Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toate Kussens cadouri

Perne și perne personalizate

Aveți o pernă, o pernă, o pernă sau o pernă personalizate cu fotografia și / sau textul la alegere. Cadoul foto perfect pentru casă.

Pernă personalizată

O pernă cu o fotografie minunată este un cadou minunat, deoarece face timpul petrecut confortabil pe canapea și mai distractiv.

Editorul nostru online vă permite să creați în curând o pernă rece sau o husă de pernă. Pur și simplu selectați perna sau husa de pernă la alegere, alegeți culoarea și încărcați fotografia preferată.

Puteți alege dintre diverse forme, cum ar fi pătrate, complet imprimate în formă de inimă și în formă de inimă la care puteți adăuga o fotografie în mijloc.

Avem o mulțime de culori pentru a alege, cum ar fi roz deschis, roșu, gri, alb, negru, visiniu, albastru deschis și bleumarin.

Pernă personalizată pentru bunică și bunic

Dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru bunicii dvs., o pernă personalizată sau o husă de pernă personalizată cu o fotografie a nepotului lor este o opțiune excelentă. Aceste perne și huse de pernă sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru bunicii care au pierdut o persoană dragă, deoarece le permite să își țină fotografia aproape. Am auzit multe povești emoționante cu privire la acest lucru de la clienții noștri. În timp ce un cadou nu îndepărtează tristețea, gândul contează și este un cadou adesea bine primit.

Pernă personalizată pentru bebeluși

Dacă aveți un duș pentru bebeluși sau vizitați în curând noi părinți, o pernă drăguță cu o ilustrație dulce este un sfat minunat pentru cadou. Selectați dintre ilustrații drăguțe cu, de exemplu, o girafă, leu, bufniță, koala, fluture, balenă, camion de pompieri. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile!

Puteți adăuga numele bebelușului sau o fotografie la designul ales, creând un cadou distractiv pentru cel mic în cel mai scurt timp!

Pernă personalizată de Ziua Mamei

O pernă personalizată face, de asemenea, un cadou minunat de Ziua Mamei. Încarcă fotografia ta preferată a mamei tale sau a întregii familii. Adăugați o notă finală cu unul dintre desenele noastre distractive.

Pernă personalizată ca cadou de nuntă

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de nuntă original, alegeți un set de fețe de pernă personalizate Mr & Mrs. Încărcați o fotografie distractivă a cuplului fericit sau adăugați numele de familie pentru a crea un cadou de nuntă original.

Pernă personalizată sau husă de pernă

Puteți alege între comanda unei perne personalizate (inclusiv umplutura) sau a unei perne personalizate pe pagina produsului.

Fata de perna personalizata

Pe lângă pernele și husele noastre personalizate, oferim și fețe de pernă personalizate, la care puteți adăuga fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere. Nimic altceva decât vise dulci cu o pernă personalizată.