Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Prima Sfântă Împărtășanie este un moment special în fiecare an, în care cel care se împărtășește este în centrul atenției pentru o zi. Se impune o sărbătoare și reprezintă o ocazie fantastică de a face cadouri. Este o zi pe care copilul și-o va aminti pentru totdeauna! Ce ar trebui să oferiți unui comunicant pentru Prima Împărtășanie? Sperăm să vă inspirăm să faceți ca prima împărtășanie a comunicantului să fie de neuitat cu ideile de cadouri de mai jos.

Ce este comuniunea?

Prima (Sfânta) Împărtășanie este o ocazie festivă în Biserica Romano-Catolică pentru copiii în vârstă de aproximativ 6 sau 7 ani, care participă pentru prima dată la celebrarea Euharistiei. La școală, aceștia sunt învățați despre Biserică, sacramente, povestea lui Isus și Euharistie. Punctul culminant al acestor lecții este prima împărtășanie, o slujbă festivă, în care primii împărtășitori aprind lumânarea de împărtășanie și mai târziu primesc prima lor ostie. După celebrarea în biserică, oaspeții sunt adesea invitați și la petrecerea de comuniune, pentru care familia se adună la casa comunicantului sau într-un loc special decorat.

Prima Sfântă Împărtășanie este o zi specială atât pentru copil, cât și pentru părinții săi. Cel care se împărtășește alege să facă primii pași spre credința creștină, ceea ce impune o sărbătoare. În zilele noastre, jucăriile sunt adesea oferite în dar, în timp ce în trecut acestea erau cadouri mai simbolice, cum ar fi primele Biblii, lanțuri de argint sau de aur cu cruci sau lumânări. Acestea sunt ideile noastre:

Cartea de oaspeți a comuniunii personalizate

Cartea de oaspeți a comuniunii personalizate

Colier de bară

Colier de bară

Foto Lumânare 19 x 10cm

Foto Lumânare 19 x 10cm

Cutie cadou - Dulciuri

Cutie cadou - Dulciuri

Sfat cadou #1: Cartea de oaspeți personalizată

O carte de oaspeți personalizată este un cadou minunat! Toți invitații la petrecere pot scrie un mesaj special sau o felicitare pentru cel care a comunicat, ceea ce face din cartea de oaspeți nu doar un cadou uimitor, ci și o amintire minunată. Crearea unei cărți de oaspeți personalizate pentru comuniune este ușoară. Pur și simplu adăugați numele, fotografia și/sau textul dorit la unul dintre modelele noastre frumoase pentru comuniune, iar noi vom tipări cartea de oaspeți pentru dvs. cu mare atenție și precizie și în culori.

Sfat cadou #2: Lumânare personalizată pentru comuniune

Dacă doriți ca cadoul pentru prima împărtășanie să dureze o perioadă lungă de timp, alegeți o lumânare pentru împărtășanie. Această lumânare personalizată poate servi drept cadou la petrecere, poate fi aprinsă în timpul comuniunii propriu-zise sau poate fi folosită ca decor. Lumânarea are o durată de ardere de nu mai puțin de 40 de ore, permițându-i celui care a făcut comuniunea să se bucure de cadoul special pentru o perioadă lungă de timp. Pur și simplu adăugați fotografia și/sau numele ales de dvs. pentru a crea acest cadou cu adevărat personal.

Sfat de cadou #3: Colier personalizat în formă de colier în formă de inimă

Bijuteriile sunt un cadou clasic de comuniune. În trecut, acest lucru însemna adesea un colier de aur sau de argint cu un pandantiv cu crucea lui Iisus. Există și alte opțiuni pentru cadouri de bijuterii care sunt puțin mai contemporane, cum ar fi un pandantiv în formă de inimă gravat cu numele comunicantului sau cu un text la alegere. Acest lucru creează un pandantiv cu adevărat special și o amintire de păstrat aproape de inima lor.

Sfat cadou #4: Cutia de bani personalizată pentru comuniune

La fel ca în cazul zilelor de naștere, comunicantul poate primi, de asemenea, felicitări cu mesaje personale și felicitări. O felicitare scrisă de mână este clasică și, dacă comunicantul este norocos, pot fi incluși bani în interiorul felicitării sau în plic. Banii pot fi un cadou bun dacă nu sunteți sigur de ceea ce și-ar dori destinatarul. Dacă vă gândiți să faceți acest lucru, faceți-l interesant adăugând banii într-o cutie de bani personalizată! Cutia de bani personalizată pentru comuniune este realizată din ceramică robustă cu un finisaj lucios, oferind designului dvs. personal cu numele și/sau fotografia celui care se împărtășește acea notă finală perfectă.

Sfat cadou #5: Borcan de bomboane personalizat

O împărtășanie este un motiv de sărbătoare, care ar trebui să includă întotdeauna câteva bunătăți gustoase. Surprindeți-l pe împărtășitor cu un borcan mare de bomboane personalizat, umplut cu cele mai gustoase dulciuri. Optați pentru ursuleți gumați, bomboane de lemn dulce, bomboane de gumă, gume de vin sau un amestec gustos de dulciuri din fructe. Borcanul de bomboane poate fi personalizat pe ambele părți, cu un autocolant cu designul dvs. Adăugați fotografia și/sau numele ales de dvs. și sunteți gata să surprindeți destinatarul.

YourSurprise le urează fiecărui împărtășitor cele mai bune lucruri pentru Prima Împărtășanie! Dacă sunteți în căutarea mai multor cadouri de comuniune sau mărțișoare pentru petrecerea de comuniune, verificați pagina noastră de Favoruri de comuniune pagina.

Cadouri grozave pentru băieți

Cadouri grozave pentru băieți

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate