Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Notați în agendă data de 11 noiembrie, aceasta este Ziua persoanelor singure. Ziua în care vă puneți în lumina reflectoarelor toți prietenii singuri și pe dumneavoastră! Cercetările au arătat că persoanele singure au prietenii mai profunde, sunt într-o formă fizică mai bună și dorm mai bine. Noroc cu asta!

Simțiți nevoia să vă sărbătoriți viața de burlac? Îți dăm 5 sfaturi grozave pentru a profita la maximum de această zi fantastică!

Surprindeți-vă prietenii singuri de la distanță cu un cadou personalizat

Prietenii tăi nu locuiesc în apropiere sau există un alt motiv pentru care nu vă puteți vedea? Spune-le prietenilor tăi că te gândești la ei surprinzându-i cu un cadou special, cu un text special sau o fotografie cu voi doi împreună. Îi place să alerge sau să facă exerciții fizice? Atunci o sticlă de apă imprimată sau o geantă de lenjerie cu numele ei poate fi un cadou extrem de amuzant!

Organizați o noapte de film

Sunteți fani adevărați ai filmelor de fete sau vă bucurați nespus de mult de un blockbuster bun? O seară de film cu cel mai bun prieten poate fi cel puțin la fel de distractivă ca o seară cu o parteneră. Retrăiți amintiri vechi vizionând filmele voastre preferate din trecut sau bucurați-vă de o nouă comedie romantică. Bineînțeles, o seară de film nu este completă fără bunătăți. Prin urmare, surprindeți-vă prietenul de vizionare singur cu un cadou delicios, cum ar fi o cutie cadou personalizată Tony´s Chocoloney sau o sticlă plină de sărbători. Tot amuzant: puneți un borcan de bomboane gigant cu stickere, plin cu mini-ursuleți, amestec de lemn dulce sau alte dulciuri pe care le îndrăgești. Și, bineînțeles, o pătură de lână personalizată sub care să vă cuibăriți! Bomboana de ciocolată Tony´s, borcan de bomboane, sărbători și Mega Milka Bar.

Vinuri, vinuri, vinuri, vinuri

Cea mai amuzantă interpretare a Zilei Celor Singuri? Vinuri, vinuri, vinuri cu clubul prietenelor tale. Organizează o seară de video call distractivă cu fetele pentru a bea, a discuta și, bineînțeles, a vă bucura! Puțin mai amuzant decât planificarea unor vremuri mai bune împreună în cartea ta personalizată cu bucket list. La fel de amuzant: realizarea împreună a unui album foto cu toate fotografiile grozave de la întâlnirile și weekendurile petrecute în deplasare. Bineînțeles, puteți, de asemenea, să vă imprimați cele mai bune fotografii pe retro sau să concepeți un prosop de plajă pentru atunci când veți pleca din nou în vacanță.

Organizați o petrecere cu aplicații de dating

Cei care nu mai vor să fie singuri trebuie să se pună în mișcare; dar mai ales să se distreze cu alți burlaci. Așa că organizează o întâlnire online pentru prietenii tăi singuri. Bucurați-vă să judecați, să faceți swipe și să chicotiți împreună, bucurându-vă de prietenie și convivialitate. Pentru a completa decorul petrecerii de swipe, este bineînțeles foarte amuzant să vă surprindeți prietenele cu decorațiuni adecvate. Gândește-te, de exemplu, la o pernă sau la ciocolate imprimate cu fotografia celebrei iubiri din copilărie a celei mai bune prietene sau la un pahar de vin imprimat cu numele celor mai bune prietene ale tale pentru a crea atmosfera!

Sticlă de apă imprimată

Sticlă de apă imprimată

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Pahare de vin alb personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate