Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)
Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)Bicicletă pentru copii (lemn)

Bicicletă pentru copii (lemn)

454,99 Lei
Comanda de afaceri
Multiplex de fag fără așchiere cu detalii din lemn de fag
Un cadou nou-născut unic și modern
Potrivit pentru băieți și fete de la 1 an
Cu nume și design pe folie de vinil laminat de înaltă calitate

Specificații cadouri

Mai multe informații despre bicicleta din lemn:
Vârsta: de la 1 an
Tipul lemnului: fag și fag multiplex
Detalii: lemn de fag de înaltă calitate, roțile sunt fabricate din plastic robust
Dimensiuni: 72 x 35 x 43 cm
Înălțimea șeii: 25 cm
Greutate: ± 4 kilograme
Personalizare: autocolante de înaltă calitate
Extra: comandați și un set de roți colorate

Distracție fără sfârșit cu propria bicicletă din lemn de marfă cu nume!

Ai acasă un copil mic pe care ți-ar plăcea să-l surprinzi cu un cadou unic și popular? Dacă da, această bicicletă din lemn este exact ceea ce căutați! Jucăriile din lemn sunt foarte la modă astăzi, așa că o bicicletă de marfă unică din lemn cu nume îl va face pe copilul tău să fie hitul cartierului. Bicicleta cargo pentru copii este un cadou frumos pe cont propriu, dar o poți face și mai specială adăugând numele copilului tău la design. Un cadou uimitor atât pentru băieți, cât și pentru fete!

Bicicleta cargo din lemn este realizată din lemn de fag deosebit de minunat și robust, combinat cu multiplex de fag. Bicicleta cargo este decorată cu autocolante de înaltă calitate, incluzând propriul design și numele copilului. Înălțimea șalei bicicletei pentru copii este de 25 de centimetri, ceea ce o face potrivită pentru copiii de la 1 an. Și pentru că bicicleta de încărcare din lemn are un aspect de lemn răcoros, atât băieții, cât și fetele se pot plimba cu bicicleta de încărcare personalizată.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici