Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați un cadou de neuitat pentru sub bradul de Crăciun cu un cadou de ciocolată de Crăciun. De la praline la batoane XXL personalizate, există un cadou de ciocolată pentru fiecare!

33 Cadouri

Descoperiți gustul unic al cadourilor de ciocolată de Crăciun

Pe măsură ce se apropie Crăciunul și oferirea de Cadouri de Crăciun, nimic nu se compară cu deliciul dulce al Cadourilor de ciocolată de Crăciun pentru a adăuga un plus de fericire în sezonul festiv al cuiva. O cutie de bomboane de ciocolată de Crăciun este mai mult decât un simplu cadou, este o tradiție! Este modul perfect de a vă exprima sentimentele pentru cei dragi și de a vă asigura că sărbătorile lor de Crăciun sunt pline de delicii.

Fie că sunteți în căutarea unui răsfăț pentru familia dumneavoastră, a unei surprize grijulii pentru prieteni sau a ceva festiv pentru colegii dumneavoastră, există o mare varietate de cadouri de Crăciun din ciocolată din care puteți alege. De la praline de lux la ciocolată foto imprimată și batoane XXL, modelele și personalizările noastre de Crăciun sunt o bucurie atât pentru inimă, cât și pentru palat.

Intră în spiritul sărbătorilor cu aceste cadouri de ciocolată de Crăciun

Destinatarul iubește ciocolata, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Ciocolatele noastre de Crăciun au modele unice de Crăciun și nu seamănă cu nimic din ce a mai văzut până acum. Iată câteva idei:

  • Un baton de ciocolată XXL cu dorințele tale de Crăciun
  • O cutie de bomboane de ciocolată cu fotografii imprimate
  • O telegramă de ciocolată cu mesajul "Crăciun Fericit"
  • O cutie de cadou de Crăciun Milka cu dorințele și fotografia dvs.
  • O cutie de ciocolată de Crăciun Milka în formă de inimă
  • Un Toblerone cu numele destinatarului și un mesaj dulce

Aceasta este doar o mică selecție, există mult mai multe cadouri de ciocolată și dulciuri de Crăciun de descoperit în sortimentul nostru!

Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri personalizate de ciocolată de Crăciun

Bomboanele noastre de ciocolată pot fi personalizate cu o fotografie, un nume și/sau un text. Personalizați cutia de ciocolată sau ambalajul barei XXL sau personalizați ciocolata în sine. Ne vom asigura că personalizarea este imprimată pe ciocolată sau pe tableta de ciocolată cu mare grijă și atenție!

De ce să alegi cadouri de ciocolată pentru Crăciun?

Pe măsură ce se apropie sezonul festiv, poate vă întrebați de ce ar trebui să aleg cadouri de ciocolată pentru Crăciun? Ciocolata este universal iubită și oferă un deliciu apetisant care nu reușește niciodată să aducă un zâmbet pe fața destinatarului. Este un mod dulce de a le arăta celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine. În plus, varietatea de ciocolată de Crăciun disponibilă asigură că există ceva pentru fiecare persoană de pe lista dvs.

Magia ciocolatelor personalizate pentru Crăciun

Personalizarea ciocolatei de Crăciun duce atenția cadoului la un alt nivel. Imaginați-vă încântarea de pe fețele celor dragi când își vor vedea numele sau un mesaj sincer imprimat pe ciocolată sau pe cutie. Această notă personală unică face ca darurile noastre de ciocolată pentru Crăciun să fie atât de speciale. Spuneți-le cât de mult înseamnă pentru dvs., imprimați-o pe o ciocolată, scrieți-o pe o telegramă de ciocolată sau pe o tabletă de ciocolată XXL. Niciodată nu poți avea suficientă ciocolată!

Alegeri de top pentru cadouri de Crăciun din ciocolată

Pentru a vă ajuta să alegeți cadoul perfect de ciocolată în acest sezon festiv, iată câteva dintre alegerile noastre de top:

  • Batoane de ciocolată personalizate: Mari, delicioase și imprimate cu un mesaj sau nume personal, acestea reprezintă un cadou impresionant. Alegeți dintre mărcile dvs. preferate, cum ar fi Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat sau Côte d'Or.
  • Ciocolată cu temă de Crăciun: Gândiți-vă la Moș Crăciun de ciocolată, reni și pomi de Crăciun. Aceste ciocolate festive nu sunt doar gustoase, ci adaugă și veselie de sărbători.
  • Cutie de ciocolată asortată: O cutie de ciocolată asortată oferă o varietate de arome, asigurând că există ceva pentru gustul fiecăruia. Personalizați manșonul cutiei cu o fotografie și/sau un text!

Cum să vă comandați ciocolată de Crăciun

Comandarea dulciurilor și a ciocolatelor de Crăciun este foarte simplă. Pur și simplu navigați prin selecția noastră, alegeți ciocolata care vă place, personalizați-o în editorul nostru online și plasați comanda. Ne vom asigura că mesajul dvs. personalizat este imprimat pe ciocolată, pe tableta de ciocolată sau pe cutia de ciocolată și o vom livra direct la adresa pe care o alegeți.