Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pătură foto din lână

Pătură din fleece personalizată cu fotografii - 150x200

2,269 voturi
Tipul de pătură
Orientare
Mărimea
Optiuni de livrare
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre păturica din fleece personalizată:
Material: 100% poliester reciclat cu structură țesută 
Greutate: 400 gr/m2
Dimensiuni: 150x200 cm
Rezistent la foc: nu 
Imprimare: full color, pe o față
Personalizare: cu fotografie și/sau text 
Certificat Oeko-tex: Păturile din fleece sunt testate pentru siguranță.Instrucțiuni de spălare: Se spală la 40°. Nu recomandăm curățarea uscată a păturii din fleece. Vă recomandăm să spălați păturica înainte de utilizare pentru o moliciune maximă. 

Surprindeți-i pe cei dragi cu o frumoasă pătură fleece personalizată!

Întinde-te și fă-te comod pe canapea cu o înghețată bună, un ceai fierbinte și o pătură super moale din fleece! Această pătură personalizată este unică, pentru că tu o creezi așa cum dorești. Îl puteți personaliza adăugând fotografia dvs. preferată, un colaj de fotografii sau o imagine abstractă pentru a crea un design original. Un cadou pe care nu veți dori să îl ratați pentru a vă încălzi casa sau casa unei persoane dragi. Cea mai bună pătură pentru a vă ține de cald, cea mai moale pentru a vă relaxa și cea mai frumoasă pentru a vă decora casa. Păturile din fleece sunt fabricate din poliester 100% reciclat, cu o construcție țesută. Personalizarea păturicii din fleece este ușoară. Adăugați o fotografie, un nume și/sau un text la alegere în editor, iar noi ne vom ocupa de tipărirea designului dvs. în conformitate cu standarde înalte de calitate și precizie. Produsul poate fi spălat la mașină. Creează-ți pătura acum! Doriți să comandați o cantitate mare? Vă rugăm să contactați departamentul de vânzări YourSurprise.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici