Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toate Cuierele cadouri

Pandantiv personalizat cu fotografie sau text

Oamenii au purtat bijuterii de-a lungul istoriei. Din motive estetice, dar cel mai adesea din motive emoționale.

Mireasa care atașează la buchetul ei un pandantiv foto al bunicului ei, pentru a arăta că simte că va fi acolo în spirit în ziua ei cea mare. Mama care poartă pandantive inițiale pentru fiecare dintre copiii ei, pentru a le ține aproape. Cei mai buni prieteni care poartă fiecare o jumătate din același pandantiv , pentru a se gândi unul la celălalt în timp ce cineva călătorește în lume. Și, desigur, cuplul care poartă pandantive pentru fotografie sau nume , pentru a arăta că sunt îndrăgostiți fericit.

Toate acestea sunt exemple de același lucru; dragoste.
În toate formele și dimensiunile.

Pandantive în toate formele și dimensiunile

Așa cum oamenii și dragostea vin în toate formele și dimensiunile, la fel și pandantivele noastre gravate.
Pandantivele sunt disponibile în formă rotundă , pătrată , inimă , dreptunghi , bară și inimă ruptă , precum și în culori argintiu și auriu. Oferim chiar și pandantive în stil armat .

Pandantive gravate

Pe măsură ce pandantivele sunt gravate, rezultatele sunt de durată și au un aspect clasic și elegant. Aceasta înseamnă că sunt potrivite pentru oricare dintre cei dragi, indiferent dacă sunt bărbați, femei, tineri sau bătrâni. Creați-vă pandantivul, gravat cu fotografie și / sau nume, acum.

Atingerea finală

Puteți chiar să adăugați un colier, astfel încât dvs. sau persoana iubită să fiți pregătiți să purtați frumosul pandantiv imediat ce coletul ajunge.

Țineți pe cineva aproape de inimă în orice moment cu un pandantiv foto gravat.