Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

12 Idei de cadouri pentru orice buget de Ziua Îndrăgostiților

12 Idei de cadouri pentru orice buget de Ziua Îndrăgostiților

Dăruindu-i partenerului tău cadouri de Ziua Îndrăgostiților este o metodă drăgăstoasă de a sărbători dragostea și a petrece o zi specială împreună.
Un cadou nu trebuie neapărat să fie scump; poți găsi nenumărate idei de cadouri la prețuri mai mici.
Poate fi dificil să găsești ceva perfect când există un munte de idei, dar pe noi la YourSurprise ne-ar bucura foarte mult să te ajutăm să găsești darul perfect, chiar dacă nu ai mult de cheltuit. Poți arunca o privire la sugestiile noastre și alege acel cadou perfect pentru cineva special.

Amintiți-vă de momentele voastre preferate împreună:

Prima voastră vacanță împreună, zile de naștere, ieșiri cu prietenii… Sunt atâtea momente de care vă puteți aminti, unul mai special decât celălalt. De ce să nu creezi ceva unic cu aceste amintiri, folosing pozele favorite. Spre exemplu, un album foto, printează pozele pe un breloc sau pe o pernă, un set de poze retro, etc.

Ziua Îndrăgostiților pentru iubitorii de dulciuri

Dacă partenerul tău este o persoană dulce și are nevoie de doza zilnică de zahăr, alege un cadou cu adevărat dulce și gustos folosind o personlizare unică.
Oferim o selecție de cadouri dulci pentru care nu trebuie să cheltui mult și care vor satisface pe oricine dependent de ciocolată! De la bomboane cu poze până la un Toblerone cu poză și nume, alege-ți favoritul!

Cum să petreci Ziua Îndrăgostiților ieftin și bine

Ai nevoie de niște idei de costuri mici pentru Ziua Îndrăgostiților, dar care să fie speciale și romantice? Nu e nevoie să cheltui mult ca să petreceți ziua împreună. Aici sunt câteva idei care sigur vor fi potrivite pentru bani puțini și eforturi mici.

1. Planifică o cină romantică acasă

Dacă aveți casa numai pentru voi, creează o cină la lumina lumânărilor. Nu e nevoie să fii bucătar profesionist, o simplă porție de paste și înghețată la desert vor face treaba. Persoana specială cu siguranță va aprecia efortul depus. Dacă împarți apartamentul cu parinții sau colegii, fă un pact cu ei să-ți lase spațiul câteva ore, și ca favoare poți spăla tu vasele toată săptămâna!

2. Fiți turiști pentru o zi

Dacă se anunță o zi însorită, ieșiți la o plimbare în oraș. Zona în care locuim deseori ascunde locuri frumoase pe care le trecem cu privirea din obișnuință. Gândește ca un turist în propriul tău oraș și explorează-i toate colțurile ascunse. Descoperă parcuri frumoase, clădiri interesante, o alee romantică… Posibilitățile sunt nenumărate!

3. Profită de o activitate gratuită

Cu siguranță poți găsi activități gratuite unde locuiești care îți vor face Ziua Îndrăgostiților fantastică! Caută muzee cu intrare liberă, concerte în stradă, festivaluri sau alte activități organizate de primăria ta.

Mai multe cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru bugete mai mici

Încă nu ești mulțumit? Descoperă alte câteva idei de costuri mici: