Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Căutați un cadou pentru un iubitor de rom? Descoperiți selecția de romuri personalizate într-o cutie cadou cu un pahar sau cu o fotografie și/sau gravură.

4 Cadouri

Cadouri cu rom și seturi de cadouri cu rom personalizate cu fotografie, nume și/sau text

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru entuziastul de rom din viața ta sau vrei să te răsfeți cu un cadou elegant, ești în locul potrivit.

YourSurprise oferă o gamă largă de cadouri cu rom și seturi de cadouri cu rom, toate personalizate pentru a garanta un cadou cu adevărat unic.

Sticlele deosebite și seturile de lux stau la baza cadourilor noastre cu rom. Alege o sticlă de rom pentru a-ți arăta recunoștința, dragostea, pentru a sărbători o ocazie specială sau pentru a felicita pe cineva pentru o reușită.

Care sunt cele mai bune seturi de cadouri cu rom disponibile?

Gama noastră include o selecție de cadouri cu rom de la cele mai bune mărci, iar fiecare dintre acestea poate fi personalizată după preferințele dumneavoastră. Asortimentul nostru de mărci poate varia în funcție de disponibilitate și de noile sosiri. În prezent, includem mărci celebre și apreciate precum Bacardi și Old Captain.

Cadourile noastre cu rom sunt, de asemenea, disponibile sub formă de set de cadouri, inclusiv o cutie elegantă din lemn cu certificat FSC. Seturile pot fi personalizate cu un print sau cu gravură.

Cum pot personaliza un set de cadouri cu rom?

Alegerea de a personaliza un cadou cu rom adaugă acea notă suplimentară de atenție pe care recipientul cadoului o va aprecia cu siguranță. Seturile noastre de cadouri cu rom sunt disponibile în diferite variante, fiecare cu propria sa metodă unică de personalizare. Iată trei moduri de a personaliza cadoul tău cu rom:

  • Cu o etichetă personalizată cu textul dorit
  • Ca set de cadouri cu printuri: adaugă propriile fotografii, designuri, logo-uri, nume și/sau text pe cutia din lemn
  • Ca set de cadouri gravat: adaugă numele și/sau textul pe cutie

Alege unul dintre romurile din selecția noastră și începe personalizarea folosind editorul nostru online. Fiecare produs are metode diferite de personalizare, deci pur și simplu alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Ce tipuri de rom pot fi incluse într-un set de cadouri?

Poți alege dintr-o selecție de romuri albe și brune. Gama noastră de mărci include:

  • Bacardi White rom: disponibil cu o cutie gravată sau printată sau cu o etichetă personalizată.
  • Bacardi Reserva Diez: acesta este un rom brun cu un caracter plin, bogat. Vine cu o cutie personalizată printată sau gravată. Romul Bacardi provine din Cuba.
  • Romul Old Captain brun și alb: aceste romuri sunt produse în Jamaica și sunt disponibile cu o cutie din lemn printată sau gravată.

Cadouri cu rom pentru o ocazie specială sau o celebrare

Romul este un cadou excelent pentru a sărbători sau pentru a surprinde pe cineva cu o ocazie specială.

Dacă ai un pasionat de rom în viața ta, un set de cadouri cu un rom fin ar putea face momentul lor special, precum ziua lor de naștere, chiar mai memorabilă. Personalizează setul de cadouri cu un gând frumos de ziua de naștere și adaugă o fotografie a unui moment pe care l-ați împărtășit anterior.

Și nu uitați de aniversări! Fiecare an este un moment important care merită să fie sărbătorit. Dacă partenerul dumneavoastră apreciază gustul fin al romului, îi puteți oferi o sticlă pe care o puteți împărți, cu un mesaj gândit pentru acea aniversare specială.

De ce să te oprești la ocaziile personale? Cadourile de afaceri, evenimentele corporate și întâlnirile cu clienții sunt, de asemenea, oportunități perfecte pentru a oferi un set de cadouri cu rom. Este o modalitate grozavă de a arăta aprecierea ta, mai ales dacă clientul sau colegul dumneavoastră are o preferință pentru rom. De asemenea, este o alegere excelentă pentru celebrările de sfârșit de an!

Nu uitați, un cadou cu rom nu necesită neapărat o anumită ocazie. Câteodată, cele mai bune cadouri sunt cele oferite "așa, pur și simplu". Este o așa bucurie să surprinzi un pasionat de rom cu un nou sortiment sau cu un set de cadouri din senin. Cu siguranță va transforma orice zi în una specială.

Cadouri de rom personalizate

Romul este o băutură alcoolică de origine antică, adesea asociată cu raidurile piraților din Caraibe. Mari exploratori și scriitori au vorbit despre asta, iar astăzi romul este cunoscut ca fiind o băutură alcoolică delicioasă, renumită în întreaga lume. Fie că vrei să surprinzi pe cineva special sau să cumperi o sticlă de rom pentru tine, o sticlă de rom cu ambalaj personalizat este un cadou distractiv pentru orice ocazie. Ce face romul personalizat atât de special? Atunci când oferiți o sticlă personalizată, nu numai că dați un spirit de calitate, dar faceți și un cadou atent gândit personalizat destinatarului.

Set cadou rom personalizat

La YourSurprise, puteți alege dintre diverse sticle de rom care includ o cutie cadou personalizată. Avem următoarele opțiuni disponibile: - Rom brun Old Captain: Cu un conținut de alcool puțin sub 40%, romul brun Old Captain are un caracter neted, cu o aromă delicioasă și note fructate de cais și prune. - Rom alb vechi Captain: Acest rom are o aromă dulce și fructată, cu un gust fin și un gust gustativ plăcut. Provine din Jamaica și are un conținut de alcool de 37,5%. - Rom Bacardi Carta Blanca: romul Bacardi este un rom alb aromat, cu note de migdale și vanilie. Este depozitat în butoaie de stejar alb și creat cu un amestec secret de cărbune care îi conferă o netezime caracteristică. . Cutia cadou inclusă cu fiecare dintre aceste sticle de rom poate fi personalizată cu un design la alegere, cu o fotografie, colaj, nume și / sau text. Pur și simplu selectați designul preferat sau încărcați-l pe al dvs. și îl vom imprima pe cutia cadou pentru dvs.

Rom Bacardi Carta Blanca cu o etichetă personalizată

Dacă cunoașteți pe cineva care iubește romul Bacardi și ar dori să-i surprindă cu propriul cadou personalizat, vă oferim o sticlă personalizată de rom Bacardi Carta Blanca care va lăsa destinatarul cu gura căscată! Acest cadou Bacardi vă permite să personalizați eticheta cu numele sau textul la alegere în stil clasic Bacardi. După finalizarea designului și adăugarea cadoului în coșul de cumpărături, puteți alege să adăugați o cutie suplimentară din lemn pentru a vă completa cadoul. Această sticlă personalizată de rom vine, de asemenea, într-o dimensiune mai mare, cu un litru complet pentru a se bucura de destinatar.