Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Trimite flori de Ziua Îndrăgostiților

Trimite flori de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este o zi pentru a fi romantic și a împărtăși dragostea, făcând-o ziua perfectă pentru a surprinde pe acel cineva special din viața ta. Cu toții iubim florile.
Colorate și frumos mirositoare, arată perfect oriunde le-ai așeza. Când ne gândim la Ziua Îndrăgostiților, automat asociem florile cu un cadou perfect pentru această zi.
Ai vrea să surprinzi pe cineva cu flori dar nu știi de unde să începi? Privește selecția noastră și alege buchetul preferat. Florile noastre personalizate pot fi trimise direct la adresa destinatarului, pentru a face cu adevărat o surpriză.

De ce sunt florile perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților?

Te poți gândi că florile sunt un cadou mai puțin original, dar dăruind un buchet sau glastră cu flori, este un gest cu adevărat simbolic și romantic în această zi! Florile ne fac mai fericiți cu mirosul lor dulce și culorile vesele.!
Florile sunt deseori cadouri pe care nu ni le cumpărăm singuri, ci le dăruim cuiva, ceea ce le face un dar cu atât mai special. Este un gest ce vine dintr-o intenție bună și cu siguranță va încălzi inima destinatarului.

flori de Ziua Îndrăgostiților


Flori însoțite de o felicitare personalizată

Nimic nu este mai romantic decât să primești un buchet de flori cu o felicitare personală, scrisă special pentru tine
Când surprinzi pe cineva cu flori, adăugarea unui mesaj special este o necesitate. Astfel, destinatarul nu numai va știi că darul este special pentru el, în plus va înțelege mai bine mesajul pe care vrei să i-l transmiți împreună cu surpriza.
Nu este mereu ușor să scrii o felicitare, câteodată nu poți găsi cuvintele potrivite, sau nu ești sigur că scrii ceva adecvat. Un mic sfat: nu te strofoca să fii foarte romantic încât să pară că exagerezi, fii sincer despre ceea ce simți și va ieși perfect! Este ușor să-ți personalizezi felicitarea online. Trebuie doar să alegi cadoul înflorit pe care ți-l dorești, decide-te de designul preferat și scrie-ți mesajul personal. Poți alege din mai multe designuri romantice.

Flori uscate pentru casă

Dacă îți place ideea de a dărui cuiva flori de Ziua Îndrăgostiților, dar ți-ai dori să îi dai persoanei iubite ceva ce durează mai mult și este adecvat casei lor, florile uscate sunt soluția. Acest cadou poate fi personalizat și așezat oriunde pentru a conferi spațiului unicitate și stil. De asemenea, aceste flori nu se ofilesc după câteva zile, ci continuă să amintească de dragostea ta mult după Ziua Îndrăgostiților!

-10% discount folosind codul BLOG10


Beneficiază de o reducere de 10% la toate cadourile folosind codul BLOG10. Introdu codul de reducere în coșul de cumpărături înainte de a plăti, și vei beneficia imediat de 10% reducere din totalul cumpărăturilor.*

Vezi toate cadourile pentru Ziua Îndrăgostiților> >>

*Reducerea nu este validă în combinație cu alte coduri de reducere sau oferte speciale, și nu se aplică costurilor de transport.