Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cadouri personalizate de topor

Dacă bărbaților din viața ta le place să primească deodorante minunate și produse de duș, de ce să nu alegi ceva diferit de data asta cu un set de cadouri Axe personalizat? Ambalajul setului de cadouri poate fi personalizat cu textul și / sau fotografia la alegere, creând un cadou original pentru o zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților și / sau Crăciun.

Axe, cunoscut și sub numele de Lynx

Ceea ce este cunoscut sub numele de Ax în restul lumii este cunoscut sub numele de Lynx în Marea Britanie. Deci, atunci când comandați un set de cadouri Axe de la noi, produsele din interior sunt aceleași cu produsele Lynx pe care le cunoașteți atât de bine. Același brand, doar cu un nume diferit, astfel încât să știți ce cumpărați.

Set cadou Axe personalizat

Oferim diverse tipuri de seturi de cadouri Axe, în 2 mirosuri diferite; „Piele și cookie-uri” și „Aur”. Setul standard de cadouri Ax include o sticlă de gel de duș Ax și un spray deodorant Ax. Surprindeți-i pe cei dragi cu un cadou mișto și permiteți-le să ia un moment de relaxare. Ambalajul setului de cadouri poate fi personalizat cu numele și fotografia la alegere, adăugând o notă personală designului cool Axe și creând un cadou fantastic, personal.

Set cadou Axe personalizat cu cana magica

Dacă prietenul, partenerul, tatăl sau bunicul tău se bucură de o cupă frumoasă în fiecare zi, dă-i un set cadou Topor cu o cană magică. Ceașca magică este o ceașcă cu un strat negru special care dispare pentru a vă dezvălui personalizarea atunci când se toarnă o băutură fierbinte. Surpriza suplimentară perfectă pentru a merge cu produsele Axe în setul de cadouri. Acest set cadou este disponibil atât în parfumurile „Piele și biscuiți”, cât și în cele „Aurii”.

Set cadou Axe personalizat cu jurnal bullet

Dacă destinatarul nu este deosebit de bun în planificare și de multe ori uitător atunci când vine vorba de întâlniri, dă-i un set de cadouri Axe cu un jurnal cu glonț. Coperta din jurnalul bullet poate fi personalizată în special pentru el , astfel încât să poată începe să planifice lucrurile în mod corespunzător și să nu uite niciodată o întâlnire. Ambalajul setului de cadouri poate fi personalizat și cu numele și / sau fotografia la alegere.

Toate aceste seturi de cadouri sunt cadouri perfecte pentru a surprinde bărbații din viața ta și vor mirosi și ei frumos! Chiar și atunci când toate produsele Axe au dispărut, ambalajul rămâne ca o suveniră distractivă, împreună cu cana magică sau jurnalul glonț. Aceste seturi de cadouri sunt perfecte pentru orice ocazie, precum Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul sau o zi de naștere.