzire a casei atunci când îi vezi îi va face cu adevărat ziua. Mănușile noastre personalizate de cuptor sunt un cadou minunat de practic și, de asemenea, sunt cu adevărat unice destinatarului. Pur și simplu personalizați tipărirea sau gravura și surprindeți gazda! De asemenea, oferim mănuși de cuptor din piele gravată, care se pot dubla ca mănuși pentru grătar și au un finisaj confortabil din piele de căprioară la interior.

Mănuși de cuptor personalizate ca cadouri de afaceri sau promoționale

Cadourile noastre de afaceri sunt personalizate fiecare manual și sunt modalitatea perfectă de a le arăta clienților sau partenerilor de afaceri cât de importanți sunt pentru dvs. și afacerea dvs. Cadourile de afaceri sunt deseori oferite la sfârșitul anului calendaristic, deși în zilele noastre vedem tot mai multe companii care își surprind partenerii de afaceri pe tot parcursul anului. Există atât de multe opțiuni excelente de cadouri de afaceri, iar mănușile noastre personalizate de cuptor sunt cu siguranță garantate că vor zâmbi pe destinatar. Puteți avea mănușile de cuptor personalizate cu sigla companiei dvs. sau cu numele clientului sau al partenerului de afaceri pentru a crea un cadou cu adevărat original, distractiv.

Mănuși de cuptor personalizate pentru ateliere de gătit

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii unice pentru atelierele de gătit, vă asigurăm! Adăugați o finisare perfectă spațiului dvs. de lucru cu mănuși de cuptor personalizate cu logo-ul companiei dvs. Chiar dacă atelierele dvs. de gătit nu se află într-un cadru profesional și doar o modalitate de a încerca alimente și feluri de mâncare noi cu familia, prietenii sau colegii, crearea de mănuși de cuptor personalizate pentru participanți creează un element suplimentar de distracție. Putem chiar personaliza fiecare set de mănuși de cuptor cu numele destinatarului, precum și o fotografie sau un logo la alegere! Dacă sunteți în căutarea surprizei finale, de ce să nu creați un set complet de cadouri, incluzând o pălărie de bucătar personalizată și șorț de bucătărie personalizat?

Mănuși de grătar personalizate

Dacă unul dintre cei dragi se bucură să pregătească cele mai gustoase delicii de pe grătar, îi va plăcea să aibă propriile mănuși de grătar! Mănușile pentru grătar sunt fabricate dintr-un amestec de piele de bivol de piele de antilopă de înaltă calitate și sunt rezistente la căldură, cu design bazat pe mănuși de sudură de calitate industrială, oferindu-le un aspect răcoros și menținând mâinile destinatarului în siguranță de căldură. Aceste mănuși de piele pentru grătar sunt personalizate folosind o tehnică de gravare cu laser de înaltă calitate, asigurându-vă că designul dvs. va fi perfect pentru imagine și de lungă durată. Pur și simplu adăugați numele sau textul la alegere pentru a le oferi o notă cu adevărat personală și a surprinde o persoană dragă de ziua lor sau ca mulțumire pentru toate invitațiile la grătar!

Mănuși de cuptor personalizate din țesătură

Mănușile noastre de cuptor din țesătură sunt fabricate dintr-un amestec robust de bumbac, ceea ce le face ușor de utilizat și de curățat. Pur și simplu spălați la 30 de grade și uscați-le la aer pentru a le curăța și sunt gata să plece din nou! Mănușile noastre de cuptor din țesătură albă sunt personalizate folosind o tehnică de imprimare, ceea ce înseamnă că puteți adăuga o fotografie, un nume, un text, un logo și / sau unul dintre desenele noastre distractive pentru a le personaliza în mod special pentru orice destinatar pe care îl aveți în minte. Pe cine vei surprinde cu propria pereche de mănuși de cuptor personalizate?

Mănuși de grătar personalizate gravate

Mănușile noastre de grătar din piele sunt personalizate folosind o tehnică de gravare cu laser de înaltă calitate, rezultând o gravură maro frumoasă a designului dumneavoastră. Pielea este un produs natural, ceea ce înseamnă că cadoul dvs. va fi cu adevărat unic și poate diferi ușor de exemplele de imagini afișate pe pagina produsului.

Cum să vă personalizați mănușile de cuptor

Există mai multe opțiuni de personalizare disponibile, în funcție de tipul de cadou pe care îl alegeți. Dacă selectați mănușile noastre de cuptor din țesătură albă, există 20 de modele colorate dintre care puteți alege, precum și opțiunea de a adăuga o fotografie, un nume, un text sau o siglă la alegere. Dacă preferați mănușile de grătar din piele, există, de asemenea, o mulțime de modele interesante din care puteți alege, precum și opțiunea de a adăuga numele sau textul la alegere. Cu atât de multe opțiuni disponibile, puteți crea cadoul perfect pentru orice ocazie și destinatar!