Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

136 Cadouri

Ați văzut 48 din 136 cadouri

Pot să comand în vrac cadouri de Crăciun pentru angajați?

Da! Acest lucru nu este doar posibil, ci și foarte recomandat. Creați comenzile în masă aici, la YourSurprise, cu numeroase avantaje: economisiți timp și bani atunci când faceți comanda și adăugați personalizarea; oferiți același cadou tuturor angajaților pentru a asigura corectitudinea cu o notă personalizată. De asemenea, comenzile în vrac economisesc timpul și efortul care altfel ar fi cheltuit pentru a cumpăra cadouri individuale.

Cum să adăugați o notă personală la cadourile de Crăciun pentru companii?

Când vine vorba de cadouri de Crăciun pentru companii, adăugarea unei note personale poate face diferența. Nu este vorba doar de cadoul în sine, ci și de gândul și efortul depus pentru el. Așadar, cum puteți adăuga o notă personală cadourilor de Crăciun pentru companii?

Nimic nu spune "Te prețuiesc" mai bine decât un cadou personalizat. Gândiți-vă să adăugați numele destinatarului, inițialele sau un mesaj care să rezoneze cu el. Acest mic gest va face cadoul dvs. mult mai personal și memorabil.

Care sunt cele mai bune cadouri corporative de Crăciun pentru angajați?

Nu sunteți sigur ce să le oferiți angajaților dumneavoastră de Crăciun? Există o mulțime de opțiuni pentru a le mulțumi colegilor dvs. pentru munca lor, cum ar fi:

 • Un rucsac sau o geantă personalizată
 • O cutie personalizată cu bomboane de ciocolată Milka delicioase
 • O cutie cadou personalizată pentru vin și gustări
 • O placă de tocat gravată
 • Un set de cocktailuri sau un set cadou de bere
 • O sticlă de băutură cu un pahar gravat
 • Un baton de ciocolată uriaș
 • Un set cadou de wellness

Mai multe cadouri corporative de Crăciun pentru angajați

Ce tip de cadouri reprezintă echilibrul potrivit între profesionalismul corporatist și farmecul festiv? Aruncați o privire la selecția noastră de cadouri perfect potrivite pentru angajații de la birou:

 1. Obiecte ecologice: de la căni personalizate reutilizabile și sticle de apă până la genți, există o mulțime de cadouri durabile.
 2. Lucruri esențiale pentru birou: covoraș de mouse personalizat, agendă sau caiet personalizat, sau o cană termos personalizată pentru cafeaua de dimineață. Fiecare dintre aceste cadouri adaugă o doză zilnică de bucurie în orice spațiu de lucru.
 3. Cadouri de wellness: promovați îngrijirea de sine în rândul angajaților dvs. oferindu-le un set cadou de wellness sau o lumânare relaxantă.

Cum pot găsi cadouri de Crăciun pentru angajații mei care să fie accesibile din punct de vedere financiar, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea?

Găsirea unor cadouri de Crăciun pentru angajații dvs. care să nu facă compromisuri în ceea ce privește calitatea poate părea o sarcină descurajantă, dar este mai ușor decât pare. Dacă aveți o mulțime de angajați, profitând de cumpărăturile în vrac, puteți ajuta cu adevărat la reducerea costurilor. Planificarea cu mult timp înainte vă va permite să alegeți dintr-o gamă mai largă de opțiuni, precum și să deschideți posibilitatea de a face oferte mai bune. Nu uitați, personalizarea poate fi la fel de simplă (și rentabilă) ca un bilet de suflet sau un mesaj special de sărbători.

Care sunt câteva opțiuni de cadouri de Crăciun la modă pentru partenerii de afaceri?

Crăciunul, o perioadă de dăruire și de bucurie, reprezintă ocazia perfectă pentru a vă consolida relațiile de afaceri prin semne de apreciere. Mulțumiți unui partener sau unui client pentru că v-a ales afacerea și urați-i un Crăciun fericit. Impresionați-i cu cadouri la modă și personalizate care rezonează cu valorile companiei dvs. Optați pentru articole de birou, cum ar fi cadouri personalizate de birou; sau seturi de cadouri de Crăciun personalizate de Crăciun pentru o variantă cool a unui clasic de Crăciun. Nu uitați să includeți o felicitare pentru a le mulțumi partenerilor sau clienților dvs.