Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Căutați un cadou pentru un iubitor de rom? Descoperiți selecția de romuri personalizate într-o cutie cadou cu un pahar sau cu o fotografie și/sau gravură.

4 Cadouri

Cadouri de rom personalizate

Romul este o băutură alcoolică de origine antică, adesea asociată cu raidurile piraților din Caraibe. Mari exploratori și scriitori au vorbit despre asta, iar astăzi romul este cunoscut ca fiind o băutură alcoolică delicioasă, renumită în întreaga lume. Fie că vrei să surprinzi pe cineva special sau să cumperi o sticlă de rom pentru tine, o sticlă de rom cu ambalaj personalizat este un cadou distractiv pentru orice ocazie. Ce face romul personalizat atât de special? Atunci când oferiți o sticlă personalizată, nu numai că dați un spirit de calitate, dar faceți și un cadou atent gândit personalizat destinatarului.

Set cadou rom personalizat

La YourSurprise, puteți alege dintre diverse sticle de rom care includ o cutie cadou personalizată. Avem următoarele opțiuni disponibile: - Rom brun Old Captain: Cu un conținut de alcool puțin sub 40%, romul brun Old Captain are un caracter neted, cu o aromă delicioasă și note fructate de cais și prune. - Rom alb vechi Captain: Acest rom are o aromă dulce și fructată, cu un gust fin și un gust gustativ plăcut. Provine din Jamaica și are un conținut de alcool de 37,5%. - Rom Bacardi Carta Blanca: romul Bacardi este un rom alb aromat, cu note de migdale și vanilie. Este depozitat în butoaie de stejar alb și creat cu un amestec secret de cărbune care îi conferă o netezime caracteristică. . Cutia cadou inclusă cu fiecare dintre aceste sticle de rom poate fi personalizată cu un design la alegere, cu o fotografie, colaj, nume și / sau text. Pur și simplu selectați designul preferat sau încărcați-l pe al dvs. și îl vom imprima pe cutia cadou pentru dvs.

Set cadou rom personalizat Peaky Blinders

Dacă sunteți un adevărat fan al Peaky Blinders sau cunoașteți pe cineva pasionat de istorie și televiziune, nu vă puteți înșela cu cutia noastră de cadou cu rom Peaky Blinders, inspirată de cei mai renumiți gangsteri din Marea Britanie. Acest frumos set de cadouri îl va lăsa pe destinatar fără cuvinte. Sticla de rom conține un rom negru delicios condimentat, distilat cu mirodenii parfumate și note de portocală, nucșoară, cuișoare, vanilie și ananas.

Oferim 2 tipuri diferite de set de cadouri personalizate pentru rom Peaky Blinders:

- Set cadou rom cu sticlă gravată: Include o cutie din lemn, o sticlă de rom Peaky Blinders și o sticlă gravată personalizată cu designul, numele și / sau textul dorit. - Set cadou rom cu carcasă din lemn gravată: Include o sticlă de rom Peaky Blinders, un pahar și o carcasă personalizată din lemn gravată cu designul, numele și / sau textul ales. Vizualizați toate seturile de cadouri Peaky Blinders >>

Rom Bacardi Carta Blanca cu o etichetă personalizată

Dacă cunoașteți pe cineva care iubește romul Bacardi și ar dori să-i surprindă cu propriul cadou personalizat, vă oferim o sticlă personalizată de rom Bacardi Carta Blanca care va lăsa destinatarul cu gura căscată! Acest cadou Bacardi vă permite să personalizați eticheta cu numele sau textul la alegere în stil clasic Bacardi. După finalizarea designului și adăugarea cadoului în coșul de cumpărături, puteți alege să adăugați o cutie suplimentară din lemn pentru a vă completa cadoul. Această sticlă personalizată de rom vine, de asemenea, într-o dimensiune mai mare, cu un litru complet pentru a se bucura de destinatar.