Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toate cadourile de Crăciun pentru clienți

233 Cadouri

Ați văzut 48 din 233 cadouri

Cadouri corporative personalizate de Crăciun

Anul a trecut încă o dată, ceea ce înseamnă că este timpul să vă răsplătiți oamenii pentru munca lor grea. Este momentul perfect pentru a le arăta angajaților, partenerilor de afaceri și clienților cât de mult îi apreciați. Un cadou unic, personal YourSurprise este modalitatea perfectă de a face exact acest lucru.

Cadouri de Crăciun pentru angajați

Dacă doriți să mulțumiți angajaților dvs. pentru toate eforturile depuse în ultimul an, avem 5 sfaturi despre cum să vă selectați cadoul de Crăciun pentru dvs.

Un cadou popular de Crăciun este frumoasa noastră husă gravată pentru laptop, la care puteți adăuga sigla companiei. Toată lumea iubește deliciul, făcând și delicioasele noastre bomboane și borcan de bomboane. Dacă doriți să mergeți puțin mai de lux, setul nostru de cadouri Moët & Chandon este perfect. Fiecare dintre cadourile noastre poate fi personalizat cu sigla, fotografia și / sau textul la alegere pentru a crea un cadou unic pentru fiecare destinatar.

Cadouri de Crăciun pentru clienți și parteneri de afaceri

De asemenea, clienții și partenerii de afaceri vor aprecia foarte mult un semn de apreciere sub forma unui cadou de Crăciun. Poate că ați dori să mergeți cu un set de cadouri pentru băuturi și să adăugați „Mulțumesc și urale la anul următor!”. Sau selectați un cadou delicios de ciocolată și adăugați fotografia de companie preferată. Posibilitățile sunt nelimitate.

Cele mai populare cadouri corporative de Crăciun

Există atât de multe opțiuni excelente atunci când vine vorba de cadouri de Crăciun corporative. Cele mai populare sunt:

  • o sticlă de vin într-o cutie din lemn gravată
  • o sticlă de șampanie într-o cutie din lemn gravată
  • un cadou de ciocolată cu mesaj personal
  • o sticlă de băuturi spirtoase într-o cutie personalizată din lemn
  • bomboane delicioase într-o cutie personalizată
  • un planificator de ani cu o copertă personalizată

Cadouri personalizate

La YourSurprise, creăm cadouri personalizate. Nu orice sticlă veche de șampanie, ci o sticlă de șampanie într-o cutie personalizată. Nu orice sticlă de vin veche, ci o sticlă de vin cu o etichetă personalizată. Putem personaliza fiecare cadou individual, fără a fi necesară o cantitate minimă. Dacă aveți un logo excelent sau un design special, îl putem folosi pentru a oferi cadoul dvs. o notă unică, fără costuri suplimentare. De asemenea, putem oferi o schimbare rapidă, întrucât producem toate cadourile noastre în interior din locația noastră din Zierikzee, Olanda.

Dacă doriți mai multe informații despre cadourile personalizate de Crăciun, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri la b2b@yoursurprise.com. Abia asteptam sa lucram cu dumneavoastra!