Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatălui
Puzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatăluiPuzzle de ziua tatălui

Puzzle de ziua tatălui

Mărimea
70,99 Lei
Comanda de afaceri
Imprimare super clară cu propria fotografie
Realizat din cel mai robust material de puzzle
Cadou puzzle pentru jucători începători și avansați

Specificații cadouri

Mai multe informații despre puzzle-ul personalizat:

Piese: 120
Material: panou dur
Finisaj: strat superior luxos strălucitor
Dimensiuni puzzle completat: 19,5 x 28 x 0,2 cm
Personalizare: cu fotografie, text și / sau siglă
Dimensiuni cutie puzzle: 24 x 17,5 x 2,5 cm
Imprimare: imagine perfectă și în culori
Informații suplimentare: inclusiv un exemplu de imagine și o cutie de puzzle de lux

Acest puzzle special de Ziua Tatălui este gif-ul perfect de Ziua Tatălui pentru fiecare fan al puzzle-ului!

O potrivire perfectă pentru începătorii puzzle-ului sau, în sfârșit, doar un cadou original și personal de Ziua Tatălui pentru a-ți surprinde tatăl cu acest an. Acest puzzle de Ziua Tatălui este un cadou super distractiv pentru tatăl tău în Ziua Tatălui. Lucrul special al acestui puzzle este că puteți obține o fotografie drăguță sau un mesaj personal tipărit pe piese. Adăugați imaginea cea mai drăguță împreună, un mic mesaj sau un desen de la unul dintre (mari) copii la design. O modalitate originală de a-i spune tatălui tău cât de mult înseamnă el pentru tine. Distrează-te nedumerind Ziua Tatălui!

Proiectarea propriului puzzle de Ziua Tatălui este foarte ușoară cu editorul nostru practic de fotografii. Puteți alege doar să vă imprimați fotografia, dar există și opțiunea de a adăuga fotografia dvs. la unul dintre modelele noastre speciale de Ziua Tatălui. În acest fel puteți crea un design original pentru tatăl dvs. într-o secundă! După aceea, ne vom asigura că puzzle-ul de Ziua Tatălui tău este realizat cu dragoste și grijă, iar poza ta este imprimată pe puzzle este cea mai bună calitate! Nu poți să-l vizitezi pe tatăl tău de Ziua Tatălui? De asemenea, puteți trimite puzzle-ul Zilei Tatălui direct la adresa sa. Adăugați mesajul personal de Ziua Tatălui pe cardul cadou suplimentar gratuit!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici