Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

1 Cadouri

Iuta, cunoscută și sub numele de pânză de iută, este obținută din planta de iută și este unul dintre cele mai rezistente materiale naturale. Este un fel de încrucișare între pânză și lemn, fiind atât durabilă, cât și versatilă. Folosit în mod tradițional pentru lucruri precum cartofii și boabele de cafea, am transformat hessianul nostru în saci și șosete perfecte pentru Crăciun.

Ciorap de Crăciun personalizat cu numele sau textul dvs.

Dacă preferi să optezi pentru ciorapi de Crăciun cu adevărat clasici, te acoperim și acolo! Ciorapii noștri, confecționați din iută robustă, fin țesută, cu căptușeală din poliester, sunt perfecți pentru a fi agățați deasupra șemineului pentru o fotografie clasică de Crăciun. Acestea măsoară 44 x 17 cm, ceea ce înseamnă că pot conține multe cadouri și sunt perfecte pentru familie, prieteni sau chiar ca o alternativă la hârtia de împachetat. Adăugați numele și/sau textul ales de dvs. și unul dintre modelele noastre festive de Crăciun în editorul online pentru a crea ciorapi de Crăciun personalizați în cel mai scurt timp.

Saci de iută personalizați cu nume sau text

Sacii noștri sunt confecționați din iută fin țesută și măsoară 59 x 80 cm, ceea ce înseamnă că toate cadourile dvs. frumoase de Crăciun încap cu ușurință și pot fi folosite din nou și din nou. Fiecare sac de pânză de sac poate fi personalizat cu numele și/sau textul dorit de dvs. și oferim, de asemenea, o mulțime de modele de Crăciun amuzante din care puteți alege în editorul nostru online. Creați unul pentru familia, prietenii și pentru dvs. și obțineți acea fotografie din dimineața de Crăciun pe care o iubiți pe Instagram!

Șosete personalizate de Crăciun ca daruri de afaceri

Surprindeți-vă clienții, colegii sau angajații cu un ciorap de Crăciun personalizat, cu numele lor pe el. Umpleți șosetele cu bunătăți gustoase sau alte cadouri și puneți un zâmbet mare pe fața lor. Fiecare șosetă poate fi personalizată individual și trimisă la adresa pe care o alegeți. Dacă doriți să aflați mai multe, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări.