Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

6 cadouri sustenabile & personalizate de Ziua Îndrăgostiților

6 cadouri sustenabile & personalizate de Ziua Îndrăgostiților

Cu toții suntem conștienți de problemele cu care planeta noastră se luptă. Unii dintre noi aleg să trăiască o viață mai sustenabilă, fiind conștienți de produsele pe care le consumă, cât și alegând produse reciclabile sau pentru protecția mediului.

Super cadouri ”Verzi”fiori secchi san valentino

Sugestia #1: Renunță la plastic

Câteodată nu este nevoie decât de cel mai mic efort pentru a duce o viață mai sustenabilă. Eliminând plasticul ce vine cu peturile sau paharele este foarte ușor, cu toate acestea are un impact major! O sticlă de apă reutilizabilă și personalizată este un cadou sustenabil fantastic. Cei care deja au adoptat un stil de viață mai sustenabil au cu ai mereu un bidon reutilizabil, dar știai că este posibil să-ți creezi propriul bidon de apă unic și personalizat? Îți poți adăuga poza și/sau textul la alegere pe sticlă, sau poți alege unul dintre modelele create deja.
Pentru a-l face un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților, poți adăuga o poză drăguță a persoanei iubite, sau chiar o amintire dintr-o vacanță!

Sugestia #2: Sustenabilitate în bucătărie

Știai că poți elimina plasticul folosit în timpul cinei foarte ușor? O mulțime de peturi de plastic provin de la sticlele de sucuri cumpărate care sunt aruncate la gunoi când sunt golite. Înlocuindu-le cu o sticlă reutilizabilă este o soluție rapidă, iar mediul înconjurător îți va mulțumi! Pe site-ul nostru YourSurprise, poți găsi două tipuri de sticle reutilizabile care pot fi personalizate cu propria ta gravură.

De asemenea, avem și o selecție de accesorii de bucătărie sustenabile, perfecte pentru cei ce iubesc să creeze rețete delicioase în bucătărie. De exemplu, tocătoarele noastre din lemn au certificare FSC, ceea ce protejează natura, deoarece susțin administrarea pădurilor economic și social. Un șorț de bucătărie este extrem de util pentru bucătari. Caută șorțul nostru de bucătărie din piele reciclată, realizat din piele reciclată de înaltă calitate - nimic nu se aruncă la gunoi!

Sugestia #3: Protejând natura în excursii

Cafeaua cumpărată este soluția perfectă pentru cei care nu au timp să prepare una în casă, dar care nu-și pot începe ziua fără cafeină. Dacă persoana dragă ție are mereu un pahar de unică folosință cu băutura sa preferată, surprinde-i cu un termos! Acesta are un mâner practic și capac ce videază aerul, ceea ce înseamnă că poate fi deplasat oriunde și desigur reduce risipa. În plus, termosul păstrează băutura caldă mult timp.

Sugestia #4: Dăruiește flori nemuritoare

Florile sunt cadoul clasic de Ziua Îndrăgostiților; colorate și frumos mirositoare, reprezintă un mod perfect de a spune ”Te iubesc” cuiva drag. Dacă anul trecut ai ales buchetele de trandafiri roșii, anul acesta ai putea opta pentru o versiune sustenabilă și care nu se ofilește. Suntem aici să-ți oferim exact asta!
Florile uscate sunt cadoul perfect ce durează mult timp. Florile naturale sunt desigur frumoase, dar își pierd strălucirea relativ repede. Pe când,te poți bucura de un buchet de flori uscate aproximativ 6 luni!

Sugestia #5: Protejează natura când faci cumpărături

Pungile și sacoșele dispozabile sunt lucruri ce dăunează mult planetei și deseori ajung în râuri și oceane, distrugând mediul înconjurător. Dacă persoana dragă ție este conștientă de aceste lucruri și mereu vine cu pungile de acasă, ar fi și mai încântată să primească o sacoșă de 100% bumbac natural crescut ecologic. Alege design-ul preferat, adaugă poza și/sau textul pentru a crea propria traistă originală!

Sugestia #6: Îngrijire personală sustenabilă

Produsele de înfrumusețare deseori conțin ingrediente sau materiale ce nu pot fi reciclate sau riscă să polueze mediul. Surprinde-ți partenerul cu un set personalizat Love, Beauty & Planet, ce include produse vegane de îngrijire personală, atent împachetate în plastic reciclat și reciclabil.

Încă nu ai găsit cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților? Privește selecția noastră de daruri și alege-ți preferatul!


-10% discount


Beneficiază de o reducere de 10% la toate cadourile folosind codul BLOG10. Introdu codul de reducere în coșul de cumpărături înainte de a plăti, și vei beneficia imediat de 10% reducere din totalul cumpărăturilor.*

Vezi toate cadourile pentru Ziua Îndrăgostiților>>>>

*Reducerea nu este validă în combinație cu alte coduri de reducere sau oferte speciale, și nu se aplică costurilor de transport.