Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Oricare ar fi motivul, ați divorțat. Probabil că nu este o perioadă fericită din viața dumneavoastră. Dar lumea merge mai departe: în curând, prima Zi a Mamei după divorț este după colț. Cum vă descurcați împreună ca foști parteneri?

Gestionarea emoțiilor în Ziua Mamei după divorț

S-ar putea ca Ziua Mamei să vă stârnească emoții. În anii trecuți, este posibil ca tu și familia ta să fi avut anumite tradiții pentru această zi, iar acum totul este pus sub semnul întrebării. Fiecare situație este diferită și tocmai asta o face atât de complexă. Dar, oricât de dificil ar părea, împreună puteți rezolva situația. Următoarele sfaturi vă vor ajuta pe parcurs.

Vorbiți împreună despre sărbătorirea Zilei Mamei

Oricât de dificil ar fi acest lucru pentru dumneavoastră, încercați să discutați cu fostul partener despre cum să faceți ca această zi să aibă loc. Pentru copii, este, de asemenea, Ziua Mamei și este important ca ei să aibă ocazia de a-și surprinde mama. Este de fapt weekendul în care copiii sunt cu tatăl lor? Atunci poate că de data aceasta vor petrece un weekend sau o zi în plus cu mama lor. Sau ați putea face un schimb acum, în avans, cu weekendul în care cade Ziua Tatălui. Purtați conversația. Și, în timp ce faceți acest lucru, păstrați întotdeauna în minte interesul superior al copiilor dumneavoastră și probabil că veți ajunge la un acord.

Ajutați la planificarea unei surprize

Dacă copiii sunt prea mici pentru a cumpăra singuri un cadou pentru mama lor, în calitate de fost partener, încercați să vă ajutați copiii să aleagă un cadou Cadou de Ziua Mamei Sau planificarea unei surprize. În funcție de cum este legătura dintre foștii parteneri, soțul poate juca un rol în ziua respectivă. De exemplu, în pregătirea micului dejun la pat. Dar, bineînțeles, acest lucru se poate face doar dacă ați discutat acest lucru cu mult timp înainte și nu îl pregătiți pe celălalt pentru o surpriză (neplăcută).

Apelați la o linie de asistență telefonică

Se poate întâmpla ca relația să fi fost perturbată într-o asemenea măsură sau să existe un alt motiv pentru care tatăl nu mai joacă un rol în viața copiilor. În acest caz, pentru a le da totuși copiilor o șansă de a-și pregăti surprizele, rugați o altă persoană apropiată să îi ajute. Vor descoperi că sora, prietena sau mama dumneavoastră se vor simți foarte bine dacă se vor implica.

Fii bun cu tine însuți

Nu reușiți să ieșiți împreună și vă treziți singură de Ziua Mamei, împotriva voinței voastre? Atunci nu uita să ai grijă de tine și să îți oferi puțină dragoste și atenție în plus în această zi specială. Planifică o activitate care să te facă fericită. Întâlnește-te cu prietenele, mergi la saună sau ia masa la un restaurant elegant și drăguț, unde oricum nu poți lua copiii. Sau tolăniți-vă pe canapea cu o ceașcă de ceai și scufundați-vă în fundal de Ziua Mamei. Orice ați face, atâta timp cât este un timp frumos pentru mine. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească nici un cadou pentru tine în această zi.

Pe lângă acest blog, există și câteva întrebări frecvente despre Ziua Mamei după divorț, la care am dori să vă răspundem.

Ar trebui să-mi invit fostul partener de Ziua Mamei dacă el este tatăl copiilor mei?

Nu, nu sunteți obligată să vă invitați fostul partener de Ziua Mamei, dacă nu doriți. Important este ca tu să te simți confortabil și să te bucuri de această zi alături de copiii tăi.

Ar trebui să cumpăr cadouri pentru fostul meu partener de Ziua Mamei?

Cumpărarea de cadouri pentru fosta parteneră de Ziua Mamei nu este o obligație, dar poate fi un gest de bunăvoință și respect. Totuși, depinde de relația pe care o aveți cu fostul partener și de modul în care decideți să sărbătoriți această zi.

Breloc din piele cu fotografie

Breloc din piele cu fotografie

Colier inimă mare

Colier inimă mare

Inima de ciocolată

Inima de ciocolată

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate