Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Încă puțin și va fi din nou Ziua Îndrăgostiților! Cum îți vei surprinde anul acesta iubitul? YourSurprise a făcut o listă cu cele mai frumoase activități de Valentine pentru tine!

Activități de Valentine

Ce puteți face cu toții de Ziua Îndrăgostiților? În fiecare an, această întrebare apare cu câteva săptămâni (sau luni) înainte de 14 februarie. În mod ideal, doriți să veniți cu o activitate originală de Ziua Îndrăgostiților, deoarece implică cea mai importantă persoană din viața dumneavoastră. Dar acest lucru este destul de dificil, iar ștacheta este ridicată.

Prin urmare, YourSurprise vă oferă o mână de ajutor! Doriți să fiți creativi pentru Valentinul dumneavoastră? Atunci aruncați-vă într-una dintre următoarele activități de Valentine. Organizând totul de unul singur pentru dragostea ta (secretă), cu siguranță vei marca puncte.

1. Organizați o degustare de vinuri

Deveniți un cunoscător de vinuri

Aveți timp să vă pregătiți activitatea de Valentine's? Și îi place iubitului tău un pahar de vin? Atunci intrați în pielea unui somelier și organizați o degustare de vinuri pentru iubitul dumneavoastră. Documentați-vă și alegeți vinurile pe care doriți să le faceți să fie degustate. Pregătiți o discuție plăcută pentru fiecare sesiune de degustare. În acest fel, veți fi pregătiți pentru ziua cea mare.

O idee amuzantă: comandați vinuri cu o etichetă de casă pe care o creați special pentru această seară. Acest lucru va face ca degustarea de vinuri să fie foarte specială și personală!

2. Planificați o vânătoare de gunoaie

Lasă-ți iubita să caute indicii

Dacă vrei cu adevărat să despachetezi și să-ți iei mult timp pentru a organiza întâlnirea supremă, creează o vânătoare de comori pentru marea ta iubire. Agățați vânătoarea de comori pe o temă, de exemplu dragostea voastră, și vizitați toate locurile care joacă un rol în povestea voastră de dragoste. Cum anume faci acest lucru depinde de tine, există o mulțime de opțiuni. Dar păstrați-o personală, asta face ca vânătoarea de comori să fie cea mai distractivă. Desigur, este interesant să știi, de exemplu, cât de veche este o anumită biserică, dar este mult mai amuzant să întrebi unde v-ați sărutat pentru prima dată la biserică.

Sugestiile pentru vânătoarea de comori pot fi tipărite pe o cană magică. Aceste indicii vor apărea doar atunci când o băutură fierbinte (pe care se întâmplă să o aveți la dumneavoastră) este turnată în cana magică.

3. Asamblați un puzzle

Piesa lipsă din puzzle

Preferați să stați acasă de Ziua Îndrăgostiților, dar doriți să faceți o activitate? Atunci faceți un puzzle împreună. Poate părea un pic plictisitor, dar un puzzle cu sute de piese vă va ține ocupați în curând o bună bucată de timp. De asemenea, puteți testa cum abordează iubitul dvs. o astfel de provocare. Interesant mai ales dacă nu vă cunoașteți de foarte mult timp!

Procedează el sau ea în mod sistematic sau totul devine un mare haos? Vă completați unul pe celălalt ca echipă sau aveți abordări opuse? Enigmele oferă o perspectivă! Înainte să vă dați seama, piesele puzzle-ului se vor pune cap la cap. Un plus de distracție: comandați un puzzle personalizat cu cea mai bună fotografie a dvs. și un mesaj drăguț pentru iubitul dvs. de Valentine.

4. Urmăriți o comedie romantică

Swoon departe împreună

Un pic clișeu, dar nu este absolut nimic în neregulă cu asta de Ziua Îndrăgostiților. Să vă uitați împreună la o comedie romantică pe canapea este pur și simplu minunat. Faceți casa confortabilă cu lumânări și reduceți intensitatea luminilor. Poate că puteți lua un proiector de undeva pentru o senzație adevărată de bisocoop. Va fi Love Actually, Crazy Stupid Love sau mai degrabă genul clasic cu Pretty Woman sau The Notebook?

Odată ce totul este gata, tot ce trebuie să faci este să aranjezi gustările, care, evident, nu trebuie să lipsească din seara perfectă de film. Comandă ciocolată de ciocolată făcută cu fotografia ta pentru a-i oferi iubitei tale o surpriză în plus.

5. Gătiți la stele

Dragostea trece prin stomac

Vrei să-ți surprinzi cu adevărat iubitul anul acesta? Atunci intrați în bucătărie pentru el sau ea și pregătiți o cină de Sfântul Valentin. Alcătuiți din timp un meniu frumos cu mâncărurile preferate ale persoanei iubite. Aranjați frumos masa și aprindeți lumânări pentru o notă suplimentară de romantism. Chiar dacă mâncarea s-ar putea să nu fie chiar perfectă, nu contează. În orice caz, iubitul tău va fi impresionat de efortul pe care l-ai făcut.

Veți completa cina cu pahare de vin personalizate. Cu paharele pe care sunt inscripționate inițialele tale, închini cel mai bine pentru dragostea ta.

Puzzle personalizat în formă de inimă

Puzzle personalizat în formă de inimă

Bomboane foto personalizate

Bomboane foto personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Cană foto magică personalizată

Cană foto magică personalizată

Peluș Benjamin Bear personalizat

Peluș Benjamin Bear personalizat

Inel cheie - 2 părți

Inel cheie - 2 părți

Pătură personalizată din lână cu temă de dragoste

Pătură personalizată din lână cu temă de dragoste

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate