Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Îmbunătățiți-vă experiența vinului cu colecția noastră rafinată de pahare de vin gravate. Alegeți paharul de vin alb sau roșu și adăugați numele, textul și/sau designul dvs. pentru a crea cadoul suprem!

12 Cadouri

Pahare de vin gravate

Cum să faci ca fiecare toast să fie unic? Și cum să adăugați o notă de clasă la fiecare degustare de vin fără să cheltuiți o avere? Simplu, cu Yoursurprise vă puteți personaliza paharele pentru a avea un serviciu unic de pahare de vin. Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru un iubitor de vin, aceasta este o idee de cadou cu adevărat originală și unică. Poți face să fie gravat numele persoanei care va primi cadoul împreună cu unul dintre numeroasele modele pe care le vei găsi în editorul nostru. Ghioceii sunt gravate cu tehnica laser, fără imprimare, astfel încât mesajul va rămâne gravat pentru totdeauna, la fel ca și gândul dedicat cadoului. Dacă doriți să faceți mai mult decât un set de pahare, vedeți cutiile noastre de vin cu 2 pahare gravate sau cutiile de șampanie cu pahare gravate pentru un cadou de clasă, perfect pentru un cadou de Crăciun.

Pahare de vin personalizate

Avem la dispoziție pahare pentru vin roșu și pahare pentru vin alb, astfel încât să putem dedica paharul potrivit pentru fiecare toast. Diferența dintre acestea constă în capacitatea și înălțimea paharului, astfel încât să obțineți performanța perfectă cu vinul potrivit. Avem, de asemenea, pahare de șampanie pentru un toast spumant și pahare de bere pentru fanii berilor artizanale, cu mult corp.

Faceți un cadou original

A surprinde pe cineva nu este ușor, mai ales în momentele în care se așteaptă un cadou. Să dăruiești un obiect poate fi simplu, dar să acorzi timp și atenție pentru a face un cadou original este cu totul altceva. Cu Yoursurprise puteți face ceva special, ceva care merge direct la inimă.

Ce tipuri de pahare de vin personalizate sunt disponibile?

Pe site-ul nostru veți găsi două tipuri de pahare de vin gravate: pahare pentru vin roșu și pahare pentru vin alb.

Variația constă în forma, dimensiunea și tipul de vin pentru care sunt concepute. Paharele pentru vin roșu au un bol mai plin și mai rotund pentru a vă permite să vă băgați nasul în pahar pentru a detecta aroma. Paharele noastre pentru vin roșu pot conține până la 530 ml. Paharele pentru vin alb sunt puțin mai mici și mai puțin rotunde. Aceste pahare au o capacitate de până la 370 ml de vin. Pentru iubitorii de puțin spumant, copacele de șampanie sunt o alegere excelentă.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou mai mare, avem, de asemenea, seturi cadou care includ atât vinul, cât și paharele sau cutii cadou care includ gustări și cadouri asortate.

Cum sunt gravate paharele de vin?

Paharele noastre de vin sunt personalizate cu ajutorul unei tehnici meticuloase cu laser, care asigură cea mai bună precizie și acuratețe la gravarea modelelor sau a mesajelor alese de dvs. pe paharele de vin. Fasciculul puternic evaporă materialul, în acest caz, sticla, gravând în suprafața sa și creând designul dorit.

Cum pot crea un pahar de vin personalizat?

Crearea propriului dvs. pahar de vin gravat este mai simplă decât ați putea crede inițial. Fie că este vorba de un cadou personalizat sau de o completare unică a propriei colecții de sticlărie, fiecare etapă a procesului este intuitivă și rapidă.

  1. Ca prim pas, trebuie să vă alegeți paharul. Asigurați-vă că alegeți un pahar de vin care să reflecte modul în care îl veți folosi
  2. Următorul pas este proiectarea gravurii. Aceasta poate fi un nume, un mesaj scurt sau un design simplu. Accesați editorul de pe pagina noastră de produs și faceți clic pe "începeți personalizarea".
  3. Continuați cu comanda dumneavoastră. Felicitări! Urmând acești pași, veți avea un pahar de vin gravat în mod unic. Acest aspect personal va face din paharul dvs. un accesoriu deosebit la sărbători și întâlniri.

Pot crea pahare de vin gravate cu un text sau un nume?

Absolut! Paharele noastre de vin pot fi personalizate cu un text sau un nume la alegere. Introduceți textul preferat în editorul nostru și alegeți unde doriți să fie plasat. De asemenea, puteți adăuga un design din selecția noastră bogată în editor.

Pot personaliza paharele de vin cu fotografii?

Pentru comenzi începând de la un minim de 18 bucăți, aveți posibilitatea de a adăuga nu numai un text sau un nume, ci și o fotografie sau un logo gravat. Pentru comenzi mai mici, începând de la 1 bucată, vă rugăm să consultați paharele noastre pahare de vin cu fotografie.

Ochelarii de vin personalizați pot fi spălați în mașina de spălat vase?

Tehnica cu laser folosită pentru pahare lasă o amprentă de lungă durată pe sticlă, ceea ce face ca acestea să poată fi curățate în siguranță în mașina de spălat vase.