Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Dacă prietena ta cea mai bună nu se satură de dulciuri sau dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru partenerul sau prietenul tău dependent de ciocolată, avem vești bune; avem 14 cadouri amuzante și delicioase care îi vor face foarte, foarte fericiți! S-ar putea chiar să le împartă cu tine.

Ar fi o idee bună să adăugați la aceste cadouri și o periuță și o pastă de dinți!

Moartea prin ciocolată personalizată

Cele patru cadouri de mai jos fac parte cu siguranță din categoria "moartea prin ciocolată". Aproape că ai crede că, după ce le mănânci, pofta de ciocolată va înceta pentru o vreme, dar știm cu toții că nu se va întâmpla asta. Poți alege un set de 15 ciocolate sau poți oferi destinatarului o adevărată provocare cu 60 de ciocolate delicioase. Partea amuzantă este că nu numai că au un gust fantastic, dar pot fi și personalizate cu o fotografie la alegere. Imprimeul este complet comestibil și este imprimat pe un strat de ciocolată albă pentru a pune în evidență cât mai bine fotografia dvs. Yum yum yum yum... dependentul de ciocolată din viața ta va fi încântat!

Bomboane foto personalizate

Bomboane foto personalizate

Ciocolată Deluxe în cutie cadou personalizată

Ciocolată Deluxe în cutie cadou personalizată

Inima de ciocolată

Inima de ciocolată

Fotografie pe ciocolată

Fotografie pe ciocolată

Cea mai gustoasă ciocolată de marcă

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru cineva care iubește ciocolata Milka, Tony's Chocolonely, Verkade sau Toblerone, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la YourSurprise, puteți personaliza aceste cadouri de ciocolată de marcă cu fotografia, textul și/sau mesajul personal pe care îl doriți. Destul de tare, nu-i așa?!!!! Ai putea alege savuroase bomboane în formă de inimăBomboane de ciocolată Milka cu o umplutură de alune și nuga sau delicioaseCiocolată cu lapte Milka în formă de floare. Site-ul nostruTony's Chocolonely este disponibil în varianta cu lapte sau cu caramel și sare de mare, ambele absolut delicioase. Cunoaștem cu toții aroma clasică și imbatabilă Toblerone și, nu în ultimul rând, ciocolata noastră olandeză Verkade, cu aroma sa bogată și cremoasă, într-un set cadou care include o tabletă de ciocolată cu lapte și una de ciocolată neagră.

Surprindeți-i cu un mesaj personal și cu numele lor pe ambalaj.

Cutie cadou Oreo

Cutie cadou Oreo

Cutie cadou M&M's

Cutie cadou M&M's

Cutie cadou - Dulciuri

Cutie cadou - Dulciuri

Îl vreau pe acesta, și pe acela, și pe acela, și pe acela de acolo...

Pentru cei care au o poftă de dulce și care au dificultăți în a alege, avem o cutie cadou cu o mulțime de ciocolată de lux. Disponibil într-un set de 25, 36 și 49 de ciocolate, cu o umplutură diferită în fiecare ciocolată. De la hibiscus-portocaliu până la praline tradiționale, un adevărat chocoholic va adora să le guste pe toate. Aceste bomboane de ciocolată conțin alcool, lucru de care trebuie să fiți atenți.

Puteți adăuga o notă personală perfectă la acest cadou adăugând pe ambalaj mesajul, fotografia și/sau numele ales de dvs., astfel încât să nu existe niciun dubiu cu privire la persoana căreia îi sunt destinate.

Lollipop, lollipop, oh lolli lolli lollipop!

În timp ce oferim o mulțime de cadouri pentru dependenții de ciocolată din lume, cu siguranță nu i-am uitat pe cei care au un alt fel de poftă de dulce. Turnul nostru de acadele Chupa Chups conține nu mai puțin de 200 de acadele cu arome de căpșuni, cireșe, mere, coca-cola, căpșuni & cremă și zmeură vanilie. Floarea din vârful turnului poate fi personalizată cu fotografia, textul și/sau poza pe care o alegeți, ceea ce îl face un cadou cu adevărat unic. Un cadou fantastic care va dura o veșnicie și este perfect pentru a fi împărțit (dacă se poate!).

Turnul Lollipop personalizat Chupa Chups

Turnul Lollipop personalizat Chupa Chups

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate