Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

5 Cadouri

Cadouri Oreo personalizate: creați-vă propriile prăjituri Oreo personalizate

Oreo este marca larg cunoscută a iconicelor și delicioaselor fursecuri sandwich alb-negru. Cu aroma lor bogată de biscuiți cu cacao și umplutura fină de cremă de vanilie, Oreo are o moștenire de peste un secol, datând din 1912!

YourSurprise și Oreo au creat momentul Oreo suprem: un cadou personalizat Oreo care poate fi personalizat cu un nume, un text și/sau o fotografie.

Un cadou unic și personalizat Oreo

Imaginează-ți momentul tău preferat cu Oreo. Este acela de a răsuci cele două jumătăți pentru a descoperi crema? Sau poate că ești un "dunker"? Nu contează cum vă bucurați de Oreo, adevărul universal este acesta: fiecare mușcătură este o experiență de savurat, o călătorie într-o lume în care gustul, textura și nostalgia oportună domnesc.

YourSurprise știe cât de mult îți place Oreo și a venit cu un cadou exclusiv XL. Uneori, mai puțin înseamnă mai mult, dar nu și când vine vorba de un pachet de delicioase fursecuri Oreo!

Tubul nostru XL Oreo poate fi personalizat cu un nume, o fotografie și/sau un text. Acest lucru îl face un cadou minunat pentru cineva drag, ca un cadou de mulțumire, o modalitate de a spune felicitări sau "Te iubesc".

Cum să vă personalizați propriul cadou Oreo

Crearea cadoului tău personalizat Oreo este ușoară! Selectați cadoul dvs. din sortimentul nostru, faceți clic pe "Începeți personalizarea", adăugați personalizarea: încărcați o fotografie, adăugați un nume sau un text. Treceți la finalizarea comenzii și de restul ne ocupăm noi! Cadoul tău personalizat Oreo va fi livrat direct la adresa aleasă de tine, astfel încât să poți crea cea mai tare experiență Oreo!

Oreo pentru orice ocazie

V-ați găsit vreodată să vă zgâriați capul pentru a găsi cadoul perfect pentru o ocazie importantă? Ei bine, nu căutați mai departe! Fie că este vorba de o zi de naștere, de o aniversare sau de un simplu cadou de mulțumire, un cadou Oreo Original, personalizat pentru a arăta grija ta, asigură un gest unic și memorabil, care îi va face cu siguranță să zâmbească.

Concurs Oreo: câștigați premii unice pe tema PAC-MAN!

Știați că anul acesta, Oreo s-a asociat cu PAC-MAN pentru un concurs special și fursecuri în ediție limitată? Ai șansa de a câștiga premii unice pe tema PAC-MAN, comandă acum cadoul tău Oreo XL!