Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Seturile de cadouri de Crăciun oferă o opțiune specială pentru perioada festivă. Aceste seturi includ delicii culinare, băuturi fine, seturi de wellness și multe altele. Cu opțiuni unice de personalizare, seturile de cadouri de Crăciun exprimă o notă unică de recunoștință și atenție în timpul sărbătorilor de Crăciun. 

32 Cadouri

Descoperiți cele mai bune seturi de cadouri personalizate de Crăciun

Seturile cadou sunt cadoul suprem de Crăciun și unul dintre cele mai apreciate de pe piață. Nimic nu spune "Crăciun fericit" mai bine decât un set de cadouri de Crăciuncu grijă și atenție. Fie că este vorba de un pachet de băuturi și delicatese delicioase frumos prezentate sau de un set de wellness frumos parfumat, aceste cadouri sunt secretul pentru a transforma un Crăciun obișnuit într-unul cu adevărat memorabil. Seturile noastre Seturile de cadouri de Crăciun pot fi personalizate pentru a crea un cadou unic personalizat pentru cea mai minunată perioadă a anului!

Seturile de Crăciun sunt un cadou excelent pentru angajați, o modalitate fantastică de a le mulțumi partenerilor de afaceri și un mod distractiv de a sărbători sărbătorile.

Seturi de cadouri pentru băuturi de Crăciun pentru a da startul petrecerii!

Pentru angajații care se bucură de un pahar de vin, nimic nu este mai bun decât un set cadou de Crăciun personalizat. De la vinuri roșii italiene la bule franțuzești spumante, avem un set cadou de vin de Crăciun pentru toată lumea. Dacă destinatarul preferă alte tipuri de băuturi, optează pentru un set de cocktailuri personalizat! Unele dintre cele mai populare sunt seturile cadou de gin tonic și celebrul set cadou Espresso Martini cu pahare.

Seturi de cadouri de wellness de Crăciun pentru un sezon de vacanță relaxant

Seturile noastre de cadouri de wellness sunt exact ceea ce vă trebuie pentru un sezon de vacanță relaxant. Vorbim despre săpunuri și șampoane confortabile și parfumate, loțiuni și creme și multe altele. Un set cadou de Crăciun wellness este cadoul de Crăciun pentru relaxare maximă.

Căutați un set unic Cadou de Crăciun pentru ea? Pentru un set cu o varietate de produse parfumate luați în considerare setul nostru cadou The Gift Label sau o cutie cu o selecție de săpunuri care vine cu un prosop personalizat. Alte seturi de cadouri de Crăciun pentru wellness apreciate includ seturile Love Beauty & Planet și seturile noastre personalizate de marcă Axe.

5 seturi unice de cadouri de Crăciun pentru a le mulțumi angajaților dvs.

Te-ai săturat de obișnuitele seturi de cadouri de Crăciun preambalate, fără nicio personalitate reală sau atingere personală? Anul acesta, creați un set unic de cadouri de Crăciun personalizate pentru angajații și partenerii dvs. de afaceri. Personalizați-l cu propria dvs. personalizare, cum ar fi o fotografie, un nume, un logo și/sau un mesaj! Câteva idei de seturi de cadouri de Crăciun personalizate:

 1. Set cadou portofel și curea: cutia include un portofel din piele gravată și o curea din piele
 2. Set de ceai: include două pahare gravate, o cutie de ceai din lemn și o selecție de ceaiuri
 3. Seturi cadou pentru bere: mărcile tale preferate de bere într-un set personalizat cu fotografie și nume
 4. Set cadou pentru vin: cu sticla de vin preferată și un set de pahare. Personalizați capacul cutiei sau paharele
 5. Set cadou wellness: include gel de duș și săpun de mâini într-o cutie de carton personalizată cu fotografia, desenul și/sau textul dumneavoastră.

Seturi de cadouri de Crăciun cu alimente și băuturi

Seturile de cadouri de Crăciun cu alimente și băuturi sunt soluția ideală la dilema cadourilor de sărbători. O cutie frumos împachetată se deschide pentru a dezvălui o sticlă de vin rafinat sau o selecție de bere. Însoțesc aceste băuturi delicioase, gustări sărate și un accesoriu de bucătărie la îndemână: un desfăcător de sticle este inclus cu setul pentru bere, iar cu setul cadou pentru vin, un platou de servire din lemn gravat, care poate fi folosit și ca placă de tocat. Nu uitați să vă alegeți vinul! Va fi roșu, alb sau rosé?

Căutați mai multă inspirație pentru cadouri pentru angajații dvs.? Consultați toate Cadouri de Crăciun pentru afaceri!

Cadouri originale de Crăciun 2024

Comandarea de coșuri de Crăciun originale pentru personalul dumneavoastră

Doriți să vă arătați aprecierea pentru personalul dumneavoastră? Nu există o modalitate mai bună decât un coș de Crăciun original și grijuliu. La Yoursurprise, puteți comanda coșuri de Crăciun originale pentru echipa dvs. fără griji și cu un efort minim din partea dvs. Puteți compila și personaliza chiar dumneavoastră aceste coșuri de Crăciun, ceea ce înseamnă că fiecare set de cadouri este unic și adaptat destinatarului.

Gama noastră largă de cadouri face foarte ușor de găsit ceva care să se potrivească tuturor. De la bunătăți gastronomice la gadgeturi, de la cadoul de binefacere la kituri creative de bricolaj, le avem pe toate.

Iar cireașa de pe tort este că fiecare produs poate fi personalizat cu un nume, o fotografie, un mesaj și/sau logo-ul companiei dumneavoastră. Acest lucru vă permite să vă arătați aprecierea și, în același timp, să întăriți sentimentul de apartenență în cadrul echipei dumneavoastră.

Comandarea unui coș de Crăciun

Comandarea unui coș de Crăciun este ușor de făcut! Avem o colecție vastă de cadouri personalizate originale din care puteți alege. Și acesta este doar începutul!

Alcătuirea coșului de Crăciun este un proces creativ și distractiv, iar noi vă vom ghida până la capăt. Pur și simplu alegeți produsele, logo-ul, textul, numele și mesajul. Noi ne ocupăm ca totul să fie creat și expediat destinatarilor pentru dvs. Floare la ureche!

Comandă online un coș de Crăciun original

Oferirea de coșuri de Crăciun online cu servicii personale fantastice este ceea ce facem noi.

Personalul nostru experimentat este gata să vă ajute cu sugestii și sfaturi excelente.

Ne place să ne acordăm timp pentru a vă înțelege cu adevărat compania, angajații și viziunea dumneavoastră, pentru a vă prezenta diverse opțiuni de coșuri de Crăciun și pentru a crea un set de cadouri de Crăciun care să se potrivească perfect afacerii și nevoilor dumneavoastră.

Creați o combinație unică de cadouri de Crăciun care să se potrivească companiei și angajaților dvs., fiecare coș de Crăciun fiind personalizat așa cum doriți.

Și este mai mult decât cadourile din setul de cadouri. Prezentarea este la fel de importantă. Oferim o gamă largă de ambalaje elegante, de înaltă calitate, în care să vă prezentați cadourile.

Coșuri de Crăciun pe măsură

Doriți să le mulțumiți angajaților dvs. pentru eforturile depuse de Crăciun în acest an, dar doriți să le oferiți ceva mai special decât un cadou de Crăciun standard?

Arătați fiecărui angajat aprecierea pe care o merită. La YourSurprise, dispuneți de un set de cadouri de Crăciun personalizat pentru fiecare angajat în parte. O surpriză care este garantat să pună un zâmbet mare pe fața tuturor!

Personalizați online coșurile de Crăciun

Doriți să comandați cadouri originale de Crăciun?

Putem personaliza cadourile din seturile de cadouri de Crăciun sau coșurile cu:

 • Numele angajatului
 • Logo-ul companiei și sloganul
 • Fotografia de companie a tuturor angajaților cu mesaj personal individual
 • Mesaj de mulțumire și fotografie

Dumneavoastră alegeți produsele, ambalajul și ne dați orice instrucțiuni speciale. Noi ne ocupăm de tot. Personalizăm cadourile, le ambalăm cu grijă și asigurăm livrarea la timp.

Comandați astăzi cele mai bune seturi de cadouri de Crăciun și surprindeți-vă angajații cu un cadou de Crăciun cu adevărat original și de impact în acest an.

2024 Tendințe pentru coșul de Crăciun

Să aruncăm o privire asupra celor mai recente și mai populare tendințe pentru viitorul sezon de Crăciun.

Sustenabilitatea pe primul loc

Tendința de sustenabilitate continuă și în 2024. Companiile aleg din ce în ce mai mult coșuri de Crăciun cu produse care sunt ecologice și care au un impact pozitiv asupra planetei noastre. Gândiți-vă la produse realizate din materiale reciclate, produse biodegradabile sau articole care contribuie la un stil de viață sustenabil, cum ar fi sticlele de apă reutilizabile.

Sănătate și bunăstare

Având în vedere criza actuală a sănătății, se pune din ce în ce mai mult accentul pe sănătate și bunăstare. Prin urmare, coșurile de Crăciun care conțin produse de bunăstare, accesorii de fitness sau gustări sănătoase vor fi un succes în 2024.

Un coș de Crăciun ca un cadou de afaceri

Un coș de Crăciun nu este doar un cadou minunat pentru personal, ci poate fi și un cadou de afaceri minunat. Surprinzându-vă partenerii de afaceri cu un set de cadouri de Crăciun personalizat, arătați că ați depus timp și efort pentru a găsi un cadou original. Un coș de Crăciun frumos poate lăsa o impresie deosebită și vă poate consolida relația cu partenerii dvs. de afaceri.

Ceea ce este grozav la un coș de Crăciun ca și cadou de afaceri este că puteți personaliza complet conținutul pentru fiecare destinatar. Puteți alege o temă care să se potrivească personalității partenerului dvs. de afaceri sau puteți selecta articole care se potrivesc culturii lor corporative.

Coșuri de Crăciun amuzante special pentru bărbați

Căutați coșuri de Crăciun originale pentru personalul masculin? Avem o selecție uimitoare din care puteți alege!

Cadourile noastre de Crăciun pentru bărbați pot fi complet personalizate, asigurând întotdeauna un cadou de Crăciun cu adevărat original.

De exemplu:

 • Răcoritoare delicioase: De exemplu, un set de specialități delicioase de bere într-un set cadou de bere, personalizat după gustul dumneavoastră. Sau o ciocolată uriașă de la mărci de ciocolată cunoscute, precum Milka, Toblerone și KitKat, cu foto și text la alegere.
 • Cadouri pentru grătar: Majoritatea bărbaților se bucură de grătar, așa că un coș de Crăciun care include accesorii personalizate pentru grătar va fi foarte apreciat.

Prin combinarea cadourilor de Crăciun, veți crea un coș de Crăciun original, care cu siguranță va fi pe placul angajaților dumneavoastră bărbați.

Coșuri de Crăciun pentru femei

Dacă sunteți în căutarea unui coș de Crăciun conceput special pentru femei, ați ajuns la locul potrivit. Înțelegem că fiecare persoană este unică și am alcătuit o gamă largă de coșuri de Crăciun special concepute pentru gusturile și preferințele femeilor.

Câteva dintre ideile noastre cool de cadouri de Crăciun pentru doamne:

 • Ciocolată cu text personalizat: Cine nu iubește ciocolata? Un baton de ciocolată uriaș și delicios, personalizat cu foto și textul tău.
 • Lumânări cu fotografie: Perfecte pentru a crea o atmosferă confortabilă în zilele întunecate de iarnă.

Creați un cadou de Crăciun pentru fiecare doamnă drăguță și asigurați-vă că aveți cadouri de Crăciun unice pentru toată lumea!

Cadou de Crăciun pentru personal și relații de afaceri

Pe scurt, dacă sunteți în căutarea unui cadou drăguț pentru toți cei care lucrează în cadrul organizației dvs. sau cu organizația dvs., puteți să nu mai căutați aici. Suntem la dispoziția dvs., ne vom gândi cu plăcere împreună cu dvs. și vă vom scuti de toate problemele.