Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

12 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Pături personalizate din lână

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru o persoană dragă care se răcește adesea sau pentru o persoană dragă căreia îi place să-și petreacă timpul pe canapea cu o carte sau un film, surprindeți-i cu o pătură moale personalizată de lână cu fotografie, nume și / sau text la alegere!

Crearea propriei pături foto personalizate din lână

Puteți achiziționa pur și simplu o pătură obișnuită, dar crearea propriei pături foto personalizate o face mult mai specială! Nu există o cantitate minimă de comandă, deci chiar dacă aveți nevoie de o singură pătură personalizată din lână, putem face acest lucru pentru dvs. Oferim multe modele, șabloane și culori diferite, la care puteți adăuga propria fotografie și / sau text. Vă vom imprima designul pe pătura din lână cu mare grijă și atenție, în toată culoarea.

Pături personalizate din lână cu modele distractive

Puteți să vă personalizați pătura de lână în editorul nostru online. Selectează-ți designul și fii creativ! Puteți alege să adăugați o fotografie mare sau să creați un colaj de mai multe fotografii diferite. De asemenea, vă oferim diverse modele distractive pe care le puteți folosi, cu frunze, o panteră, zebră, confetti, imprimeu leopard sau inițiale. Posibilitățile sunt nelimitate!

Alternativ, dacă v-ați creat propriul design, îl puteți încărca pentru a fi tipărit pe pătura de lână, cu pătura personalizată, unică, ca rezultat.

Pătură personalizată de lână de Ziua Mamei

Dacă mama ta iubește să se simtă confortabil cu o ceașcă de ceai sau cafea și să urmărească un film cu tine sau cu familia, surprinderea ei cu o pătură personalizată din lână personalizată pentru Ziua Mamei îți va pune cu siguranță un zâmbet mare pe față. Cu diferite modele distractive de Ziua Mamei disponibile, pur și simplu adăugați fotografia și / sau textul pentru a crea cadoul dvs. unic de Ziua Mamei în cel mai scurt timp.

Pături personalizate pentru animale de companie

Păturile personalizate cu fotografii fac cadouri grozave pentru mulți destinatari și ocazii diferite. Dacă blana ta prietenoasă îi place să devină confortabilă și caldă sau dacă ai dori să schimbi aspectul coșului lor, creează-ți propria pătură personalizată din lână! Păturile din lână pot fi spălate în mașina de spălat, făcându-le o opțiune elegantă și practică pentru orice animal de companie.

Pături din lână personalizate în diferite dimensiuni

Oferim pături de lână personalizate în diferite dimensiuni ca parte a sortimentului nostru:

75 x 100 cm 95 x 140 cm 120 x 190 cm 130 x 130 cm 150 x 150 cm

Puteți alege orizontală sau verticală, în funcție de opțiunea care se potrivește cel mai bine designului dvs. De asemenea, oferim o pătură pătrată din lână, perfectă pentru picnicuri, plajă sau drumeții.