Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Mulți oameni adoră să viziteze un nou-născut, alții consideră că este puțin descurajant. Voi ține copilul în brațe? Pot să-l iau în brațe? Există reguli nescrise pe care ar trebui să le cunosc?

Am întrebat câțiva proaspeți părinți care sunt sfaturile și trucurile lor, astfel încât să vă simțiți bine pregătiți atunci când vizitați un nou-născut și pe părinții lui!

Mâncare, vă rog!

Aproape toți părinții au revenit cu acest sfat, motiv pentru care se află chiar în fruntea listei noastre: aduceți cu voi ceva de mâncare care nu necesită niciun fel de pregătire, de preferință ceva sănătos.

Poate niște lasagna, o plăcintă sau niște paste la cuptor. Făcând acest lucru înseamnă că noii părinți au mai puține lucruri la care să se gândească atunci când vine vorba de pregătirea mâncării și de mersul la supermarket. Dacă nu vă considerați cel mai bun bucătar, este în regulă să săriți peste această opțiune, bineînțeles.

Cursa la supermarket

Dacă aveți timp liber și doriți să-i ajutați pe noii părinți, de ce nu v-ați oferi să le luați niște cumpărături? Acest lucru este benefic mai ales pentru părinții cu mai mulți copii, deoarece îi scutește de a-i lua pe toți cu ei pentru a face cumpărăturile. Acum nu se vor aștepta să le faceți toate cumpărăturile săptămânale, dar poate că ați putea să luați câteva șervețele pentru copii și câteva produse alimentare.

Cine vine?

Bunicii, mătușile, unchii și prietenii sunt cu toții bineveniți, dar nu uitați că mama tocmai a născut și se află în convalescență. Acest lucru înseamnă că ar fi mai bine să vă lăsați copiii acasă atunci când veniți în vizită, pentru a păstra liniștea și pacea. Vorbiți neapărat cu noii părinți și stabiliți în prealabil cine vine. Și nu uitați: mama este la conducere!

Evitați orele de vârf

În funcție de numărul de copii, părinții pot avea parte de ora de vârf de câteva ori pe zi, de obicei în jurul orelor de masă. Familia va pregăti mâncarea, va mânca, va încărca mașina de spălat vase sau va încerca să adoarmă copilul. Aceste momente nu sunt cele mai bune momente de vizită, atât pentru familie, cât și pentru tine. Discutați cu părinții în prealabil pentru a stabili un moment bun pentru vizită și respectați acel moment. Dacă întârziați, s-ar putea să le încurcați programul, care este deosebit de important în această perioadă.

Fără fotografii, vă rog!

Înțelegem că doriți să faceți o mulțime de fotografii drăguțe și să le distribuiți pe rețelele de socializare, dar aproape niciun nou părinte nu va aprecia acest lucru. Evită să postezi poze cu nou-născutul pe rețelele de socializare fără să le ceri mai întâi permisiunea, chiar dacă ești bunicul copilului. Este posibil ca părinții să dorească să fie primii care împărtășesc sau să nu dorească deloc să împărtășească fotografii pe rețelele de socializare.

Pălărie

Pălărie

Bib

Bib

Halat de baie pentru copii Koeka

Halat de baie pentru copii Koeka

Cămașă pentru bebeluși personalizată

Cămașă pentru bebeluși personalizată

Nu te simți bine? Rămâneți acasă.

Dacă sunteți răcit sau vă curge nasul, anunțați-i pe părinți, mai ales în aceste vremuri fără precedent. Este posibil ca aceștia să prefere să vă viziteze după ce răceala a trecut, ceea ce este dreptul lor. Țineți cont de faptul că o simplă răceală poate avea consecințe dacă transmiteți accidental virusul la copil.

Vizită la fereastră

Având în vedere situația actuală, unii proaspeți părinți s-ar putea să nu se simtă în largul lor să primească vizitatori în casă, dar ar dori totuși să arate noul membru al familiei lor. Întrebați-i dacă ar prefera să primească o "vizită la fereastră", în care să puteți vedea copilul, dar ei să se simtă în siguranță. Un pic mai puțin distractiv pentru dumneavoastră, dar, din nou, lăsați părinții să decidă.

Nu atingeți (fără permisiune)

Poate fi foarte tentant să atingi sau să iei în brațe un nou-născut dulce, moale și micuț, dar întreabă-i întotdeauna pe părinți dacă este în regulă înainte de a face acest lucru. Probabil că nu se vor supăra, dar cel mai bine este să le respectați dorințele.

Același lucru este valabil și în sens invers; părinții ar trebui să vă întrebe dacă vă simțiți confortabil să țineți copilul în brațe înainte de a vi-l înmâna, deoarece este posibil ca acest lucru să nu vă simțiți pregătită sau să preferați să fiți așezată. Dacă încearcă să vă dea copilul fără să vă întrebe și nu vă simțiți confortabil, spuneți-le pur și simplu într-un mod prietenos.

Ciocolată pătrată

Ciocolată pătrată

Cadouri personalizate pentru vin

Cadouri personalizate pentru vin

Pahare de vin alb personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Set cadou personalizat de wellness YourSurprise

Set cadou personalizat de wellness YourSurprise

Înainte de a cumpăra un cadou

Există atât de multe cadouri drăguțe pentru bebeluși! Înainte de a înnebuni cumpărând pijamale, șosete și berete pentru bebeluși, nu uitați că părinții ar putea avea deja o mulțime de astfel de lucruri, mai ales dacă nu este primul lor copil.

Poate că ar fi mai bine să găsiți un cadou alternativ, unul care să fie special pentru acest nou-născut. Ce ziceți de un set de tacâmuri personalizat, gravat cu numele bebelușului, sau de o carte personalizată pentru copii, în care cel mic joacă rolul principal? Poate că nu sunt cadouri care pot fi folosite imediat, dar vor dura mult mai mult și vor fi amintiri frumoase.

Dacă doriți să aruncați o privire la alte cadouri distractive, consultați sfaturile noastre din partea de jos a acestei pagini sau vedeți toate cadourile pentru bebeluși.

Un cadou pentru mamă

Aproape toate mamele au indicat că cel puțin unul dintre vizitatori a adus un cadou pentru ele, ceea ce le-a făcut să se simtă foarte speciale. De multe ori, doar bebelușul primește cadouri, cum ar fi pijamale, jucării de pluș sau șosete, dar mama ar fi foarte fericită să primească un set de cadouri de wellness sau niște ciocolată delicioasă.

E timpul să plecăm

Fiți atenți la orice indiciu pe care părinții vi-l pot da că este timpul să plecați, deoarece s-ar putea să se străduiască să vă ceară să plecați în ciuda faptului că sunt epuizați, deoarece prețuiesc prietenia sau relația voastră. Rețineți că o vizită ar trebui să dureze în jur de o oră, cel mult două ore. Dacă îi auziți spunând lucruri precum "Sunt atât de, atât de obosit." sau "Sunt pe cale să trag un pui de somn!", este timpul să plecați. Anunțați-i că trebuie să plecați și că vă veți întoarce pentru o altă vizită atunci când le convine. Dacă vor dori să mai stați puțin, vă vor anunța.

12 cadouri frumoase pentru bebeluși

Dacă vă simțiți pregătiți pentru vizită și aveți nevoie de cadoul perfect, consultați mai jos cele 12 cadouri preferate pentru bebeluși sau vedeți toate cadourile noastre pentru bebeluși.

Dacă nu puteți vizita, nu vă faceți griji; vă vom livra cadoul personalizat direct la adresa lor. Adăugați o felicitare cu mesaj personal pentru a le spune că cadoul este din partea dvs.

Pătură pentru bebeluși personalizată

Pătură pentru bebeluși personalizată

Jucărie de pluș brodată Rabbit Richie

Jucărie de pluș brodată Rabbit Richie

Autobuz personalizat pentru animale din lemn

Autobuz personalizat pentru animale din lemn

Cadouri pentru bebeluși

Cadouri pentru bebeluși

Blog - 8 moduri unice de a-ți anunța sarcina

Blog - 8 moduri unice de a-ți anunța sarcina

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate