Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cele mai bune cadouri personalizate Miffy

Cadourile noastre Miffy pot fi personalizate fiecare cu numele și / sau textul la alegere. Cartea noastră personalizată Miffy este un mare succes cu copiii de toate vârstele.
Miffy a capturat și inima multor adulți, făcând cadouri Miffy potrivite și pentru ei. Drăguțele noastre huse de telefon Miffy sunt perfecte pentru ele.
Cadourile Miffy nu fac doar surprize minunate pentru micuții dvs., ci și cadouri minunate pentru bebeluși (duș) sau ziua de naștere.

Miffy

Miffy este personajul principal dintr-o serie de cărți pentru copii despre un iepuraș de iepure. Cărțile au fost scrise și ilustrate de Dick Bruna și au fost publicate pentru prima dată în 1955. Pe lângă cărțile Miffy, au fost dezvoltate o mulțime de alte cadouri Miffy și mulți oameni au crescut cu Miffy într-un fel sau altul.

Miffy la YourSurprise

Dacă sunteți un fan Miffy și sunteți în căutarea unui cadou distractiv Miffy, puteți găsi o mulțime de a alege de aici la YourSurprise, cu cadouri Miffy personalizate pentru tineri și bătrâni.

Carte personalizată Miffy

Cartea Miffy este foarte populară, cu ilustrațiile sale simple și povestea ușor de urmat. În această carte, Miffy organizează o petrecere specială pentru tine! Deoarece toate personajele poartă măști la petrecere, trebuie să vă ajutați să vă dați seama cine se află în spatele acestei măști. Miffy și prietenii ei se bazează pe tine! Cadoul perfect pentru orice ocazie.

Husa de telefon Miffy personalizata

Dacă sunteți în căutarea unei huse de telefon originale și sunteți un fan al lui Dick Bruna, husa noastră de telefon Miffy este perfectă pentru dvs. Puteți alege dintre diferite modele și puteți adăuga numele la alegere.

Placă de pâine Miffy personalizată

Ce este mai distractiv decât să te bucuri de sandvișul tău din propria ta placă? Acest lucru este acum posibil cu această placă de lemn Miffy de lux. Faceți această placă mai specială personalizând-o cu propriul nume sau text pentru a crea un cadou unic care poate fi folosit și ca tăiere, cașcaval sau pentru a servi aperitivele. Această placă originală este perfectă pentru orice masă, un accesoriu rece pentru bucătărie, dar mai ales un cadou minunat pentru orice fan Miffy!
Placa Miffy este disponibilă în trei dimensiuni. Lemnul de fag masiv este certificat FSC.

Geantă de plajă Miffy personalizată

Dacă cunoașteți un fan Miffy căruia i-ar plăcea să o poarte cu ei oriunde merg, geanta noastră unică de plajă Miffy este o opțiune excelentă. Geanta are un design unic, la care puteți adăuga numele la alegere. Creați un cadou personal Miffy care este practic pentru a porni!