Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Faceți ca acest Valentine's Day să fie extraordinar cu un cadou special de ciocolată de Valentine's Day  care să aducă un zâmbet pe fața persoanei iubite și să-i satisfacă pofta de dulce. Personalizați ciocolata de Ziua Îndrăgostiților cu o fotografie, un text și/sau un nume.

26 Cadouri

Cadouri unice de ciocolată personalizată de Ziua Îndrăgostiților

An de an, când calendarul se întoarce în februarie, gândurile noastre se îndreaptă inevitabil către un cadou clasic de Valentine's Day: ciocolata! Ciocolata de Ziua Îndrăgostiților vine în toate formele și aromele și nu reușește niciodată să îi satisfacă chiar și pe cei mai experimentați chocoholici. La fel de integrantă pentru Ziua Îndrăgostiților ca și trandafirii și cinele romantice, este greu de imaginat ziua iubirii fără răsfățul dulce al ciocolatei Valentine's Day.

De ce este ciocolata cel mai iubit cadou de Valentine's Valentine's?

Ziua Îndrăgostiților este unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Dar cum a devenit atât de popular?

În primul rând, ciocolata este cadoul prin excelență atunci când vine vorba de exprimarea afecțiunii și a grijii. Ciocolata de Ziua Îndrăgostiților, în special, are rolul special de a apropia inimile. Fie că doriți să vă surprindeți persoana specială cu o cutie delicioasă de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților sau cu o tabletă uriașă de la brandul său preferat; totul depinde de ceea ce vă face să plutiți în barca de Valentine's Day.

Ciocolata este, de asemenea, extrem de versatilă. De la o cutie de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților umplută cu o selecție de praline până la profunzimea robustă a unei tablete de ciocolată neagră, există un tip de ciocolată pentru toată lumea de Ziua Îndrăgostiților.

În cele din urmă, ciocolata este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că declanșează producția de endorfine și serotonină, "hormonii fericirii", în creierul nostru.

Ciocolată de Ziua Îndrăgostiților cu o variantă inedită

Ciocolata variază nu numai în funcție de formă și aromă, dar poate fi făcută și mai specială prin adăugarea unei note unice: personalizarea ta!

Știați că cadourile noastre de ciocolată Valentine's chocolate gifts pot fi personalizate cu o fotografie, un nume și/sau un mesaj?

 • O fotografie sau un colaj de fotografii imprimate direct pe ciocolată cu cerneală comestibilă, sau pe ambalaj
 • Un nume sau un mesaj imprimat pe ciocolată sau pe ambalaj

Cea mai bună ciocolată pentru Ziua Îndrăgostiților: ciocolată în formă de inimă

Te-ai întrebat vreodată care este simbolul suprem al iubirii? Inima, bineînțeles! Acest lucru înseamnă că nu există nimic mai bun decât un cadou delicios în formă de inimă atunci când vine vorba de Ziua Îndrăgostiților.

Creează-ți propria ciocolată de Valentine în formă de inimă la YourSurprise! Alegeți din:

 • Ciocolată de Ziua Îndrăgostiților: ciocolată albă și cu lapte în formă de inimă, imprimată cu o fotografie comestibilă.
 • Inimă de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților: o inimă de ciocolată albă și cu lapte de 12 cm cu designul tău: o fotografie, un colaj; un mesaj special sau un nume
 • Cutie de ciocolată Milka în formă de inimă: o selecție de ciocolată Milka cu umplutură de cremă de alune și turtă în interiorul unei cutii personalizate în formă de inimă.

Livrare de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților

Dacă sunteți în căutarea unui mod special de a vă exprima dragostea de Ziua Îndrăgostiților, o livrare de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților ar putea fi soluția ideală.

Mai ales dacă nu poți fi prezent în persoană și distanța te ține departe de iubirea vieții tale, optează pentru o livrare la domiciliu și surprinde-ți Valentin! Elementul de surpriză care vine odată cu deschiderea unui colet pentru a găsi bomboane de ciocolată delicioase adaugă un strat suplimentar de emoție.

 1. Alegeți adresa de expediere: Selectați adresa la care doriți ca minunatul dvs. cadou să fie livrat.
 2. Adăugați o notă personalizată: Profitați de serviciul nostru gratuit de felicitări pentru a adăuga un mesaj sincer gratuit
 3. Stați pe spate și relaxați-vă: După ce ați aranjat detaliile, noi intervenim pentru a ne asigura că cadoul dvs. de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților ajunge în inima (și în mâinile) persoanei speciale.

Care sunt cele mai bune mărci de ciocolată pentru Ziua Îndrăgostiților?

Oferim ciocolată personalizată de diferite mărci, care se adresează tuturor palatelor și încălzesc inima fiecărui îndrăgostit.

Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely și Côte d'Or sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute și îndrăgite mărci de ciocolată care pot fi personalizate. Creați-vă rapid și ușor propriul cadou de ciocolată cu ajutorul editorului nostru online.

Ce tipuri de cutii de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților sunt disponibile?

Dacă vă simțiți un pic copleșit de multitudinea de cutii de ciocolată disponibile pentru Ziua Îndrăgostiților, nu vă faceți griji. Vă putem îndruma prin diferitele varietăți, astfel încât să o puteți găsi pe cea perfectă pentru îndrăgostitul dumneavoastră.

Cutie clasică de ciocolată cu praline de Ziua Îndrăgostiților

Când vă gândiți la o cutie de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților, aceasta este probabil prima care vă vine în minte. Optați pentru o cutie de ciocolată elegantă, cum ar fi cele de la Milka, Lindt sau cutiile noastre de cadouri umplute cu o selecție de ciocolată cu lapte și neagră.

Cutie de ciocolată de lux pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă vreți să vă răsfățați puțin, o cutie de ciocolată de lux de Ziua Îndrăgostiților este cea mai potrivită. Aceste opțiuni de calitate superioară vin cu o cutie cadou personalizată și includ ciocolată gourmet într-o varietate de arome.

Cutii de ciocolată de marcă pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă jumătatea ta preferată se bucură de o anumită marcă de ciocolată, alege una dintre acestea:

 • O cutie cadou Snickers, Twix, M&M's sau Mars.
 • Un baton de ciocolată XXL de KitKat, Milka, Toblerone, Côte d'Or sau Twix
 • O cutie cadou Chokotoff plină cu caramele de ciocolată
 • Ciocolată Côte d'Or într-o cutie cadou personalizată reutilizabilă
 • O cutie cadou din carton personalizată Tony's Chocolonely sau Milka

În concluzie, un cadou de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților este mai mult decât un gest dulce; este un mesaj minunat de gustos de dragoste și adorație.