Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Impresionați-vă clienții și angajații cu gama noastră de cadouri corporate personalizate, fiecare personalizat pentru a lăsa o impresie durabilă. De la accesorii elegante la gadgeturi personalizabile, gama noastră oferă câte ceva deosebit pentru fiecare relație profesională. Ridicați-vă brandul la înălțime și consolidați-vă conexiunile cu cadouri personalizate gândite pentru a reflecta identitatea unică a companiei dvs.

166 Cadouri

Ați văzut 48 din 166 cadouri

Cadouri minunate de aniversare a muncii

Aveți un angajat care lucrează în companie de 5 ani? Se apropie aniversarea a 10 ani de muncă a unui coleg? Aveți un angajat cu adevărat dedicat care lucrează pentru companie de 20, 30 sau chiar 50 de ani? Toate aceste ocazii sunt speciale și ar trebui sărbătorite, pentru ca ei să știe cât de mult sunt apreciați!

Oferim o gamă largă de cadouri clasice de aniversare a muncii, cum ar fi un stilou gravat sau vin, șampanie sau ciocolată delicioasă. Dar cadourile cu adevărat minunate pentru aniversarea muncii sunt cele care sunt făcute special pentru destinatar. La YourSurprise, transformăm cele mai comune cadouri aniversare în ceva ce destinatarul nu va uita niciodată.

De exemplu, puteți oferi o sticlă de vin cu o etichetă personalizată cu textul dumneavoastră și chiar cu logo-ul companiei dumneavoastră. Sau ce ziceți de o sticlă de șampanie într-o frumoasă cutie de lemn gravată? Adăugați o notă finală cu un set de pahare asortate, gravate cu textul sau numele ales de dvs.

Dacă sărbătoritul are o poftă de dulciuri și sertarul biroului său este mereu plin cu tot felul de bunătăți delicioase, cadourile noastre de ciocolată XXL vor fi un succes imens. Oferim cadouri de la tot felul de mărci cunoscute, cum ar fi Toblerone, Milka, Twix, Chokotoff și Cote d'Or. Ambalajul este complet personalizat cu un nume, o fotografie/logo și o felicitare personală.

Cadouri aniversare de lucru care îi vor face să zâmbească

Dacă colegul tău sărbătorește o aniversare la locul de muncă, aceasta este ocazia perfectă pentru a-l surprinde cu un cadou amuzant și atent.

Îi puteți surprinde cu un tricou imprimat cu un citat și/sau o fotografie amuzantă. Un alt cadou grozav pentru aniversarea de la locul de muncă ar putea fi șosete amuzante cu propriul design sau, dacă doriți ceva ce persoana poate folosi la locul de muncă, ați putea alege o cană cool cu o fotografie și propriul design sau un covoraș de mouse cu logo-ul companiei și un text personalizat.

Cadourile de aniversare a muncii nu trebuie să fie plictisitoare, așa că lasă-ți imaginația să zburde și creează un cadou de aniversare a muncii cu o diferență!

Cadoul aniversării a 25 de ani de muncă: o piatră de hotar unică

În zilele noastre, nu mai este normal ca oamenii să lucreze pentru un singur angajator pentru o perioadă atât de lungă de timp. O aniversare de 25 de ani de muncă este o adevărată realizare. Înseamnă, de asemenea, că persoana respectivă este dedicată muncii sale și este fericită să lucreze pentru companie. Un motiv în plus pentru a le arăta că sunt prețuiți și apreciați.

Dar care este cadoul aniversar perfect pentru cineva care își sărbătorește cea de-a 25-a aniversare de muncă? Ei bine, ați ajuns la locul potrivit! Avem o mulțime de idei de cadouri care cu siguranță vor pune un zâmbet mare pe fața lor.

  • Un cadou de bere cu ambalaj personalizat și pahare gravate potrivite este un cadou aniversar excelent pentru un pasionat de bere.
  • Pentru o petrecere de aniversare a muncii, comandați praline delicioase de ciocolată cu o fotografie la alegere.
  • Un portofel de lux din piele cu o monogramă gravată, combinat cu o frumoasă curea din piele.
  • O brățară frumoasă gravată cu un text personal

Aceasta este doar o mică selecție a cadourilor noastre fabuloase de aniversare a muncii. Dacă doriți să surprindeți un coleg, consultați cadourile noastre cadouri de rămas bun pentru colegi. Veți găsi acolo și o mulțime de inspirație pentru cadoul perfect pentru aniversarea muncii.

Cadouri de aniversare a 40-a aniversare a muncii de neuitat

Dacă aveți un angajat sau un coleg care își sărbătorește cea de-a 40-a aniversare de muncă, sărbătoriți o persoană care și-a dedicat întreaga viață companiei. Acest lucru merită mai mult decât o simplă bătaie pe spate. O persoană care sărbătorește a 40-a aniversare de la locul de muncă va fi, în mod natural, destul de în vârstă, așa că aruncați o privire la cadourile noastre pentru aniversarea a 50 de ani pentru el și/sau la cadourile noastre pentru aniversarea a 50 de ani pentru ea, deoarece veți găsi o mulțime de cadouri minunate care se potrivesc perfect cu această ocazie!

Cadouri aniversare de 10 ani pentru colegi sau angajați

O companie va planifica uneori băuturi sau o recepție pentru a sărbători o aniversare de la locul de muncă, unde prezentarea unui cadou de aniversare a muncii este o necesitate. Vă putem ajuta să găsiți un cadou fantastic de aniversare a muncii, care va fi cu siguranță foarte apreciat.

O pătură confortabilă din fleece pentru persoana care se plânge mereu că este frig la birou. Sau pentru colegul care ajunge mereu primul la băuturile de vineri după-amiază, un set cadou Pornstar Martini sau un desfăcător de vin gravat. Sau alcătuiește-ți propriul coș de cadouri cu diverse cadouri mai mici pentru aniversarea muncii, cum ar fi un breloc personalizat sau o pereche de papuci personalizați cu o fotografie și un text.

Poți umple coșul cu o cutie de ciocolată personalizată! Sună ca un cadou de aniversare a muncii destul de perfect, nu crezi?

Cadouri unice de aniversare a muncii

Un cadou aniversar de neuitat este un cadou aniversar de muncă complet personalizat. Toate cadourile noastre de aniversare a muncii pot fi personalizate cu numele, fotografia și mesajul personal pe care îl alegeți. Conceperea cadoului perfect pentru aniversarea muncii este rapidă și ușoară! Pur și simplu selectați cadoul care vă place cel mai mult. Apoi îl puteți personaliza în editorul nostru online, unde puteți încărca o imagine sau un logo la alegere, adăugați un nume și un text personalizat. Voila, cadoul dvs. este gata! Poți vedea imediat rezultatul și, dacă ești mulțumit de creația ta, ne ocupăm noi de asta. Vom crea cadoul dvs. cu mare grijă și precizie și îl vom trimite direct la adresa pe care o alegeți.

A face cadouri de aniversare a muncii cu adevărat nu devine mai ușor decât atât!

Surprindeți un angajat cu un cadou perfect pentru aniversarea muncii

Aproape toate cadourile noastre pot fi personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastră. În plus, puteți adăuga un text personalizat și poate chiar o fotografie a destinatarului.

Găsește inspirație pentru un cadou minunat pentru aniversarea muncii în selecția noastră de cadouri personalizate logo. Arată-i angajatului tău cât de mult îl apreciezi cu un cadou personalizat de aniversare a muncii.

Cadouri de aniversare a muncii din partea companiei

Dacă angajatorul tău te-a însărcinat să te ocupi de cadourile de aniversare a muncii, înseamnă că ai o sarcină importantă. Pentru mulți oameni, sărbătorirea faptului că au lucrat într-o companie timp de 5, 10, 20 sau 25 de ani este un moment foarte special. Aceștia vor aprecia cu adevărat dacă și angajatorul lor recunoaște acest lucru.

Fiecare companie are propriul buget și suma pe care o alocă pentru sărbătorirea aniversărilor de la locul de muncă poate varia. De aceea, avem o selecție imensă de cadouri care se potrivesc oricărui buget. Cadouri care cu siguranță vor fi apreciate, fără a fi nevoie să spargă banca. O sticlă de șampanie cu logo-ul dvs., numele destinatarului și o fotografie, de exemplu, va fi foarte apreciată de mulți angajați.

Nu uitați, gândul este cel care contează!

Un mic cadou nu trebuie să fie scump - pentru mulți oameni, contează gestul și faptul că este sărbătorit.

Cele mai bune idei de cadouri de aniversare a muncii

Nu va fi un ochi uscat în casă cu cadourile noastre uimitoare de aniversare a muncii! Explorați gama noastră largă de cadouri personalizate de aniversare a muncii, care sunt garantate să pună un zâmbet pe fața lor.

De exemplu, puteți oferi un cadou atemporal sub forma unui ceas din lemn gravat. Atât elegant, cât și sustenabil. O altă idee excelentă de cadou ar putea fi un cadou cu flori uscate, pentru o amintire de lungă durată a realizărilor lor.

Puteți face cadoul cu adevărat unic împachetându-l în hârtie de împachetat personalizată cu fotografia dvs. sau cu logo-ul companiei. Adăugați o felicitare personalizată, cum ar fi felicitarea noastră din lemn, imprimată cu fotografia și textul dvs. Va arăta minunat pe biroul sau pe raftul lor de acasă.