Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

1 Cadouri

Cele mai bune cadouri personalizate Miffy

Cadourile noastre Miffy pot fi personalizate fiecare cu numele și / sau textul la alegere. Cadourile Miffy nu fac doar surprize minunate pentru micuții dvs., ci și cadouri minunate pentru bebeluși (duș) sau ziua de naștere.

Miffy

Miffy este personajul principal dintr-o serie de cărți pentru copii despre un iepuraș de iepure. Cărțile au fost scrise și ilustrate de Dick Bruna și au fost publicate pentru prima dată în 1955. Pe lângă cărțile Miffy, au fost dezvoltate o mulțime de alte cadouri Miffy și mulți oameni au crescut cu Miffy într-un fel sau altul.

Miffy la YourSurprise

Dacă sunteți un fan Miffy și căutați un cadou distractiv, puteți alege din câteva cadouri personalizate Miffy la YourSurprise.

Set de tacâmuri

Cadoul pe care ți-l propunem este un frumos set de tacâmuri personalizate Miffy cu care să te bucuri de mesele tale împreună cu cei mici.