Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Aniversările sunt speciale pentru majoritatea oamenilor, dar aniversarea a 5 ani de căsnicie este cu siguranță un moment important pentru fiecare cuplu. Aceasta se datorează faptului că nunta de lemn simbolizează traiul în doi și crearea de momente și amintiri. Bineînțeles că aniversarea a 5 ani de la nuntă este un prilej de a sărbători cu cadouri și de a face din acest eveniment o experiență deosebită. Am colecționat cele mai bune sfaturi de cadouri unice pentru aniversări de nuntă pentru voi. Nu numai că vă oferim idei pentru cadouri cu ocazia aniversării a 5 ani de căsnicie, dar vă oferim și sfaturi pentru a sărbători această zi într-un mod foarte special.

Dar ce anume face din atingerea a 5 ani de căsnicie un moment atât de important?

Aniversarea a 5 ani de căsnicie: semnificația și istoricul său

Aniversarea a 5 ani de căsnicie este importantă deoarece marchează 5 ani în care ați devenit din ce în ce mai puternici împreună, toate acestea în timp ce creați amintiri care vor dăinui o viață întreagă. Acest lucru face din aniversarea celor 5 ani de căsnicie ocazia perfectă de a sărbători tăria și stabilitatea relației voastre. În acești 5 ani, ați depășit tot felul de provocări împreună care v-au permis să vă apropriați și mai mult. Aniversarea acestor 5 ani este simbolizată prin lemn, care înseamnă stabilitate, putere și creștere. Priviți în urmă la toate momentele și succesele pe care le-ați împărtășit și profitați de ocazie pentru a fi recunoscători pentru suișurile și coborâșurile pe care le-ați trăit în doi.

Istoricul nunții de lemn

Obiceiul așa-numitei nunți de lemn datează din secolul al XIX-lea și implică asocierea zilelor de nuntă cu anumite materiale. Lemnul ține loc puterii și stabilității pe care cuplul le-au consolidat după cinci ani de momente împărtășite. Lemnul mai înseamnă și creștere și sprijin reciproc. Asemenea unui copac, relația devine din ce în ce mai puternică în timp, rădăcinile devin mai adânci, iar coroana întinsă a copacului care poartă roade poate fi și ea văzută ca un simbol al unei căsătorii împlinite. Lemnul mai înseamnă, deci, și longevitatea și durabilitatea căsniciei.

Idei de cadouri tradiționale și creative

Pe vremuri, cadourile pentru aniversarea de 5 ani de căsnicie erau făcute din lemn, iar valoarea simbolică a lemnului pentru această ocazie și-a păstrat însemnătatea și astăzi. Cu toate acestea, indiferent de cadoul ales pentru partenerul vostru, cu siguranță va avea succes, atâta timp cât este oferit din inimă.

Dacă doriți să optați pentru un cadou tradițional făcut din lemn, o ramă foto decorativă din lemn sau o lampă gravată cu o bază din lemn sunt idei grozave. Puzzle-urile noastre foto pot surprinde, de asemenea, momentele voastre împreună și este distractiv să le asamblați. Pentru cunoscători, avem seturile noastre de vin într-o frumoasă cutie din lemn, pe care o puteți personaliza cu fotografia voastră sau o puteți grava cu text. O frumoasă tavă de servire din lemn gravată poate face, de asemenea, un soț sau o soție fericiți, fiind un cadou original pentru a sărbători cei 5 ani de căsnicie.

Dacă preferați să oferiți momente în loc de obiecte, puteți planifica o scurtă excursie. Un weekend departe de oraș sau o mică aventură cu parașuta poate că nu sunt cadouri tocmai tradiționale, dar cu siguranță vor fi memorabile!

Puzzle-uri personalizate

Puzzle-uri personalizate

Pături personalizate din lână

Pături personalizate din lână

Ciocolată și dulciuri personalizate

Ciocolată și dulciuri personalizate

Perne și perne personalizate

Perne și perne personalizate

Cadouri personalizate pentru nunta de lemn

În afară de tăvile de servire gravate, ramele de fotografii sau decorațiunile din lemn sunt potrivite pentru a fi personalizate cu o gravură. Fie că este vorba de un suport din lemn cu flori uscate colorate, sau de un ceas de perete cu fotografia voastră preferată, posibilitățile sunt la fel de variate ca și momentele voastre. Dacă doriți să puneți la păstrare amintirile voastre, un album foto este cel mai potrivit. Alte cadouri foto, cum ar fi ciocolata, pânzele sau o pătură foto sunt deasemenea amintiri frumoase ale primilor voștri cinci ani trăiți împreună. Și dacă doriți să oferiți ceva numai bun de luat în brațe, puteți alege o pernă pătrată sau una în formă de inimă tipărită cu o fotografie. Pentru cuplurile care adoră să călătorească, cadouri practice cum ar fi un termos personalizat sau o sticlă, sau un prosop de plajă pentru următoarea vacanță însorită sunt cadourile ideale.

Cadoul de aniversare a 5 ani de căsnicie pentru soțul tău

Dacă doriți să vă surprindeți soțul cu ceva ce îl va face să zâmbească, gândiți-vă la pasiunile și interesele sale. Pentru a găsi un cadou pentru soțul tău cu ocazia aniversării a 5 ani de căsnicie, imortalizați amintirile comune sub formă de fotografii sau citate imprimate pe cadoul sau cadourile alese. Boxerii și șosetele cu o fotografie cu voi doi sunt un cadou amuzant, astfel încât să vă poată purta cu el toată ziua. Un inel de chei din metal sau piele are același farmec și îi va aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când își scoate cheile din buzunar. Dacă vă place să organizați grătare pentru prieteni și familie, un șorț de grătar personalizat cu mănuși de grătar asortate este cadoul perfect pentru o nuntă de lemn. Puteți chiar să îi dăruiți un grătar nou pe cărbuni. Alte idei originale sunt un halat de baie sau o pereche de papuci personalizați.

Cadoul de 5 ani de căsnicie pentru soția ta

Aniversarea se apropie și încă nu ai idee ce ai putea să-i iei? Un portofel elegant din piele cu o gravură personalizată îi va aminti de tine pe tot parcursul zilei. Un portfard chic din piele este minunat pentru următoarea voastră călătorie și poate fi personalizat cu un mesaj personal sau cu numele ei. Oferim, deasemenea, o gamă largă pentru gurmanzi și cei cu poftă de dulce. De la inimi de ciocolată personalizate și puzzle-uri din ciocolată cu fotografia voastră, până la dulciuri personalizate, o poți cuceri indiferent de tipul de dulciuri preferat. Dacă vă place să savurați o sticlă de vin împreună, adăugați o sticlă din preferatele ei într-un suport de vin gravat. Un halat de baie personalizat poate fi, de asemenea, un cadou minunat pentru o femeie cu ocazia aniversării a 5 ani de căsnicie.

Idei pentru ziua specială

Nu doar cadoul perfect pentru aniversarea de 5 ani de căsnicie este important, ci și modul în care petreceți această zi. Puteți găsi ceva de făcut în formulă de cuplu sau să vă sărbătoriți iubirea alături de familie și prieteni. Singurul lucru care contează este ca voi doi să vă distrați cu ocazia zilei voastre speciale. Noi avem câteva idei pentru a vă inspira:

  • Un weekend romantic la spa în doi.
  • Să gătiți împreună, în cuplu sau cu prietenii.
  • Reînnoirea jurămintelor de căsătorie în prezența celor dragi.
  • O vacanță scurtă pentru relaxare sau pentru a descoperi locuri noi.
  • Aventură și emoție la dublu, precum raftingul sau săritul cu parașuta.
Căni personalizate

Căni personalizate

Șorțuri personalizate

Șorțuri personalizate

Halate de baie brodate personalizate

Halate de baie brodate personalizate

Brelocuri personalizate

Brelocuri personalizate

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Set de grătar în husă din piele

Set de grătar în husă din piele

Șosete personalizate

Șosete personalizate

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate