Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu este nevoie să răsfoiți calendarul sau să vă scărpinați în cap întrebându-vă în ce zi a săptămânii cade Crăciunul în 2024. Avem totul sub control! Iată o scurtă trecere în revistă:

Vremea Crăciunului este marți, 24 decembrie. Ziua de Crăciun este miercuri, 25 decembrie. Ziua boxului este joi, 26 decembrie..

Acum, de ce este aceasta o veste bună, vă întrebați? Ei bine, haideți să aruncăm o privire:

  • Weekend prelungit: Cum Ajunul Crăciunului cade marți, veți avea un weekend prelungit pentru a începe sărbătorile. Este o șansă perfectă pentru a împacheta acele cadouri de ultim moment sau pur și simplu pentru a vă relaxa înainte de ziua cea mare.
  • O zi liberă în plus: Ziua de Crăciun, care cade într-o zi de miercuri, înseamnă o zi liberă în plus pentru mulți dintre noi, astfel încât să ne putem bucura de bucuria sărbătorilor și să petrecem timp de calitate cu cei dragi, fără ca grija muncii să ne împovăreze.
  • Sărbătorile de sărbători: Deoarece Boxing Day este joi, puteți să vă împrăștiați sărbătorile și să profitați la maximum de această perioadă de bucurie. Mai mult timp pentru familie, prieteni și, bineînțeles, pentru resturi!

Deci, iată. Nu numai că știți când să vă notați în calendar Crăciunul din 2024, dar aveți și câteva motive întemeiate pentru a fi încântați de acest lucru!

Cum pot număra până la Crăciun?

Ei bine, prietena mea festivă, cel mai bun mod de a număra până la Crăciun este cu un calendar de advent personalizat! Imaginează-ți: în fiecare dimineață, cobori scările și găsești un calendar de advent cu numele tău sau, mai bine, cu fotografia ta preferată. Deschizi o portiță și iese o bucată de ciocolată, bunătate care se topește în gură, de la o varietate de mărci de ciocolată de top. Alegeți dintre ciocolata Milka, Toblerone sau Kinder Happy Moments. Nu numai că au acea aromă perfectă de sărbători, dar se simte și că anticiparea Crăciunului este numai pentru tine!

Și nu este doar pentru tine! Calendarele de advent personalizate sunt o tradiție plină de distracție pentru toți cei dragi. Imaginează-ți fețele bunicilor tăi luminându-se când își găsesc propriile nume pe un calendar drăguț, de Crăciun, sau surpriza încântată a partenerului tău când vede o fotografie adorabilă cu voi doi. Și să nu uităm de copii! Vă puteți imagina bucuria de pe fețele micuților dvs. când sar din pat în fiecare dimineață, grăbindu-se cu nerăbdare să vadă ce surpriză de ciocolată îi așteaptă? Sau chicotelile nepoților și nepoților dvs. când descoperă în fiecare zi un nou deliciu gustos în perioada premergătoare Crăciunului? Este ca o mini dimineață de Crăciun în fiecare zi din decembrie! Dar nu vă opriți doar la familie. Prietenii, colegii, chiar și poștașul dumneavoastră ar putea aprecia o mică bucurie festivă! Cine nu și-ar dori să își înceapă ziua cu o bucată delicioasă de ciocolată, grație unui calendar de advent personalizat și grijuliu? Este o modalitate splendidă de a răspândi spiritul sărbătorilor și de a aduce puțină bucurie tuturor celor de pe lista dvs. de Crăciun. Așadar, pentru o numărătoare inversă mai delicioasă, mai personală și mai excitantă până la Crăciunul din 2024!.

Când a luat naștere Crăciunul și cum a devenit cea mai sărbătoare din lume?

Ei bine, hai să facem o excursie în jos pe banda de memorie, bine? Sărbătoarea pe care o cunoaștem cu toții și pe care o iubim sub numele de Crăciun își poate urmări originile cu mii de ani în urmă, atât în tradiții religioase, cât și nereligioase. Numele de "Crăciun" provine din vechea denumire engleză "Cristes Maesse", care înseamnă "Masa lui Hristos" și reprezintă o celebrare a nașterii lui Iisus Hristos pentru comunitățile creștine. Cu toate acestea, merită menționat și faptul că multe dintre tradițiile pe care le asociem cu Crăciunul, cum ar fi împodobirea pomilor și petrecerile, își au rădăcinile în vechile sărbători păgâne, cum ar fi Saturnalia romană și Yule germanică. Aceste festivaluri, care aveau loc în jurul solstițiului de iarnă, marcau sfârșitul sezonului de recoltă și venirea unor zile mai lungi și erau pline de veselie, cadouri și multă mâncare bună. De-a lungul a sute de ani, aceste tradiții s-au împletit treptat pentru a crea Crăciunul pe care îl cunoaștem astăzi. Este o sărbătoare care ne unește în pace, bucurie și iubire, indiferent de credințele sau de trecutul nostru. În timp ce unii oameni sărbătoresc Crăciunul ca pe o sărbătoare religioasă, alții îl văd ca pe un eveniment cultural, iar mulți oameni - poate chiar și dumneavoastră - îl văd ca pe un amestec de ambele. Nu există un mod corect sau greșit de a sărbători Crăciunul, atâta timp cât vă aduce bucurie!

Dar să nu uităm cea mai importantă parte a Crăciunului - petrecerea timpului cu cei dragi, fie că este vorba de familie, de familia aleasă sau de prieteni. Fie că faceți schimb de cadouri, că împărțiți o masă festivă sau pur și simplu stați în jurul bradului și stați de vorbă, aceste clipe prețioase de conviețuire sunt cele care întruchipează cu adevărat spiritul Crăciunului. Așadar, indiferent de ceea ce credeți sau de modul în care sărbătoriți, amintiți-vă că inima Crăciunului 2024, la fel ca toate celelalte Crăciunuri de dinaintea lui, se află în dragoste, bucurie și o doză mare de bunăvoință. Așadar, pregătiți-vă să vă faceți amintiri splendide și nu uitați să vă comandați cadouri personalizate de Crăciun pentru 2024!

Cadouri de Craciun

Cadouri de Craciun

Gastronomie

Gastronomie

Decorațiuni de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun

Căni personalizate

Căni personalizate

Când ar trebui să pun cadourile sub pomul de Crăciun?

Ei bine, asta e o întrebare de crapă de tot! Iar răspunsul este - depinde în totalitate de tine și de ceea ce se potrivește cel mai bine familiei sau situației tale. Dar iată o privire asupra unor opțiuni populare!

Pentru unii, bradul de Crăciun devine un fel de calendar al adventului, un cadou apărând sub el în fiecare zi, pe măsură ce se numără până la ziua cea mare. Este ca un miracol de Crăciun în fiecare dimineață! Sau puteți opta pentru abordarea "totul deodată". De îndată ce bradul este ridicat și strălucitor, BAM, cadouri din belșug! Este o țară a minunilor de Crăciun instantanee.

Apoi, există metoda eșalonată. Unele cadouri se strecoară pe parcursul lunii decembrie, iar apoi câteva cadouri speciale apar în Ajunul Crăciunului, după ce copiii sunt bine înveliți, visând la prune de zahăr și la toate celelalte. Este un mod minunat de a păstra vie magia lui Moș Crăciun.

Și, apropo de magie, nu uitați să țineți departe de îndemână orice cadou care ar putea tenta membrii familiei cu patru picioare. Nimeni nu vrea să afle că Fido a ronțăit din noii papuci înainte de a-i vedea!

Când este Ajunul Crăciunului?

Vremea de Crăciun, ziua dinaintea zilei de Crăciun, este întotdeauna pe 24 decembrie. În 2024, acest lucru înseamnă că vatra cade într-o zi de marți, așa că vă puteți aștepta la un weekend prelungit de festivități. Nimic nu se compară cu anticiparea entuziastă care umple aerul în Ajunul Crăciunului, este practic electrică!.

Cum poți profita la maximum de această zi magică? Ei bine, în primul rând, este un moment prielnic pentru punerea unor bunătăți pentru Moș Crăciunși renii săi..

Poate că ar fi bine ca și copiii să se implice în lăsarea unui pahar de lapte, a unor biscuiți delicioși (să sperăm că Moș Crăciun nu este la dietă!) și poate un morcov sau doi pentru renii săi credincioși. Este o tradiție care adaugă un strop de farmec festivităților. Și este, de asemenea, o modalitate ingenioasă de a-i încuraja pe cei mici să se culce devreme!

Nu uitați, copiii trebuie să adoarmă repede înainte ca Moș Crăciun să-și facă apariția. La urma urmei, se știe că Moș Crăciun vine în vizită doar atunci când toată lumea doarme. Așadar, pregătiți poveștile de adormit copiii și băgați-i bine în pat, iar apoi e timpul ca adulții să se bucure în liniște de o plăcintă cu carne tocată sau două. Ah, bucuriile Ajunului de Crăciun!

Când ar trebui să încep să sărbătoresc Crăciunul?

Iată o întrebare care stârnește dezbateri! Când ar trebui să scoatem ghirlandele și plăcintele cu carne tocată și să începem să răspândim veselia festivă? Ei bine, totul ține de preferințele personale. Unii oameni, super-fani ai Crăciunului, ar putea începe sărbătorile imediat ce ultimul foc de artificii se stinge în Noaptea focului de tabără (5 noiembrie, pentru cei neinițiați). Aceștia sunt oamenii care își instalează bradul de Crăciun și îl fac să sclipească cât mai repede posibil. Pur și simplu nu se mai satură de spiritul sărbătorilor! Apoi îi aveți pe tradiționaliștii, care preferă să aștepte până când cu 12 zile înainte de Crăciun pentru a începe sărbătorile. Acești oameni dau adesea startul festivităților de Crăciun pe 13 decembrie, urmând tradiția creștină a celor 12 zile de Crăciun. Este vorba de acea anticipare, de acumularea lentă și plină de suspans până la ziua cea mare. Desigur, există și abordarea pragmatică. Dacă sunteți unul dintre acei oameni minunați cărora le place să profite la maximum de întreaga perioadă premergătoare Crăciunului, există o mulțime de activități distractive de care vă puteți bucura.

Acum, hai să vorbim despre unele activități vesele pe care le puteți face înainte de ziua cea mare.

În primul rând, cine ar putea rezista tradiției străvechi de a coace prăjituri? Fie că sunteți un maestru în ale coacerii sau sunteți la prima experiență în mânuirea aluatului, această activitate promite să vă umple casa cu un parfum ceresc, iar burta cu bunătăți delicioase. Nu sunteți un fan al prăjiturilor? Nu vă faceți griji! Căsuțele din turtă dulce sunt o alternativă minunată, și se dublează ca o decorațiune adorabilă.

  • Următorul punct pe ordinea de zi: Filme de Crăciun! Nimic nu se compară cu a te cuibări sub o pătură confortabilă și confortabilă din fleece cu designul ales de tine, cană personalizată de Crăciun plin de ciocolată caldă în mână și să te pierzi într-un clasic de Crăciun. De la "Singur acasă" la "Love Actually", există un film de sărbători care se potrivește gusturilor tuturor. Și nu uitați să sorbiți un pahar de vin fiert pentru un strat suplimentar de căldură și spirit de sărbătoare.
  • Acum, dacă sunteți un împătimit al mâncării, alcătuirea meniului de Crăciun poate fi o adevărată încântare. Este momentul perfect pentru a fi creativ cu acele rețete festive sau pentru a rămâne la cele clasice. Orice vă place, de fapt.
  • Piețe de Crăciun? Da, vă rog! Luminile sclipitoare, mirosul de castane prăjite și atmosfera generală sunt suficiente pentru a face inima oricui să crească de trei ori mai mare. Și, nu în ultimul rând, de ce să nu petreceți o după-amiază distractivă făcând felicitări de Crăciun cu copiii? Nu numai că îi va distra, dar le va oferi și șansa de a adăuga o notă personală la felicitările de sărbători. Încărcați desenele lor în editorul nostru online și creați felicitările de Crăciun unice pentru 2024 în cel mai scurt timp!
Pături personalizate din lână

Pături personalizate din lână

Felicitari personalizate

Felicitari personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Cadouri personalizate pentru vin

Cadouri personalizate pentru vin

Când ar trebui să despachetez și să dau cadourile de Crăciun?

Ah, întrebarea de un milion de lire sterline! Când este momentul perfect pentru a despacheta acele cadouri de Crăciun ispititoare? Ei bine, crezi sau nu, nu există o regulă prestabilită pentru acest moment. Este vorba de ceea ce este potrivit pentru tine și ai tăi. Unii dintre noi nu pot rezista tentației și se aruncă în oferirea cadourilor în Ajunul Crăciunului, transformând-o într-o sărbătoare veselă de dinaintea Crăciunului. Ce poate fi mai magic, la urma urmei, decât să privești fețele celor dragi cum se luminează ca un pom de Crăciun în timp ce își despachetează cadourile sub strălucirea blândă a luminilor de zână?

Acum, pentru mulți, ceremonia de despachetare a cadourilor este în centrul atenției în dimineața de Crăciun. Este o tradiție consacrată, nu-i așa? Trezirea în zorii zilei - cine are nevoie de odihnă când există cadouri care așteaptă să fie explorate? Există ceva cu adevărat înduioșător în a te aduna în jurul bradului în pijamale, cu o cană aburindă de cacao în mână, și a împărtăși emoția de a dărui și de a primi.

Și apoi, există cei care aleg să răspândească bucuria de a oferi cadouri pe parcursul zilei. S-ar putea să aveți un "eveniment principal" dimineața, iar apoi schimburi mai mici, mai intime, pe măsură ce vă vedeți cu prietenii sau membrii familiei pe parcursul zilei. Este ca și cum ai avea mai multe Crăciunuri într-o singură zi! În plus, distribuirea cadourilor înseamnă că vă puteți lua cu adevărat timpul necesar pentru a aprecia fiecare cadou și pentru a vă gândi la el.

În ceea ce privește "cum" se face despachetarea, din nou, nu există o abordare unică pentru toți. Unele familii preferă să facă cu rândul, permițând fiecărei persoane să se bucure de lumina reflectoarelor în timp ce își despachetează cadourile. Alții ar putea opta pentru o acțiune liberă, un vârtej de hârtie ruptă și fundițe zburătoare. Și, sincer, ambele sunt destul de fabuloase în felul lor.

Atunci, fie că sunteți un deschizător de cadouri în Ajunul Crăciunului, un desfăcător de cadouri în zori de zi, sau un cadou pe tot parcursul zilei, amintiți-vă că este spiritul de a dărui care contează cu adevărat. Și hei, de ce să nu înălțăm bucuria de a dărui comandând cadouri de Crăciun personalizate pentru 2024? Credeți-ne, nimic nu spune "îmi pasă" mai bine decât un cadou personalizat și grijuliu..

Când ar trebui să pun decorațiunile de Crăciun?

Momentul de a împodobi sălile cu ramuri de agrișe (și ghirlande, și ornamente, și toate celelalte) poate varia foarte mult. Există cei care cred în filozofia "cu cât mai devreme, cu atât mai bine". Pentru aceștia, decorațiunile de Crăciun se montează imediat după ce ultimul dovleac de Halloween a fost aruncat. Aceștia sunt cei care sunt pregătiți să cânte de la 1 noiembrie, iar noi spunem, mai multă putere pentru ei! La urma urmei, dacă decorațiunile de Crăciun te fac fericit, de ce să nu te bucuri de ele cât mai mult timp?

Apoi există "tradiționaliști', care ar putea așteptați până la începutul Adventului, care începe în a patra duminică înainte de Crăciun. În acest an, Avântul începe pe 3 decembrie, așa că acesta ar putea fi momentul perfect pentru a începe să vă împodobiți casa cu veselie festivă..

Și să nu uităm de echipajul '12 zile înainte de Crăciun'. Acești oameni respectă tradiția străveche de a-și pune decorațiunile de Crăciun cu 12 zile înainte de Crăciun, adică pe 13 decembrie. Adesea, decorațiunile lor rămân ridicate până la Epifania, pe 6 ianuarie, urmând tradiția creștină..

Fie că sunteți matinal sau un decorator de ultim moment, cel mai important lucru este să vă bucurați de acest proces. La urma urmei, montarea decorațiunilor de Crăciun înseamnă mai mult decât a face ca locuința dvs. să aibă un aspect festiv. Este vorba despre bucuria anticipării, tradițiile de familie și sentimentele calde și pufoase care vin odată cu aceasta. Așadar, dați drumul la melodiile de Crăciun, scoateți plăcintele cu carne tocată și bucurați-vă de o sesiune de decorare veselă!

Acum, să vorbim despre vedeta spectacolului, cea mai importantă. Decorațiuni de Crăciun! Adică, este cu adevărat Crăciun fără o casă plină de decorațiuni strălucitoare, strălucitoare, care împrăștie bucurie? Eu cred că nu. De unde să începem? De la ornamentele de Crăciun, bineînțeles! Aceste sfere strălucitoare de bucurie sunt un must-have pentru orice pom de Crăciun. Îl puteți personaliza pe al dvs. cu propriul design, astfel încât să puteți amesteca și asorta pentru a vă crea aspectul festiv perfect. Ai chef de ceva puțin diferit anul acesta? Ce zici de niște ornamente din lemn gravat? Nu numai că dau o notă rustică încântătoare, dar pot fi personalizate cu nume sau mesaje, ceea ce le face să fie o amintire perfectă.

Apoi sunt lumânările. Nimic nu creează o atmosferă confortabilă și festivă ca strălucirea blândă a lumânărilor. Fie că adăugați fotografii sau un mesaj frumos, lumânările sunt o modalitate sigură de a vă umple casa de veselie de Crăciun. Și nu le uitați pe cele parfumate, cum ar fi minunatele noastre lumânări cu aromă de iasomie & vanilie, sunt o sărbătoare pentru simțuri!

Dar nu este vorba doar despre decorarea bradului și aprinderea lumânărilor. Nu, nu, nu, nu! Masa de Crăciun merită și ea puțină dragoste. Începeți cu niște pahare gravate pentru o notă suplimentară de eleganță. Adăugați un răcitor de vin personalizat pentru a vă păstra băutura de Crăciun la rece la perfecție. Ce ziceți de fețe de masă cu fotografii personalizate pentru a adăuga un strop de distracție și un strop de nostalgie? Și să nu uităm de șervețelele personalizate. Nu numai că sunt practice, dar adaugă și o notă personală încântătoare mesei de Crăciun.

De ce ar trebui să începi să îți planifici de pe acum festivitățile de Crăciun din 2024

Acum, de ce ar trebui să începem să planificăm Crăciunul 2024? Ei bine, cine nu iubește să fie înaintea jocului? Imaginați-vă că suntem în decembrie 2024 și, în timp ce restul lumii este în plină frenezie, dumneavoastră sorbiți vin fiert, cu picioarele în sus, mulțumit ca un gândac în covor, pentru că ați rezolvat deja totul. Sună de vis, nu-i așa? Planificarea din timp înseamnă mai puțin stres, mai multe opțiuni și luxul de a avea timp pentru a găsi acele cadouri personalizate perfecte.

Răspândiți costul

Dar nu doar cadourile beneficiază de un start timpuriu - și buzunarul tău îți va mulțumi! Prin repartizarea costurilor de Crăciun pe o perioadă mai lungă de timp, puteți evita temuta tristețe a lunii ianuarie, când vine factura de la cardul de credit. În loc să vă grăbiți nebunește să cumpărați totul în noiembrie și decembrie, puteți să cumpărați mărunțișuri pe tot parcursul anului, în timpul vânzărilor sau al perioadelor cu reduceri. Și nu uitați, planificarea din timp vă oferă, de asemenea, timp pentru a crea un buget detaliat astfel încât să puteți ține evidența cheltuielilor dumneavoastră. Asta numesc eu cumpărături inteligente!.

Deck sălile în stil

Oh, și să nu uităm de decorațiuni! Planificarea din timp înseamnă că puteți acumula o colecție de decorațiuni superbe pe parcursul anului. Nu vă mai mulțumiți cu ce a rămas pe raft în decembrie. În schimb, creați o colecție care să reprezinte stilul familiei dvs. și să aducă bucurie în casa dvs. De la ornamentele perfecte pentru brad la cele mai festive coroane, planificarea din timp vă asigură că locuința dvs. va fi un tărâm al minunilor de Crăciun în 2024..

Fiți creativi pentru Crăciun

Și cum rămâne cu acele lucruri interesante pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci, dar pentru care nu ai avut niciodată timp? Un portret de familie de Crăciun cu ținute coordonate, poate? Ei bine, dacă vă începeți acum planificarea Crăciunului, veți avea suficient timp pentru a organiza și executa aceste planuri încântătoare fără haosul de ultim moment. Și știm cu toții că Crăciunul este mai magic atunci când este plin de atingeri personalizate, nu-i așa?

Faceți distracția pregătirii alimentelor

În sfârșit, să vorbim despre mâncare. Știm cu toții că cheia unui ospăț festiv reușit stă în planificare. Dacă vă ocupați acum de listele de dorințe de Crăciun ale tuturor, puteți începe să vă procurați din timp acele ingrediente unice, evitați graba de la supermarket, și chiar puteți exersa acea rețetă complicată pe care ați vrut întotdeauna să o încercați. Cina ta de Crăciun din 2024 ar putea fi de domeniul legendei! Așadar, să recapitulăm - mai puțin stres, mai multe opțiuni, un buget atent, decorațiuni incredibile, cadouri personalizate, activități festive unice și un festin de Crăciun legendar - toate acestea datorită unei planificări din timp. Acum, nu sună ca un Crăciun care merită așteptat?.

Mai puțin last-minute, mai mult magnific

Și să fim sinceri, cu toții am fost la capătul unui cadou de ultim moment care strigă "Am cumpărat asta în panică la benzinărie". Nu fiți acea persoană! În schimb, fiți cel care oferă comori personalizate care arată gândire, dragoste și o notă de creativitate. Gândiți-vă la ornamente personalizatepentru brad, ciorapi personalizați plini de mici bunătăți sau o ediție specială a unui joc de societate de familie cu numele tuturor. Posibilitățile sunt infinite și absolut încântătoare! Așadar, de ce să așteptați? Faceți ca Crăciunul 2024 să fie cel mai bun de până acum, începând să vă planificați acum..

Globuri de Crăciun

Globuri de Crăciun

Lumânări personalizate

Lumânări personalizate

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate